cowgirll,
şu da bilinmeli, eşcinsel olduğunun farkına varan, bunla yıllarca mücadele eden ve sonrasında ameliyatla cinsiyet değiştiren insanlar, cinsiyet değiştirmek için ameliyat olmadan önce bir dizi psikolojik testten geçiyor, kurul raporu hazırlanıyor, daha sonra mahkeme kararı çıkarılıyor, hormon tedavisi görüyor ve ameliyat oluyorlar, yani şayet duygular sadece özentiden ibaret olsa ameliyat olabilir raporu alamazlar, aynı akli melekeleri yerinde olduğu halde akıl hastasıyım deyip hakkındaki cezai yaptırımdan kurtulmak için çabalayanlar gibi, o psikolojik testlerde yarıyolda kalıverirler, yani ilk mesajımdan beri dediğim gibi öyle karar verdim hop eşcinselim, hemen yarın ameliyat oluyorum diyemiyorsunuz.
Ve evet maalesef ki normal erkeklerin tacizleri, şiddeti doğru dürüst ceza bile almıyor, hatta yine maalesef bunu marifet saydıklarından arkadaşları tarafından desteklenip ne müthiş erkek olduğu vurgusu yapılıp yüreklendiriliyorlar
Bu konu bilimsel olarak hala tartışılmaktadır.. "Eşcinselliğin normal olduğu" tezi sadece iddiadan ibarettir.. bu teze dayalı olarak yapılan hukuki düzenlemeler bilimsel değil siyasidir...
İşin dini boyutuna "yasak" olduğu için girmiyorum..
İnsanların seçtikleri yaşam tarzları tabi ki kimseyi ilgilendirmez, ancak özendirilmesini doğru bulmuyorum...
Eger bir erkek cocugu anne karnındayken beyni testesteron hormonuna maruz kalmazsa.......yani bir şekilde daha fetusken testesteron beyinde iz bırskmazsa bir aksilik olursa........o cocuk ömru billah kendini erkek olarak hissedemeyecek sonradan hormonlar normal calissada
Dilerim burda homoseksüellik için atip tutanlar lanetlenmiş kabul edenler ilerde cocukları anne karnında gelisimi sırasında bir problem cikmaz.......çocuklarınızı redmi edeceksiniz yoksa
cowgirll,
şu da bilinmeli, eşcinsel olduğunun farkına varan, bunla yıllarca mücadele eden ve sonrasında ameliyatla cinsiyet değiştiren insanlar, cinsiyet değiştirmek için ameliyat olmadan önce bir dizi psikolojik testten geçiyor, kurul raporu hazırlanıyor, daha sonra mahkeme kararı çıkarılıyor, hormon tedavisi görüyor ve ameliyat oluyorlar, yani şayet duygular sadece özentiden ibaret olsa ameliyat olabilir raporu alamazlar, aynı akli melekeleri yerinde olduğu halde akıl hastasıyım deyip hakkındaki cezai yaptırımdan kurtulmak için çabalayanlar gibi, o psikolojik testlerde yarıyolda kalıverirler, yani ilk mesajımdan beri dediğim gibi öyle karar verdim hop eşcinselim, hemen yarın ameliyat oluyorum diyemiyorsunuz.
Ve evet maalesef ki normal erkeklerin tacizleri, şiddeti doğru dürüst ceza bile almıyor, hatta yine maalesef bunu marifet saydıklarından arkadaşları tarafından desteklenip ne müthiş erkek olduğu vurgusu yapılıp yüreklendiriliyorlar
mune iyi hoş soyluyosunda insanlar başkasına konuşurken rahat konuşuyo ama kendi başına gelince hayır olamaz diye inkar ediyo mesela senın kızın gelse yarın birgün anne ben eşcinselim dese tepkin ne olur?
aklıma hep şu gelir nil erkoçlar vardı hatırlarsınız cinsiyet değiştirmişti annesi röportaj vermiş gazeteye demişki ben cocugumla hep arkadaş gibi oldum cocugumun arkadaşları hep keşke bizim ailelerimizde sizin gibi olsalardı derdi demiş yani aslında önemli olan dışardan başkası için bunları düşünmek değil benim başıma gellseydi ben napardım diye düşünmek eger o zaman ki cevabımızda evet ben cocuguma arkadasıma kardesıme sahip cıkardım oluyosa cevap işte o zaman gercek hosgörüyü yakalamışız demektir
tolin, ben Rüzgar'ın topiğine de yazmıştım, kızımı öne sürmüşlerdi yine, cevabım aynı, başta şok olurum, dövünürüm, nasıl oldu niye oldu, neden ben derim ama kabullenirim, çünkü o benim kızım, ben onu kız çocuğu olarak bana itaat etsin, benim istediğim gibi olsun diye dünyaya getirmedim, ben onu doğururken ona sormadım, istedim doğurdum, annen ben olayım mı diye bile sormadım, belki tercihi benim gibi bir anne olmayacaktı, ben onu kendi tercihlerim doğrultusunda dünyaya getirdiysem onun tercihlerine de saygı duymak zorundayım, ben onu kayıtsız şartsız, karşılıksız, menfaatsiz sevmek ve korumak için anneyim.
