- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
O eve de bakmıyorsa fatura market vs ciddi paralar harcamıyorsa versin annesine harçlık ne olacak ki. Nedense ne zaman harçlık hediye konusu açılsa durumları şöyle iyi böyle iyi tamam da oğlu olarak anne al bunu benden birşey al diyebilir yani o zaman siz de annenize verin. Verdiği çok para mı sizi sekteye uğratacak kadar anlayamadım incelik gösteriyor ne güzel belki ne alacağını bilemiyor annesine para veriyor. Siz de ev geçindiriyorsunuz diye ailesine hiçbirşey yapmasın mı. Benim kaynanamlarımda durumu çok çok iyi kayıbabam rektör emeklisi ama bir ihtiyaçları olduğunda alalım hediyemiz olsun diyorum kendim eşime, alamayacak olduklarından değil jest yani neler aldık bu zamana kadar. Vantilatör, digital tansiyon aleti, mısır patlatma makinesi, ayakkabı, çanta, kızartma makinesi ki bunlar özel günlerde alınan şeylerde değildi. Yaşlı insanlar babam pazardan seçemiyor güzel her pazara gittiğimizde hiç olmazsa meyvecimizden meyve alır götürürüz parasını da istemeyiz almam yani. Durumları olmadığından değil bu neden alayım onun parasıyla zengin de olmam fakir de.