• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşcinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bilimsel makaleler üzerinden konusulsa bile degismeyecektir ki durum. Cünkü internette bir sürü ve her görüsü kapsayan bilimsel makale bulabilirsiniz. Önemli olan sizin neye inandiginiz.
Ben yurtdisinda okurken bunu konferans konusu olarak secen bir Amerikali vardi. Cocugun hareketlerinden "gay" oldugunu tahmin etmistim ama tam bilmiyordum tabi. Önce bize bir dünya haritasi verdi, hangi ülkelerde bu konunun özgürce konusulabildigine, yasal olarak korunduguna falan degindi, tabi dünyanin büyük bir cogunlugu tabu gibi görüyo, Türkiye de dahil pek cok ülkede yasal düzenleme de yok. Olan ülkelere de bir hayli gec gelmis. Sonra bir Afrikali adamin hikayesini anlatan bir kagit dagitti. Adami "gay" diye öldürmüslerdi. Anlatirken sesi titriyo, agladi aglayacak gibiydi. O kadar sarsiciydi ki bütün konusmasi, cünkü kendisi de bunu yasayan biri, cok etkilendim. Üzerine cok bir bilgim arastirmam yoktu öncesinde ama canli canli bunun cocugun elinde olmayan bir sey oldugunu görmüs oldum. Cidden, hani birakin milyonlarca bilimsel makaleyi bir kenara, adamin kendinden anlattiklari, gözlerinin dolusu falan yetmisti. Dersten sonra diger escinsellerle birlikte yemege gittik, cok sacma hatta bana göre kirici sorular soranlara bile ictenlikle yanit verdiler.
Ama zaten söyle düsünün, farkli olanin sürekli dislandigi bir dünya geleneginden gelmiyor muyuz? Kadinlari "insan" olarak görmeyen tarihi bir gecmisten gelmiyor muyuz? Unutmayalim bunlari, kadinin verdigi mücadeleyi... Siyah tenlilerin dini söylemlere dayandirilarak Tanri`nin cezasi olarak degerlendirildigi de olmustu, asagi irk, alinip satilan mahluklar diye falan...Sonra ateistler de var... Yani hep bir kilif uydurmusuz dislamak icin, sonradan normallesmis seylerin gecmisini bir okusak neler neler var. Bu da ayni sey,bazisi hormonlardan degil der, bazisi sapkinlik der fantazi der, ama kücük yaslardan beri bununla yasayan, saklayan, hor görülenler, öldürülenler, yasanmis hikayeler görülmez. Bir biyolog arkadasim da söyle demisti, bu cok normal hayvanlarda bile escinsellik varken...

Aman rahatsanız problem yok, ben de korktuğunuzu düşünüp endişelenmiştim sizin için:) Sanırım veriğim örneği anlayamadınız, gözümün önünde sürekli eşcinseller olduğunu ve etkilenmediğimi söyledim. Hatta etkilenmediğimizi. Kimin gözü kapalı bilmiyorum...

Ya senin etkileneceğini kastetmedim zaten, çocuklardan ve ergenlerden bahsettim... sırf arkadaşları tarafından daha çok sevilmek için rimel süren erkek çocuğu biliyorum ben.. rehber psikolog öğretmenlerine sorarsan sana detaylı bilgi verirler...

Reklam gibi insana subliminal mesajlar veren şeylerle bir heteroseksüelin homoseksüel olabileceğine mi inanıyorsunuz?
Gerçekten size bir şeyleri anlatmaya çalışmak bile anlamsız.
İstediğiniz şeyi izletin, dinletin. Bir insanın vücudundaki hormonlara, beyni aracılığı ile müdahale edemezsiniz. Bunu anlamak gerçekten zor mu?

Evet arkadaşım, ünlü olup eşcinsel olanlara o kadar çok özenen genç var ki, görsen şaşarsın.. bilmiyor olman aksini iddia etmeni gerektirmez... izlediği, dinlediği ve okuduğu şeylerden insanlar etkilenir.. bilmiyor olabilirsin, anlamak hiç zor değil ama...

Çok merak ediyorum; hangi insan sevdiği kişiyle el ele dolaşmaktan bile aciz olmak ister?
Hangi insan başlığı açan arkadaşın anlattığı gibi aşağılanmak, dışlanmak, sürekli taciz edilmek ister?
En önemlisi hangi insan sevdiği kişiyle aşkının meyvesine sahip olmaktan mahrum kalmak ister.
Toplum bu insanları anlamıyor, anlayamıyor. Ama anlamak zorunda.
Çünkü bu bir tercih değil.