seni alıntılıyorum ama sana soylemıyorum lütfen cocuklarınızı baskı altında sürekli bişeylere zorlayarak hata yaptıgında bı tekmede sız vurarak yada ıstedıgınız gıbı olmadıgında degıl hata yaptıgında bıle severek buyutun ılerde buyudugu zaman onu özgüvensız yetiştirerek aslında ona en büyük kotulugu sız yapmış oluyosunuz en ufak hatada yada aıle cocuk arasındakı fıkır ayrılıgında ayağa kalkması dik durması gercekten zor ve can sıkıcı oluyo
:)))
İşte annelere çok iş düşüyor, bir çocuğu dünyaya getirmekle bitmiyor iş, hem bir çocuk dünyaya getirmeyi her boyutuyla düşününce aslında bir kadının karar verip uyguladığı doğacak çocuğun söz hakkı olmayan bir süreçtir gebelik.
Belki o bebek senin benim annesi olmamızı istemeyecek, anne babasını kendi seçemiyor ki, seçemediği için kimi yavrucaklar öz babalarının tacizine, annelerinin zulmüne uğruyor, onca eziyeti yapıyoruz çocuklatımıza sonra anne baba olarak dönüp çocuğun yaptıklarına kusur buluyoruz, bu bencilliktir
allahım tolin sen ne yaptın öyle okurken dehşete düştüm yazık kızım aneye babaye amanınnnn.valla yazayım okusunlar anne babalar lise 2 deydım derslerım yerlerde surunuyodu babam velı toplantısına gıtmıs bıde derste rahat durmuyodum sureklı lak lak eve bı geldıkı kavga kıyamet neyse annemle telefonumu falan aldılar komsu cagırmıslardı onlara oturmaya gıttıler tepem attı yeter ya dedım bı cıktım evden o gece sabaha kadar bı apartmanın bodrumunda oturdum neyse telefon yok cepte 15 lira para sabah ezanı bı dede cıktı apartmandan bende uykuluyum dede ne arıyosun burda kızım falan diye soruyo ben tabı yalan atıyorum ama adam anladı neyseen son paran varmı dedı var dedım dede cıktı bende onun pesınden cıktım polıs cagırıcaktı cunku sonra bır ıkı arkadasımı aradım bı baktım ki bizimkiler sabaha kadar ortalıgı ayaga kaldırmıslar ne aranmadık arkadasım kalmıs ne akrabaneyse eve bı geldımkı polise eşgalim verilmiş herkesın gozler şiş babam özürler diliyo bidaha olmıycak diye ağlıyo o gun bu gundur bizim evde baskı yok gercı daha tam kıvama gelmedıler ama neyse darısı bıdahaki kacışa
allahım tolin sen ne yaptın öyle okurken dehşete düştüm yazık kızım aneye babaye amanınnnn.
valla yazayım okusunlar anne babalar lise 2 deydım derslerım yerlerde surunuyodu babam velı toplantısına gıtmıs bıde derste rahat durmuyodum sureklı lak lak eve bı geldıkı kavga kıyamet neyse annemle telefonumu falan aldılar komsu cagırmıslardı onlara oturmaya gıttıler tepem attı yeter ya dedım bı cıktım evden o gece sabaha kadar bı apartmanın bodrumunda oturdum neyse telefon yok cepte 15 lira para sabah ezanı bı dede cıktı apartmandan bende uykuluyum dede ne arıyosun burda kızım falan diye soruyo ben tabı yalan atıyorum ama adam anladı neyseen son paran varmı dedı var dedım dede cıktı bende onun pesınden cıktım polıs cagırıcaktı cunku sonra bır ıkı arkadasımı aradım bı baktım ki bizimkiler sabaha kadar ortalıgı ayaga kaldırmıslar ne aranmadık arkadasım kalmıs ne akrabaneyse eve bı geldımkı polise eşgalim verilmiş herkesın gozler şiş babam özürler diliyo bidaha olmıycak diye ağlıyo o gun bu gundur bizim evde baskı yok gercı daha tam kıvama gelmedıler ama neyse darısı bıdahaki kacışa
Anneye babaya yapılacak en büyük eziyeti yapmışsın Tolin
Ne cesaret kaçılır mı kız evden...
evet sorum başlıkta.
