benim eşim gibi pc başından kalkmayan aklı fikri pc de olan varmı yaa adama bişey diyorum bazen cevap bile vermiyo bağırıyorum artık kaç kere ismini çağırıyorum adamın aklı uçmuş gitmiş hiiç duymuyo bile o ayrı bide işten geliyo dakika geçmiyo ben hoşgeldin aşkım diyorum o hoşbulduk canım diyo muhabbetimiz bu kadar ondan sonra o pc başından hiç kalkmıyo yemeğini bile doğru düzgün yemiyo sofraya bile gelmiyo bazen bide söyleyince kahvehaneyemi gideyim sanki evde varlığı çok belli oluyo ya kırıcam bigün bu pc diyorum kırr yenisini alırım diyo gene zararını ben çekicem inanırmısınız saati 6 ya kuruyo sabahın köründe oyunlarına bakmak için kalkıyo yaa o kadar yani kafayı bozdun kırdın kafayı bunla diyorum gülüyo artık bağımlılık yapmış çocuk olunca oturamıcan nasıl olsa diyorum oda bana ne dese beğenirsiniz onuda alıcam kucağıma geçicem pc başına oyun oyncaz ne yapayım şimdi ben bunu yani artık evde hiçbi hayatımız kalmadı pc varken demiyeyimde oyuna başladıktan sonra hiçbi hayatımız kalmadı muhabbet etmiyoruz oturup bişeyler yapmıyoruz yaa oyun yüzünden dışarı bile çıkmıyo şunu kaldır diyorum saatler geçiyo o kaldırmıyo gene ben kaldırıyorum hiçbişey yapmıyo bide diyoki evde oturuyorum daha ne istiyon dışarımı çıkayım tek savunduğu şey evde oturması bide arkadaşlarıyla benden daha çok muhabbet ediyo yanlarına gidiyo benimde yanımda ol diyorum seni hep görüyorum diyo nasıl olsa burdasın evlilikte en güzel şey yatak odasında yapılan muhabbettir ama benimki yatağa giriyo 5 dakika geçiyo bi bakmışım uyumuş hamileyim diye bişey yapamıyoruz diye hemen uyuyo ne yapacam ben bu adamı bilmem çok monotonlaştı yaa bi akıl verin bide iş yerinden arıyo beni oyunlar ne durumda diye soruyo ya yoksa hiç aramıyo ne yapayım ben şimdi