sende annene ver olsun bitsin ...benim babaannem de lüks evi maaşı paraları altınları var ama yemez 5 çocuğu var hepsine bana vereceksiniz der..merhaba hanimlar,
merak ediyorum dusuncelerinizi.
Esinizin ailesinin durumu iyi, kvalidenin kendi maasi yok ama kocasi iyi para kazaniyor, istedigi gibi alir, giyinir, gezer, tozar. luks bir semtte yasar.
boyle bir durumda esiniz annesine harclik verirse rahatsiz olmaz misiniz?
Esime bir kere rahatsiz oldugumu belirttim, bir daha da hayatta demem. Kendisi bilir.
biz ikimizde maasliyiz, evin ihtiyaclarini bende karsiliyorum, en az onun kadar. Kendimi de tamamen kendim gecindirirm.
bizde rahatca geciniyoruz kendimize gore, ama bu annesine harclik verebilmesi anlamina mi gelir? Ben daha iyi yasayabilmemiz icin calisiyorum, calismasam rahat gecinemeyiz diye. Ama o ortak gelirimizden annesine verirse, benim annemin gunahi ne? onun da ihtiyaci hic yok benim parama, ama bende vereyim o zaman? ki vermem de sacma bir durum :/
nolucak durumu iyiyse o anne onu yetiştirmiş büyütmüş ne çok seviniri yani ihtiyacı olduğundan değil...oğlum bana para verdi diye versin kızmayın ara sıra sizde verin 50-100
aynen dimi? bende ona sasiriyorum. tamam biz evlenirken herseyimize yardimci oldular ama bunu istedikleri icin yaptilar. smdi neden almaktan gocunmuyor?eşinizin vermesinden ziyade annesinin almasına şaşırdım.çünkü ihtiyacı yokmuş.
benim annem asla almaz.ihtiyacı olsa bile almaz.
her zaman ayni parayi mi veriyor bilmiyorum. Ama en son verdigini bildigim, kisin soguk zamanlarinda 3+1 evimize odedigimiz dogalgaz parasi carpi 2, az bise de diil yani..harçlık derken? mesela kaç tl veriyor
aynen öyle.ben böyle şeyleri garip karşılıyorum.yardım etmiş olabilir.evladına yaptı herşeyden önce bunları.aynen dimi? bende ona sasiriyorum. tamam biz evlenirken herseyimize yardimci oldular ama bunu istedikleri icin yaptilar. smdi neden almaktan gocunmuyor?
bir daha konu etmeyi dusunmuyorum, belki o da vermez, belki de bir sureligine verdi, onu da bilmiyorum, rencide etmemek icin sormadim.bir kere söylediysen ve hala devam ediyorsa bırak yapsın..bu konuda tartışıp mutsuz olmaya değmez...sende ailene ver ne bileyim kardeşine ver..yada vermek istemiyorsan her ay bankaya para yatır..
zaten ihtiyaci olmayan bir anneye verilmesi garip geliyor. Benim annem istemez, versem bile almaz, cunku ihtiyaci yok. benim parama mi kaldiHediye olsa dibine kadar anlarım da ihtiyacı yokken para alışverişi garip bence...
siz 50 -100 diyorsunuz, benim dedigim oyle bir para degil, 500 - 600 ler tahminimce.nolucak durumu iyiyse o anne onu yetiştirmiş büyütmüş ne çok seviniri yani ihtiyacı olduğundan değil...oğlum bana para verdi diye versin kızmayın ara sıra sizde verin 50-100