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
bu sizin çocuğunuzun başına gelse tepkiniz ne olurdu?
benim şahsi fikrim:
eşcinsellere saygı duyuyorum. hastalıkmıdır değilmidir bilmem. ama benim için önemli değil bu durum. insan insandır.
duruma açıklık getirmek için;
bizim üniversitede bi çocuk var. kendisi gay. bu yüzden üniversitede çocuğu çok dışlayıp eziyorlar laf ediyorlar. yurtta kalıyor oda arkadaşları çocuğa bir sürü şey yapıyor. sırf çocuğun kendi tercihi yüzünden.
benim arkadaşlarımda çocuğu ne zaman görsek (yemekhanede,kampüste falan) başlıyolar çocuğa laf etmeye, arkadan sesli konuşup bağırmalar falan. ben koruyorum hep. kendi arkadaşlarımla tartışıyorum bu yüzden.
bugün yine bu olay yaşandı bu yüzden kafama takıldı.
heee toline ders calıs dıye baskı yaparken yazık degıl zatenönce insan olmak onemlı insannn
Eger bir erkek cocugu anne karnındayken beyni testesteron hormonuna maruz kalmazsa.......yani bir şekilde daha fetusken testesteron beyinde iz bırskmazsa bir aksilik olursa........o cocuk ömru billah kendini erkek olarak hissedemeyecek sonradan hormonlar normal calissada
Dilerim burda homoseksüellik için atip tutanlar lanetlenmiş kabul edenler ilerde cocukları anne karnında gelisimi sırasında bir problem cikmaz.......çocuklarınızı redmi edeceksiniz yoksa
yaşadığımın 10 da birini yazmadım buraya bılmeden konusmayın lutfen ayrıca kendı ayaklarının uzerınde dur falan demişsiniz kendı ayaklarımın uzerındede durdum ustume dusenıde yaptım kımya muhendısıyım kısmet olursa hazıranda işe başlıyorum eee neymiş demekki baskı yapmadanda cocuk ısterse okuyabılıyormus yaşadıklarımı bılmeden yorum yapmayalım lutfenCanim ders calis baskisini sana niye yapiyorlar? Yine senin mutlulugun icin.
Bak ben hamileyim. O kadar da pimpirikli degilimdir. Bebek de sevmezdim pek ama simdi aklimin yarisi orda.
Evlenince hele de anne olunca anlayacaksin. Evden kacmak neymis.
Acikcasi annenle baban melek.
Bak benimkiler cok tahsillidr. Babam 3 universite bitirdi. Annem doktor. Cok sukur durumlari iyi. Babamin cevresi iyidir. Abim babama bi gun ankaradayim dedi. Izmirde oldugunu gps den baktirip uydudan tespit ettirdi. Eve gelme dedi. Iyi de dedi. Bi daha yalan soyleyemedi.
Babanin yerinde ben olsaydim ki evden herhalde beni dovseler ve dilendirseler falan kacardim herhalde bilemiyorum (Allah korusun) babam beni magaran buldurur. Bi guzel haslar. Orda da birakirdi.
Niye biliyor musun? Madem evden kaciyorsun. E kendi ayaklarin uzerinde de durabilirsin.
Cocuk farkinda degil de, o kadar zor buyutulen bisey ki. Mama verirsin gece bogulmasin diye on kere kalkip yan yatirirsin. Nefrs aliyor mu diye yine basinda nobet tutarsin. Buyur dusmesin diyr elinden tutarsin.
Ama cocuk farkinda degil bunlarin. E iste baksana evden kactigina gore.
Ben senin yerinde oldugum zamanlar oldu. Evden kacmak istedigim ablar oldu. Hepimiz gectik o evreden.
Naptim biliyor musun? Oturdum babama okkali bir mektup yazdim.
Babacim da onu is yerinde okudu. Aksam eve geldi oturduk konustuk uzlastik.
Kacmak nedir ya? Allah im buyuk konusmayayim. Cocugum kacsa gitse eve donse herhalde eve almam gibi geliyor.
Her cozum yolunu denedi de kacmak mi kaldi.? Boyle blofleri yapacaksan yapma..kaciyo musun? Is bul kendine anasiz babasiz kardessiz halasiz dayisiz yasa bakalim.
Yapma canim. Cok yanlis dusunmusun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?