Arkadaşınız adına çok ama çok sevindim. Keşke tüm eşcinsellerin bu cehalet yuvasından kurtulma şansı olsaydı.

Teşekkür ederim, arkadaşım adına bende çok mutluyum, onun o sancılı dönemine bizzat şahit oldum, arkadaşlar belki özenti olarak düşünüyor, belki meraktan cinsel eğilimlerine renklilik katmak isteyenlerde vardır, bilemem ama arkadaşımdan yola çıkarak biliyorum ki eşcinsellik öyle bu akşam karar verdim eşcinsel oluyorum denen birşey değil.

Bir kere çevrenizde ailenizde dahil olmak üzere çok dışlanıyorsunuz, herkes kabullenmiyor sizi, birde küçük ve herkesin birbirini tanıdığı biryerde yaşıyorsanız çok problemlerle karşılaşıyorsunuz, aşağılanıyorsunuz, sırf bu sebeple bile insanlar eğlence olsun diye eşcinsel olmaz.

Kendileriyle mücadelelerine şahit olsalar hak verirler o acılarına. Hiç kolay değil, daha önce sitede bir dizi oyuncusunun ameliyatla erkek olmasıyla ilgili topikte de benzer şeyler yazmıştım, hatta biri saygı duyuyorum dediğim için kızınız eşcinsel olsa yine saygı duyacak mısınız demişti.

Anne için çok zor birşey kızını veya oğlunu farklı bir cinsel kimlikle görmek, kabullenmesi zor hemde çok zor lakin evlat söz konusuysa hiçbirşeyi gözünüz görmüyor, onu herşeyiyle sevmek olduğu gibi sevmek duygusu verilmiş içinize, kendinizi duvardan duvara vursanızda sevgisinden, onun varlığından vazgeçemezsiniz.

Ya senin etkileneceğini kastetmedim zaten, çocuklardan ve ergenlerden bahsettim... sırf arkadaşları tarafından daha çok sevilmek için rimel süren erkek çocuğu biliyorum ben.. rehber psikolog öğretmenlerine sorarsan sana detaylı bilgi verirler...

Evet arkadaşım, ünlü olup eşcinsel olanlara o kadar çok özenen genç var ki, görsen şaşarsın.. bilmiyor olman aksini iddia etmeni gerektirmez... izlediği, dinlediği ve okuduğu şeylerden insanlar etkilenir.. bilmiyor olabilirsin, anlamak hiç zor değil ama...
Kafadan uydurma örneklerle gelmeyin.
Benim de geniş bir çevrem var ve yüzde yüz eminim ki ne çocuklar ne ergenler ne yetişkinler özenerek eşcinsel olmazlar.
Bir tane örnek gösterin, bir tane ya.
Saçmalık bu.

Teşekkür ederim, arkadaşım adına bende çok mutluyum, onun o sancılı dönemine bizzat şahit oldum, arkadaşlar belki özenti olarak düşünüyor, belki meraktan cinsel eğilimlerine renklilik katmak isteyenlerde vardır, bilemem ama arkadaşımdan yola çıkarak biliyorum ki eşcinsellik öyle bu akşam karar verdim eşcinsel oluyorum denen birşey değil.

Bir kere çevrenizde ailenizde dahil olmak üzere çok dışlanıyorsunuz, herkes kabullenmiyor sizi, birde küçük ve herkesin birbirini tanıdığı biryerde yaşıyorsanız çok problemlerle karşılaşıyorsunuz, aşağılanıyorsunuz, sırf bu sebeple bile insanlar eğlence olsun diye eşcinsel olmaz.

Kendileriyle mücadelelerine şahit olsalar hak verirler o acılarına. Hiç kolay değil, daha önce sitede bir dizi oyuncusunun ameliyatla erkek olmasıyla ilgili topikte de benzer şeyler yazmıştım, hatta biri saygı duyuyorum dediğim için kızınız eşcinsel olsa yine saygı duyacak mısınız demişti.

Anne için çok zor birşey kızını veya oğlunu farklı bir cinsel kimlikle görmek, kabullenmesi zor hemde çok zor lakin evlat söz konusuysa hiçbirşeyi gözünüz görmüyor, onu herşeyiyle sevmek olduğu gibi sevmek duygusu verilmiş içinize, kendinizi duvardan duvara vursanızda sevgisinden, onun varlığından vazgeçemezsiniz.

