Esi annesine harclik verenler var mi?

kesinlikle katılıyorum sizeeee.. benim ailemde okul biter bitmez beni evlendirme derdine düştüler evde kaldım sandılar. şimdide hiç maaşını göremedik diyorlar. o zaman az sabretseydiniz ya işe girip evlenseydim çok sinirliyim bu konuda.

tepki gostermiyorum zaten, sadece rahatsiz oldugumu belirttim, o da onaylar gibi sessiz kaldi. belki beni de hakli bulmustur. belki bir daha vermez. mesele vermesi de degil. biz o parayi ailelerimize vermek yerine neden kenara koymuyoruz? kendi cocuklarimiz icin mesela.. benim kizdigim sey bu, yoksa ben yine gecinebiliyorum, atla deve degil, ama birikim icin cok iyi bir miktar.

500 ..600. müü..sen haklısınn ufak tefek hediyeler neysede bu meblağlar fazlaa.. heleki annenin ihtiyacı yoksa..siz annenize verip eşinizi bir deneyinn.bakalım ne diyecek sizee..

Esim vermez ama ben anneme harclik her zaman veririm annem benden gelecek paraya muhtac degil kendi emekli maasi var yuklu sayilir kendisi icin ama olsun ben yine de veririm esim hic karismaz kendisi istiyorsa annesine versin veya vermesin

maşallah anneye işte budurr..

Alanda da verende de bir kabahat göremedim ben. İstiyorsanız sizde verin.
Kendinizi sinirlendirmeye yer aramayın. Bırakın versin. Sonuçta sizde iyi yaşıyormussunuz
ben aileme vermek istemiyorum ki :) ihtiyaclari yok. onun ailesinin de ihtiyaci yok. ihtiyaclari olmadigi icin vermesinden rahatsiz oluyorum zaten :) ihtiyac yok. zaruriyet yok. valla allah arttirsin, kpederin evine giren gidayi sabancilar yemiyordur :)

Valla canım ben bizim durumu sana anlatsam şükür edersin. Kendi ağızlarıyla istiyorlar. Etrafa da oğlumuza şunu aldık bunu aldık diye hava atıyorlar, halbuki yaptıkları herşey bizim paramızla yapılıyor. Düşün ki ben kendi maaşımı görmüyorum hiç. Neyse ki ev aldık artık önümüzdeki aydan itibaren krediye ödiycez. Eğer eşin para vermeye devam ederse o konuya hiç değinmeden biraz birikim yapsak iyi olur, hesap açıp her ay düzenli 500 lira yatılarım gibi bi teklifte bulunmayı dene. Belki önüne geçebilirsin

eyvahh kötü kaynana .

Tabiki verecek, nasil bir dusunce yapisina sahipsiniz anlayamadim. Benim anneminde kesinlikle ama kesinlikle ihtiyaci yoktur benim parama, ama efelenirim gonlumden gecer, al annecim kendine guzel biseyler icin harca der veririm. Ayni sekilde esimde versin, vermelidirde.
Cok yuksek miktarlar degilse, ve abartilacak kadar fazla yapmiyorsa olayda bi numara yoktur. Yarim elma gonul alma.

Paralarim kenarda dursun. Ordan burdan alayim,nasilsa bana bi sey olursa yine onlara kalacak diye dusunuyordur. Mantikli geldi. Hatta verdiklerini de biriktirip altin yapiyordur.(Burasi utopik)
Ben sevdim babaanneyi.
he altın yapıyor kendine vallahi nerden bildin :))) amacı ne biz çözemedik yemiyor yedirmiyor

alkışlamak geldi seni içimdenn

kayın validesinn sennn..

eşim de ben de çalışıyoruz çok şükür durumumuz iyi.eşimde her memlekete gittiğimizde yılda 3-4 defa annesine mutlaka -sanırım 50-100tl çünkü sormadım ne kadar veriosun die -verir.ilk başlarda bana da garip gelmişti çünkü benim annem kesinlikle kabul etmez.ama şuan hiç sormuyorum da karışmıyorum da.kp emekli kv ev hanımı.durumları normal.şuan helal-i hoş olsun diorum.Allah rızası için verilen sonuçta fazlasıyla dönermiş.ama sizin eşiniz biraz miktarı abartmış.çocuğunuz var mı?bilmiorum ama çoluk çocuğa karışınca emin olun şuanki kadar cömert olucağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…