valla yazayım okusunlar anne babalar lise 2 deydım derslerım yerlerde surunuyodu babam velı toplantısına gıtmıs bıde derste rahat durmuyodum sureklı lak lak eve bı geldıkı kavga kıyamet neyse annemle telefonumu falan aldılar komsu cagırmıslardı onlara oturmaya gıttıler tepem attı yeter ya dedım bı cıktım evden o gece sabaha kadar bı apartmanın bodrumunda oturdum neyse telefon yok cepte 15 lira para sabah ezanı bı dede cıktı apartmandan bende uykuluyum dede ne arıyosun burda kızım falan diye soruyo ben tabı yalan atıyorum ama adam anladı neyseen son paran varmı dedı var dedım dede cıktı bende onun pesınden cıktım polıs cagırıcaktı cunku sonra bır ıkı arkadasımı aradım bı baktım ki bizimkiler sabaha kadar ortalıgı ayaga kaldırmıslar ne aranmadık arkadasım kalmıs ne akrabaneyse eve bı geldımkı polise eşgalim verilmiş herkesın gozler şiş babam özürler diliyo bidaha olmıycak diye ağlıyo o gun bu gundur bizim evde baskı yok gercı daha tam kıvama gelmedıler ama neyse darısı bıdahaki kacışa
kaçak gelin tolin
İslam dinini kabul eden biri için:
Lanetlenmiştir.
Günahtır.
örn:lut kavmi
onuda ALLAH yaratmış neden lanetli olsun onun tercihimi bu insanlara bunları yapmayın lütfen günahkarmı doğdu
aslında ALLAHın yarattığını yadırgamak sorgulamak günah
gerçekten bu konuları araştırdınız mı hiç? açık açık ayetlerde günah olduğu belirtilmiş.
inancınızı bilemem tabi ama burada günah değil demek Kuran ın ayetlerini inkar etmek olur.
bu konu gerçekten çok karışık. kimi ilahiyatçılar bu durumu onların bir sınavı olarak değerlendiriyor.
hepimiz nasıl ki farklı farklı durumlarla sınanıyoruz. en doğrusunu Allah bilir tabi.
biraz dini bir yorum oldu ama konunun gidişinden dolayı. yoksa dini yorum yapmayı sevmem ama okuduğum şeyi paylaşmak istedim.
valla tatlım kimseyi kınamamak gerektiğini bilir onu söylerim herkesin kendi sınavı bu tabiki bu durumun içerisine sapık ruhlu insanları katmıyorum
ama yaradılana saygı göstermek lazım
ben ilk yazdığım mesajda da ilk sayfada görebilirsin kimseyi kınamıyorum ve yargılamıyorum yazdım zaten.
ama günah olduğu açıkça belirtilen bir şeye de değil demek doğru değil bence diyorum.
yoksa ben kimseyi ne dışlarım ne aşağılarım.
bu yazdığımda da o kişileri aşağılayan ya da kınayan bir söz yok. sadece dinen yazılanı söyledim.
umarım kendimi anlatabildim.
herşeyede hormon demeyin yaaabukadar iğrenç bişeyi nasıl normal karşıılayıp bide insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz
ha sonra evlendiğim adam bilmem ne çıktı karı koca olamadık ben napcam konuları açarsınız eee normalleştirirseniz ayıda çıkabilir taşta düşebilir
canım benim çocugun böyle olursa napcaksın çok merak ediyorum
Allah göstermesin canım kimseye diyelim böyle birşey var ben çocuğumu evlendirmek istemem karşı taraftaki kıza da yazık rabbim her hastaligin şifasini verir yolunda yuvarlanmak lazım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım tabii ki kimsenin başına gelmesin kötü bir şey ama ön yargıları kırmak gerek. yapcak bişey yok doğuştan gelen bir eğilim. biz nasıl karşı cinsimizden hoşlanıyorsak onlar da kendi cinslerinden hoşlanıyor tamamen hormonel... kimse bunu yaşamak istemez zaten.. zaten çocuk da evlenmek istemez. sancılı bir durum
canım seni tebrik ediyorum diğerleri gibi davranmadığın için.bahsettiğin arkadasın sana saygı duyuyor ve sölediklerini dikkate alıyordur.yine ona hoş görüyle yaklaşmalı ama dinen yasaklandığını fıtrata aykırı olduğunu açıklamalısın.açıklamakla yükümlüsün diye düşünüyorum ii günler :)evet sorum başlıkta.
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
bu sizin çocuğunuzun başına gelse tepkiniz ne olurdu?
benim şahsi fikrim:
eşcinsellere saygı duyuyorum. hastalıkmıdır değilmidir bilmem. ama benim için önemli değil bu durum. insan insandır.
duruma açıklık getirmek için;
bizim üniversitede bi çocuk var. kendisi gay. bu yüzden üniversitede çocuğu çok dışlayıp eziyorlar laf ediyorlar. yurtta kalıyor oda arkadaşları çocuğa bir sürü şey yapıyor. sırf çocuğun kendi tercihi yüzünden.
benim arkadaşlarımda çocuğu ne zaman görsek (yemekhanede,kampüste falan) başlıyolar çocuğa laf etmeye, arkadan sesli konuşup bağırmalar falan. ben koruyorum hep. kendi arkadaşlarımla tartışıyorum bu yüzden.
bugün yine bu olay yaşandı bu yüzden kafama takıldı.
buda ayrı bi bakış açısı:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1094425&d=1398856412
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?