benim eşimde online oynan savaş oyunu oynuyo ve bide ona para yatırıyo oyuna girebilmek için her ay 20 tl gidiyo cebinden gereğide yok aslında ama anlatamıyosun bide 2 sene oldu bende hevestir geçer diyodum fakat gün geçtikçe daha çok bağlanıyo bide oyunun bi sonu olur bu oyunun sonuda yok hep aynı şeyleri yapıyo oyunda bi heyecan olsa neyse öyle bişeyde yok canavar öldürüyo hep aynı şeyler bana göre çok saçma ama onun için vazgeçilmez bak senin eşinin oynadığı oyunun sonu varmış en azında bi kere oynar iki kere oynar bıkar fakat bu öyle değilki sonu yok bölümleri uzadıkça uzuyo ne yapacam bilmiyorum sadece sabrederek bekliyorum belki bıkar diyebu rastladıgım galıba 3. eşiyle alakalı sorun oluyor bu aralar gercekten bu pc olayları kadınlarrı çileden cıkarttıyor canım ama onlarda dozu fazala kacırıyorlar gercektende benım eşim pc ci dukkanda zaten kooca gun gece 1 de gelıyor we utanmadan yıne oturuyor ben ne yapayım ya ??? ama allaha sukur cok sıkıntı cektım sınır oldum bu yuzden ama şimdi gectı belki bı dönemdir senın eşininde hewesi gecer olmazsa da adam akıllı konusman gerek oyun olayına gelınce hangı oyunları oynuyor bılmıyorum cıftlı oynanıyor mu benım eşim savaş falan oynuyordu we ben hiç hoşlanmamama ragmen oturup onla oynadım sırf oyunu bıtırmek için hatta o yokken ben kendımde oynadım sırf oyun bıtsın dıe bıttı sonra sonra tekrar oynanmaya başladı falan neyse şimdi ise ara ara bakarsa bakıyor bı an gelıyor we hastalık boyutuna ulasıyor emınım kı ama zamanla gecer bıraz sabır canım .....
yaa sorun o değilki herşeyin bi kararı olmalı zamanını sadece onun başında değilde birazcıkda benle ilgilenerek geçirse ben daha çok sevinicem ve böyle bir şikayetimde olmıcak fakat yatağa girene kadar akşam 6 dan gece 1 e kadar onun başında olduğu için sorun çıkıyo bişey desen daha çok inat edip onun başına oturuyo çocuk gibi uğraştırıyo beni bende senin gibi yanında oturuyorum bakıyorum ama sıkılıyorum sabrediyorum bakalım nereye kadar sürücekbenim eşimde hem pc teknikeri hemde pc'kolik...evt kavga kıyamet kaldıramazdım başından ama bu beni sevmiyor demek değil yeterki chat sitelerinde fln takılmasın bende yanına oturur kuzu kuzu ne yapıyor izlerim:asigim:
yeni nesil hastalığı da bu galiba.
uyuşturucu gibi bir şey.
pc başında uzun kalmışsam resmen sersem gibi oluyorum
ama geçici bir bağımlılık bence bu
bal yiyen baldan usanır derler
bir süre sonra cazibesini kaybeder muhtemelen
hem bebek olunca sanırım onu sevmek daha cazip olacaktır.
Allah kolaylık versin.
aynı dertten ben de muzdariptim.aynen senin kocan gibi canım işten gelir gelmez laptop başına geçerdi.sen gün içinde takılıyorsun sıra bende diyip yemek masasına bile taşıdığı olmuştur.benmkide msn de görüşmeyi bile sevmez.yalnızca online okey 101 oynuyor.puanını arttırma hevesinde.bir şey soruyorum cevap vermiyor.işin kötüsü kumandayıda eline alıyor hem oyun oynuyor hemde varsa maç yoksa film izliyordu.ama çok tartıştık bu konuda yetr diyip oğlumuda alıp odayı terk ettiğim çok olmuştur.ama yinede bana mısın demiyordu.taaa ki evdeki bozuk pc yi yaptırana kadar.aldı laptopu gitti iş yerinden eve getirmedi evde nasıl olsa pc var diye.bu pcde çok yavaş ağır sinir oluyordu.bu sefer rollr değişmişti.o tv izlemeye mahkum ben ise pc başındaydım.baktı olay gerçekten çok sıkıcı.bi anlaşma yaptık.akşam eşim eve geldikten itibaren pc açılmayacak diye.gerçektende uyduk buna ikimizde.yalnızca c.tesi ve pazarları serbest bıraktım.bizde ki şimdilik böyle çözümlendi tatlım.
