pes diyorum başka bişi demiyorumm bu nee baa..Nedense erkek anneleri genelde ogullarindan surekli bir bveklenti icinde oluyorlar
Benim kv de emekli maasi var evi var
Biz dugunden ciktik tutmus evinin pimapenletini yaptirmis
Eee tabiki kim odedi bunca borcun icine esim tabuki
Diger 3 cocugundan hic birsey beklmemez ama esimden surekli bir beklenti icinde bende buna deliriyorum
Dugunde taktigi bilezik bile esdimin aldigi ve borcunu bizim odedigimiz bilezik
Elbisesini esim almis
Ben sonradan duydum tabiki ve cok sinir oldum
Donumuza kadar birc var kv min umrumrunda degil
Kizinin yanina gidecek ucak bileti esimden
Memlekete gidip gelrken otobus bileti esimden
Digerlerinin durumu hep yok onlara yazik bize kazik
Bende bu duruma sinir oluyorum ama esim yapiyo
Ama kv derki ben;esim icin bir kurusunu gormedfim der
Gelde dellenme jafayi yeme ve kv ni sev
pes diyorum başka bişi demiyorumm bu nee baa..
Canım benim kv dem Çalışıyor ama eşim ona arada Sırada harçlık verince rahatsız olmam çünkü benim anneme de öyle davranıyor . Benim anneme Vermese de ses çıkarmam diye düşünüyorummerhaba hanimlar,
merak ediyorum dusuncelerinizi.
Esinizin ailesinin durumu iyi, kvalidenin kendi maasi yok ama kocasi iyi para kazaniyor, istedigi gibi alir, giyinir, gezer, tozar. luks bir semtte yasar.
boyle bir durumda esiniz annesine harclik verirse rahatsiz olmaz misiniz?
Esime bir kere rahatsiz oldugumu belirttim, bir daha da hayatta demem. Kendisi bilir.
biz ikimizde maasliyiz, evin ihtiyaclarini bende karsiliyorum, en az onun kadar. Kendimi de tamamen kendim gecindirirm.
bizde rahatca geciniyoruz kendimize gore, ama bu annesine harclik verebilmesi anlamina mi gelir? Ben daha iyi yasayabilmemiz icin calisiyorum, calismasam rahat gecinemeyiz diye. Ama o ortak gelirimizden annesine verirse, benim annemin gunahi ne? onun da ihtiyaci hic yok benim parama, ama bende vereyim o zaman? ki vermem de sacma bir durum :/
Bende senin gibi düşünüyorum benimde oğlum var çünkü bende çok mutlu olurum küçücük bir hediyeye :)Bir anne o sonuçta doğurmuş büyütmüş okutup meslek sahibi olmasında katkısı büyük bi zahmet arada verdiği harcligida görmezden gelin.belki evladından aldigiyla daha mutlu oluyordur ilgi görmek hoşuna gidiyordur bi evladın annesine boyle göz kulak olması çok güzel bence(paraya ihtiyacı olmasa bile...)
Böyle biraz itici oluyormuş gerçektennasıl anne bunlar hiç anlamıyorum. ben anneme arada bir 50 -100 lira para veririm alırsa utana sıkıla alır ve de benim zorumla olur. ama kayınvalidem süpürgem yok süpürge alın, her ay kontörümü bi sen bi oğlum yüklesin ve bunun gibi bir sürü şey, şunum yok bunum yok sıralar durur. alınmasında ya da para verilmesinde bir sakınca görmüyorum ama bunları kendi ağzıyla isteyince gerçekten çok itici oluyor. insanın alası varsa da böyle yapınca gidiyor zaten.
herkes annesidir versin ne olacak falan demiş ama şahsen ben doğru bulmadım. sizi haklı buldum. Herkes bir ev geçindiriyor refah yaşamak ilerde çoçuklarına daha iyi gelecek verebilmek için uğraşıyor. Durumu olan aileye para vermekte ne olaki... Durumu olmasa çok ihtiyaçları olsa tamam verebilir ama kendi yuvasınıda sıkıntıya sokmadan vermeli. Evde eş,çoçuk aç dursun veya onların bazı ihtiyaçlarından kıssın kendi annesine para versin olacak iş değil bu....merhaba hanimlar,
merak ediyorum dusuncelerinizi.
Esinizin ailesinin durumu iyi, kvalidenin kendi maasi yok ama kocasi iyi para kazaniyor, istedigi gibi alir, giyinir, gezer, tozar. luks bir semtte yasar.
boyle bir durumda esiniz annesine harclik verirse rahatsiz olmaz misiniz?
Esime bir kere rahatsiz oldugumu belirttim, bir daha da hayatta demem. Kendisi bilir.
biz ikimizde maasliyiz, evin ihtiyaclarini bende karsiliyorum, en az onun kadar. Kendimi de tamamen kendim gecindirirm.
bizde rahatca geciniyoruz kendimize gore, ama bu annesine harclik verebilmesi anlamina mi gelir? Ben daha iyi yasayabilmemiz icin calisiyorum, calismasam rahat gecinemeyiz diye. Ama o ortak gelirimizden annesine verirse, benim annemin gunahi ne? onun da ihtiyaci hic yok benim parama, ama bende vereyim o zaman? ki vermem de sacma bir durum :/