Ne güzel yazmışsınız. Benim arkadaşımın annesi de çok büyük bir olgunlukla karşıladı, gerçi arkadaşım birkaç defa ağlarken yakalamış annesini. Ama o kadının ağladığı şey "Oğlum neden eşcinsel" düşüncesi değil, oğlunun toplumda ne kadar dışlanacağının, ondan ne kadar nefret edileceğinin düşüncesiydi eminim. Sürekli oğluna bir şey olmasından korkuyor. O kadar haklı ki. Nefret cinayetleri çok arttı ne yazık ki...Ve bu düşünce yapısındaki insanlar oldukça nefret cinayetleri de normal sayılmaya devam edecek.

Kabullenmenin zor olması da tamamen tabularla alakalı.
İnsanlar şunun "normal" olduğunu, "tercih" olmadığını bir kabul etse, ne tabu kalacak ne başka bir şey.
Ama fikirlerinizi anlattığınızda kızınızı öne sürebilen bir zihniyetten bahsediyoruz.
Sanırım bizim gibiler çoğalmadıkça bu cehalet yuvası sürüp gidecek.
Zaten bizim gibiler de bu ülkede barınmazlar.
Kendi hallerine bırakıp kaçmaktan başka çare yok.

Sevgili cicekbocek, bahsettiğim insan benim 10 senelik en yakın arkadaşım olur. Şu an 24 yaşındayım, 14 yaşından beri yediğim içtiğim ayrı gitmez. Ergendim kısacası o zamanlar zaten:51:

Benim nefret ettiğim tek bir şey vardır: Nefret barındıran insanlar.
Bu insanlardan "tiksinmeniz" için hiçbir nedeniniz yok. Kimse özenerek eşcinsel olmaz, olamaz.
Sizi bir adaya koysalar ve o adada 1000 kadın olsa sizden başka, hepsi lezbiyen olsa, siz lezbiyen olamazsınız.
Çünkü hormonlarınız ve içinizden gelen "erkeğe cinsel istek duyma duygusu" buna izin vermez.
Bunu anlasanız hiçbir sorun kalmaz ortada.
Açık açık, biraz da çirkin sayılabilecek şekilde belirteyim: Adamın kadınlara karşı hiçbir isteği yok. Bir kadınla yataktayken bile erekte olmuyor, hiçbir arzu duymuyor. Ne yapsın? Assın mı kendini?

Bilerek veya bilmeyerek..

Tiksinmiyorum ben..
Öyle birinin;İnsani yönde bana bir zararı dokunmaz belki ama kötü kalpli birinin zararı dokunabilir..

Bir tek ;bilerek veya bilmeyerek konusunda ayrışıyoruz..

Kafadan uydurma örneklerle gelmeyin.
Benim de geniş bir çevrem var ve yüzde yüz eminim ki ne çocuklar ne ergenler ne yetişkinler özenerek eşcinsel olmazlar.
Bir tane örnek gösterin, bir tane ya.
Saçmalık bu.

Sana çocuğun adını mı vereyim? Senin yüzde yüz emin olman bilimsel bir kanıt mı?

Sevgili cicekbocek, bahsettiğim insan benim 10 senelik en yakın arkadaşım olur. Şu an 24 yaşındayım, 14 yaşından beri yediğim içtiğim ayrı gitmez. Ergendim kısacası o zamanlar zaten:51:

Arkadaşım olan birşey ispat edilir, olmayan birşey ispat edilemez.. neyse benim dediklerim ile sizin anladıklarınız çok farklı... iyi akşamlar size :)

Tiksinmiyorum ben..
Öyle birinin;İnsani yönde bana bir zararı dokunmaz belki ama kötü kalpli birinin zararı dokunabilir..

Bilerek mi...
Sevgili tulipa sizce insan bile bile ailesi tarafından reddedilmeyi, hatta belki öldürülmeyi (arkadaşımın babası kesinlikle öldürür, bu tehdit altında yaşıyor çocuk), sevdiği insandan çocuk sahibi olamamayı, toplumda sürekli dışlanmayı-aşağılanmayı, rezil edilmeyi, sürekli gizlenmek zorunda olmayı seçer mi?
İnanın bilerek değil, vallahi değil yahu.