yaptım senin dediğin gibi kaç kere tartıştık hatta her oturduğunda laf sokuyorum ona ama genede tık yok adamda hiç umursamıyo bigün tartıştık bunun yüzünden oda neden oyunlarına bakmamışım oyunları durmuş oynamıyomuş felan bana kızdı bende kırıldım konuşmadım onla tabi hatasını biliyo geldi yanıma felan ama ben yüz vermedim ben ona dedim bir oyun için benim kalbimi kırabiliyosun ya helal olsun benden daha değerli demekki zaten umrunda olsaydım azda olsa benle ilgilenirdin dedim oda bişey demedi diyemedi daha doğrusu yani ne yapsam ne etsem anlamıyo yada işine gelmiyo bilemiyorumen baştan taviz vermemek gerek diye düşünüyorum
çok oturdugunda surat fln yapcam ilk zamanlar
belki ozmn beni yalnız bırakmaz :)
şimdiden sölemek kolay belki ama ilerde böle yapmayı düşnüyorum :))
ayyy allahım yaa benim eşimde oynamış onu zamanında online bi oyun atmışlar onu oyundan ondan öyle kurtulmuş keşke bu oyundada öyle bişey olsa ya pc bozulsun hemen o akşam yaptırmaya gidiyo artık pc siz oyunsuz yaşamaz hale geldi bide işteyken beni arıyo oyunlarım ne alemde bi baksana diye soruyo yani oyun olmayınca aradığı yok ne yapacam bilmem ben ona diyorum iyice monotonlaştı daha 3 senede evliliğimiz biz ilerde hiç birbirimizi görmek istemicez diyorum neresi monotonlaşmış yaa ne güzel gidiyo işte ona göre öyle tabi ama benim tarafımdan öyle değil bakalım ne olucakay canım sen onu bana sor 3 senedir ogame diye bir online oyunu var dediğin gibi gece 3 kere kalkıyo 3 saatlik uykuyla işe gidiyor valla nasıl dayanıyor bilmiyorum.bende bıktım sonu gelmiyor bir türlü hiç heyecanıda yok ayrıca....
birde pc yi oturma odamıza soktuk bizden ayrı odada sıkılıyormuş.tatil günlerinde bile çakılıp kalıyor bekliyorum bakalım nezaman bırakacak şu oyunu...
valla benim kocam da ya laptopu alır oturur,ya play station oynar (buarada tv yi meşgul ediyor) yada tv de futbol ile ilgili bişiler izler ve nasıl bir şansdır ki bu nezaman kumandayı eline alsa mutlaka bir spor kanalında ilgisini çekecek bişi buluyor. ve öle böle değil saatlerce kalkmaz önünden play stationun ben gider yatarım o sabah 5 lere kadar oynar futbol oyununu.ben ne yaptıysam düzeltemedim bende kendi haline bıraktım o oyun oynuyorsa ben evde işim varsa onu hallediyorum.çalıştığım için de zaten evde pek boş vaktim olmuyor yada tepki olarak gidip yatıyorum.haftasonu beraber bişiler yapalım diye düşünürken o oturup kalıyodu bende gündüz vakti gidip yatıyodum yemek bile hazırlamıyodum başım ağırıyo diyodum.böle böle o da fark etti artık sırayla bireysel şeyler yapıyoruz hep onun istediğini değil iikimizinde zevk alacağı şeyleri yapıyoruz.
en iyisini yapmışsın bari bakıyon oynuna para versin bende diyorum öyle maaş alıcam o zaman senden oda diyoki bakma o zaman zorlamı bak diyorum ayy uyuz yaa sorma bıraktıramadım diyorum sen yakında yatağımızada sokarsın bu oyunu oda diyoki laptop alayım onuda yapıcam laf anlatamıyosun onlar için kötü alışkanlık içki kumar kahvehane aynısını benimkide diyo bir oyunum var sana ne zararı var ya tamam oyun oynarsın ama bi sınırı olur ailenle ilgilen birazcıkda dimi yok bunu anlamıyolar işte elbet bırakırlar beklemekten başka çare yokcemreciğim bizimkide diyor içkim yok kahveye gitmem sigaram bile yok bırak beni bir oyunum var der sanki tek kötü alışkanlık içki kumarmış gibi.aynen seninki gibi işteyken arar müsait değilim benim oyuna bir göz at der günde 3-4 kere arar bende buna karşılık para istedim oyunu bırakacağı yok bakarım oyuna yapmam gerekeni yaparım ama maaş isterim dedim:))şimdi para alıyorum en azından bende alınca rahatlıyorum.sıkılana kadar oynasın bakalım.
ogameden kaç kere atıldı bir üst evrenden tekrar hesap açıyor busefer hilesiz oynuyor atmıyorlar diyorum hilesizde bu oynanmaz ki tabi anlıyo niye öyle dediğimi...
anlat canım aynı şeyleri paylaşıyoruz belki bi çözüm buluruz hepsi aynı sonuçtaof off bende çok dertliyim çokk
almayı düşünüyoruz ben dedim balık alalım ben bakmayı bilmiyorum akşamları sen ilgilenirsin ölmesin sonra yazık olur oda ben bakarım dedi almayı düşünüyoruz ama bence o balıklar oyunun yerine geçemez yaa bakalım alınca bi değişiklik olucakmı inşallah olur soğudum felan diyo ama daha dün oyunu için bişey aldı nasıl soğumaksa bu bide para harcıyo ben tamamen deli ediyo bakalım bırakıcakmıSevgili ceemrecım
Canım benım de durumum farksız degıldı.En kolay cozumu esımı baska bır hobıye yonlendırerek buldum.Esım cok evcımendı.Evde yapabılecegı bır hobı dusundum once.Kıtap okumaz fılm bazen ızler bunları es gectım.Aklımda hemen bır ampul yandı :) Akvaryum :) Esıme bana bır balık almasını soyledım benım ılgılendıgımı gordukce kucucuk fanusta aldıgımız balık ıkı hafta sonra bır akvaryuma sahıptı.Sonra turlerını degıstırdık derken.... Internet mı o da ne :) Sımdı hem bundan para kazanabılıyoruz hem de onları cok sevıyoruz. tavsıye ederım canım
ayy şaka gibi yaaaa
bir de işten arıomuş oyunlara bak diye
töbe töbeee kafamçokkarıştı
allah sabır versin canım,bebek olunca değişir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?