- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
cowgirll,
şu da bilinmeli, eşcinsel olduğunun farkına varan, bunla yıllarca mücadele eden ve sonrasında ameliyatla cinsiyet değiştiren insanlar, cinsiyet değiştirmek için ameliyat olmadan önce bir dizi psikolojik testten geçiyor, kurul raporu hazırlanıyor, daha sonra mahkeme kararı çıkarılıyor, hormon tedavisi görüyor ve ameliyat oluyorlar, yani şayet duygular sadece özentiden ibaret olsa ameliyat olabilir raporu alamazlar, aynı akli melekeleri yerinde olduğu halde akıl hastasıyım deyip hakkındaki cezai yaptırımdan kurtulmak için çabalayanlar gibi, o psikolojik testlerde yarıyolda kalıverirler, yani ilk mesajımdan beri dediğim gibi öyle karar verdim hop eşcinselim, hemen yarın ameliyat oluyorum diyemiyorsunuz.
Ve evet maalesef ki normal erkeklerin tacizleri, şiddeti doğru dürüst ceza bile almıyor, hatta yine maalesef bunu marifet saydıklarından arkadaşları tarafından desteklenip ne müthiş erkek olduğu vurgusu yapılıp yüreklendiriliyorlar![]()
mune iyi hoş soyluyosunda insanlar başkasına konuşurken rahat konuşuyo ama kendi başına gelince hayır olamaz diye inkar ediyo mesela senın kızın gelse yarın birgün anne ben eşcinselim dese tepkin ne olur?
aklıma hep şu gelir nil erkoçlar vardı hatırlarsınız cinsiyet değiştirmişti annesi röportaj vermiş gazeteye demişki ben cocugumla hep arkadaş gibi oldum cocugumun arkadaşları hep keşke bizim ailelerimizde sizin gibi olsalardı derdi demiş yani aslında önemli olan dışardan başkası için bunları düşünmek değil benim başıma gellseydi ben napardım diye düşünmek eger o zaman ki cevabımızda evet ben cocuguma arkadasıma kardesıme sahip cıkardım oluyosa cevap işte o zaman gercek hosgörüyü yakalamışız demektir