65 :))))kaç yaşında bu babaannee. ne kirli çıkıdır oo..
yoo kusura bakmam. fikir almak icin actim. Ama bakin soyle. Esim de ben de, allaha sukur varlikli ailelerin cocuklariyiz.Kusura bakmayın da yanlış düşünüyorsunuz ? tabi ki verecek annesi onu dokuz ay karnın da taşımış bu yaşa getirmiş bence ayıp ediyorsunuz ayrıca sizde annenize verebilirsiniz para eşiniz sizin annenize para vermenize izin vermeyip kendi veriyorsa o zaman siz haklısınız aksi taktirde ihtiyacı olmasa da annelerin hakkı ödenmez mutlu etmek için verilebilir ya da bir hediye alınabilir .Bilmiyorum eğer öyle evinizi sizi sıkıntıya sokacak bir para değilse sizi eşinizin gözün de düşürür bu sıkıntınızı dile getirmeniz bence ...
Dogru dusunuyorsun. Biz sonucta hayatin daha basindayiz, daha cook borclara gireriz, evdi arabaydi. Ailelerimiz duzenini kurmus, gelirleri giderleri belli yani. Muhtac olmadiktan sonra ailelerin de kabul etmemesi gerekir.siz 50 -100 diyorsunuz, benim dedigim oyle bir para degil, 500 - 600 ler tahminimce.
durumu ben calisirsam iyi, ben calismazsam herseyimizi yerli yerince karsilayamaz, ihtiyacli duruma geliriz. Ben calisiyorum anneye para veriliyor. bu biraz rahatsiz ediyor. Bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum.
verdiğiniz meblağ yüklü sanırım..az olsa sesiniz çıkmaz sanırım.yoo kusura bakmam. fikir almak icin actim. Ama bakin soyle. Esim de ben de, allaha sukur varlikli ailelerin cocuklariyiz.
ailelerimiz, esit sekilde evimizi barkimizi kurdular. Ben iki tarafa da para vermek istemiyorum, cnku ihtiyaclari yok. Ihtiyaclari olsa bakarim, sorun yapmam. Hem esimin aldigi maasla biz iyi gecinemeyiz normalde, bende calisiyorum, boylelikle esim annesine para verebiliyor. bu durumda, esim hic ihtiyaci olmayan annesine para verebilsin diye calismis oluyorum. hem neden ailelerimize vermek yerine cocuklarimiz icin biriktirmeyelim diyordum? bazen sikismayalim diye babamin kredi kartiyla yapiyorum alisverisi. bunu esime de soyledim.
Hımm gençmiş daha kızz.. hazine yatıyordur onda şimdi istesenize azıcıkk..65 :))))
Bence artan gelirinizi bir yere baglayin yani ev olabilir, eviniz vardir belki o zaman yatirim amacli ev alabilirsiniz, bireysel emeklilik hesabina girebilirsiniz. Boylece zorunlu birikim yapmis olursunuz.yoo kusura bakmam. fikir almak icin actim. Ama bakin soyle. Esim de ben de, allaha sukur varlikli ailelerin cocuklariyiz.
ailelerimiz, esit sekilde evimizi barkimizi kurdular. Ben iki tarafa da para vermek istemiyorum, cnku ihtiyaclari yok. Ihtiyaclari olsa bakarim, sorun yapmam. Hem esimin aldigi maasla biz iyi gecinemeyiz normalde, bende calisiyorum, boylelikle esim annesine para verebiliyor. bu durumda, esim hic ihtiyaci olmayan annesine para verebilsin diye calismis oluyorum. hem neden ailelerimize vermek yerine cocuklarimiz icin biriktirmeyelim diyordum? bazen sikismayalim diye babamin kredi kartiyla yapiyorum alisverisi. bunu esime de soyledim.
sonuna kadar haklısın ama şu bir gerçek kızlarrrr.... erkek anneleri kız anneleri gibi asla düşünmüyorlar nedenini,, niçinini şu yaşa geldim hala anlamış değilimm..yoo kusura bakmam. fikir almak icin actim. Ama bakin soyle. Esim de ben de, allaha sukur varlikli ailelerin cocuklariyiz.
500 600 tlmi veriyormuşböyle durumlarda eşlerin bi borca girdiklerini duymuştum..
mesela araba mesela ev yada araba varsa modelini yükseltme yada ev varsa 2. bir ev arsa vb. gibi ödeyebilmekte zorlanmayacağınız borçlara girebilirsiniz.. bende ufak bir miktar diye düşünmüğştüm ama 500-600 biraz fazla geldi ihtiyacı yokken. tabi ihtiyacı varsa can feda.
yoo kusura bakmam. fikir almak icin actim. Ama bakin soyle. Esim de ben de, allaha sukur varlikli ailelerin cocuklariyiz.
pışşık bende o göz var mı der yeminleHımm gençmiş daha kızz.. hazine yatıyordur onda şimdi istesenize azıcıkk..
acaba konu sahibinin eşinin babası hanımına harçlık vermiyor olabilirmi?O halde incitme den güzellikle konuşmalısınız peki annesi para istiyormu oğlundan yani para vermesini söylüyor olabilirmi oğluna ?
acaba konu sahibinin eşinin babası hanımına harçlık vermiyor olabilirmi?
hiç bilemiyorum..eşine sorsun bence konu sahibi,kadının gizli bir borcumu vardı,onumu kapattılar olabilir yani böyle şeyler..gelini çok suistimal etmedikçe,anne..kız anne..oğul arasında olabilir..yarın borcumuz olsa evladımızdan istemiycekmiyiz,istenebilir bence..yani var bir sıkıntı parası olan kadın niye alsın ki o parayı hiç bir derdi yokken alıyor olması da ayrı bir konu zaten oğlu versede almamalı normalde klasik kaynana vakası olabilirmi acaba ?