Adam normal bir kadinla evleniyor ve bir yasindaki uvey ogluna tecavuz ediyor, adam normal bir kopegi telle bogup can cekissin diye birakiyor, adam normal karisi bosaniyor diye onu olduruyor , adam normal askina karsilik alamadigi icin sevdigi kizi sakat birakiyor, kadin normal bebegini 9 gun evde yalniz birakip tatile gidiyor, kadin normal evlilik disi dogurdugu bebegini cope birakiyor. Simdi , escinsellik mi anormal? Hadi canim sende. :51:

Ne güzel yazmışsınız. Benim arkadaşımın annesi de çok büyük bir olgunlukla karşıladı, gerçi arkadaşım birkaç defa ağlarken yakalamış annesini. Ama o kadının ağladığı şey "Oğlum neden eşcinsel" düşüncesi değil, oğlunun toplumda ne kadar dışlanacağının, ondan ne kadar nefret edileceğinin düşüncesiydi eminim. Sürekli oğluna bir şey olmasından korkuyor. O kadar haklı ki. Nefret cinayetleri çok arttı ne yazık ki...Ve bu düşünce yapısındaki insanlar oldukça nefret cinayetleri de normal sayılmaya devam edecek.

Kabullenmenin zor olması da tamamen tabularla alakalı.
İnsanlar şunun "normal" olduğunu, "tercih" olmadığını bir kabul etse, ne tabu kalacak ne başka bir şey.
Ama fikirlerinizi anlattığınızda kızınızı öne sürebilen bir zihniyetten bahsediyoruz.
Sanırım bizim gibiler çoğalmadıkça bu cehalet yuvası sürüp gidecek.
Zaten bizim gibiler de bu ülkede barınmazlar.
Kendi hallerine bırakıp kaçmaktan başka çare yok.

Aslında işin özü insana saygı, insanın seçimlerine saygı.

Eşcinsellik toplumda kabul görmüyor olabilir, insanlar bunu garipseyebilir lakin saygı göstermeliler.
Ayrıca şunu da bilmek lazım kızınız ya da oğlunuz tvde olsun, dışarda olsun öyle şeyler görüyor ki, etkilenebileceği şeyler çok fazla, içlerinden birtek eşcinselliği cımbızlayıp almaz.

Bakınız ülkemiz, katil, sapık, çocuk istismarcısı kaynıyor ortalık, hergün çocuklar kayboluyor, hergün tecavüze uğrayıp sonra öldürülen çocuk haberleri alıyoruz, kadınlar öldürülüyor, şiddet almış başını gitmiş. Ben bunlardan korkuyorum, eşcinsellikten değil.

Tiksinmiyorum ben..

Tulipa sizin diğer yazılarınızı da bildiğim için kesinlikle nefret dolu bir insan olamayacağınızı biliyorum. Benim düşünceme göre tek sorununuz eşcinsel biriyle yakın bir ilişkiniz olmaması. Şayet eşcinsel bir yakınınız veya yakın arkadaşınız olsaydı yaşadıklarını onun ağzından dinleseydiniz ve dinlerken de hissetseydiniz, kesinlikle bilerek böyle bir şey olamayacağını anlardınız. Bundan en ufak şüpheniz de olmazdı garanti veriyorum.

[video=youtube;ToqNa0rqUtY]http://www.youtube.com/watch?v=ToqNa0rqUtY[/video] Her yıl daha gerçekleştirilmeden bir tartışmanın yaşandığı Eurovision Şarkı Yarışması’nın bu yılki en çok konuşulan katılımcısı Avusturya temsilcisi Conchita Wurst oldu.
Upuzun saçları, koyu renk sakalları ve cüretkar kadın giysileriyle dikkat çeken Conchita Wurst, Rusya, Belarusya ve Ermenistan temsilcilerinin tepkisini çekti. Kopenhag’ta yapılacak olan Eurovision Şarkı Yarışması’nda bu üç ülkeyi temsil edecek olan yarışmacılar “Conchita Wurst yarışmadan çekilsin” dedi.
Bianet’in haberine göre Rusya, Belarusya ve Ermenistan Conchita Wurst’un yarışmadan çekilmesi için kampanya başlattı.

Ermenistan’ın Eurovision temsilcisi olan Aram MP3 adlı şarkıcı ” Wurst’un yaşam biçimi doğal değil. Kadın mı erkek mi olduğuna kadar vermeli” dedi.Conchita Wurst ise bu eleştirilere “Ben kadın olmak istediğimi söylemedim. Sadece çalışan bir kraliçe ve evde de tembel bir çocuğum” diye konuştu.
Wurst, Reuters’a verdiği bir söyleşide de “Sakallarım, kim olduğun ve nasıl göründüğünden bağımsız bir şekilde, istediğin her şeyi başarabileceğine dair bir beyan” diye konuşmuştu.
Eurovision Şarkı Yarışması’nı 1998 yılında İsrail’i temsil eden transseksüel şarkıcı Dana International “Diva” adlı şarkısıyla kazanmıştı.
Eurovision Şarkı Yarışması bu yıl 59′uncu kez düzenlenecek. Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da düzenlenecek yarışma 6 ile 8 Mayıs tarihleri arasında.
Conchita Wurst, Rise Like a Phoenix adlı şarkıyla ülkesini temsil edecek.

ekten ılgınc degılmı
tam yorum yapıcakken bu haberı gordum paylasmak ıstedım cıddı anlamda bu tarz olması gercekten ılgınc degılmı tvde veya sokakta bu sarkıcıyı goren sız soran cocugunuza nasıl bır acıklama yapabılırkı ınsan ılginç...

Son düzenleme:
Ben sonuna kadar eşcinsel hakları destekçisiyim;2 erkeğin ya da 2 kadının birbirine aşık olması sadece o 2 kişiyi ilgilendirmelidir;biz nasıl sevdiğimiz karşı cinslerle beraber olmayı hak ediyorsak empati kurup onlara da sevdikleri hemcinsleriyle beraber olabilme hakkına sahipler;ama ne yazık ki dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden,dünyadaki başka yönelim,inanç ve fikirlere zerre saygısı olmayan ve yaşama hakkı vermeyen bireylere çok fazla geliyor bu insanların da eşitlik istemeleri.Ben hep aynı şeyi diyorum senin dini inancına aykırıysa sen yapmazsın olur biter,yapandan nefret etmek niye.Zihniyet bakımından esmer bir insanın saç rengi kendisininkinden farklı diye tüm sarışınlardan nefret etmesinden farkı yok eşcinsel düşmanlığının.İçinde bu kadar hırsızın,yolsuzun,namussuzun olduğu bir dünyada insanların birinden sırf kendisinden farklı bir cinsel yönelimi var diye nefret etmesi gerçekten çok üzücü.Eşcinsel evliliklerinin yasalaşmasını da isterdim ülkemizde.

Son düzenleme:
Sana çocuğun adını mı vereyim? Senin yüzde yüz emin olman bilimsel bir kanıt mı?

Arkadaşım olan birşey ispat edilir, olmayan birşey ispat edilemez.. neyse benim dediklerim ile sizin anladıklarınız çok farklı... iyi akşamlar size :)
Tanıdığım tüm eşcinsellerin ailesi heteroseksüel.
Hatta çok yakından tanıdığım bir eşcinsel arkadaşımın babası bildiğimiz bu babayiğit, klasik Türk erkeği.
Evde babasının hareketlerini, tavırlarını görüp kolayca heteroseksüel olabilirdi, içinden gelen bir şey olmasaydı.
Ve bu arkadaşım 5-6 yaşından beri bir farklılık olduğunun bilincindeymiş.
Hadi 10 diyelim, sizin için.
Kime özenecek 10 yılda??
Şu "bla bla" niteliğinden başka bir halt olmayan "çocuklar özeniyor aboov" kafasından çıkmanız imkansız sanırım.
Bu yüzden size daha fazla bir şey söylemeyeceğim.
Bilime yakın olmanız dileğiyle.

Bunu okumakta da fayda var, herkes için: http://blog.radikal.com.tr/Sayfa/bir-heteroseksuel-olmak-icin-ne-kadar-ozenmek-gerekir-12798

Eşcinsellik toplumda kabul görmüyor olabilir, insanlar bunu garipseyebilir lakin saygı göstermeliler.
Ayrıca şunu da bilmek lazım kızınız ya da oğlunuz tvde olsun, dışarda olsun öyle şeyler görüyor ki, etkilenebileceği şeyler çok fazla, içlerinden birtek eşcinselliği cımbızlayıp almaz.

Bakınız ülkemiz, katil, sapık, çocuk istismarcısı kaynıyor ortalık, hergün çocuklar kayboluyor, hergün tecavüze uğrayıp sonra öldürülen çocuk haberleri alıyoruz, kadınlar öldürülüyor, şiddet almış başını gitmiş. Ben bunlardan korkuyorum, eşcinsellikten değil.
Şu sitede bulunmak için direniyorsam cidden yönetimden birilerinin böyle düşündüğünü bilmemden dolayı.
Sizi gerçekten tebrik ve takdir ediyorum.
Ne acı ki, eşcinsel insanlara saygı duyabilen ve gerçeklerin farkında olan insanları tebrik edebildiğimiz bir ülkede yaşıyoruz.

Ayrıca şunu da bilmek lazım kızınız ya da oğlunuz tvde olsun, dışarda olsun öyle şeyler görüyor ki, etkilebileceği şeyler çok fazla, içlerinden birtek eşcinselliği cımbızlayıp almaz.

Aslında insanı en çok şaşırtan da bu Mune. Çünkü sokaktaki tacizciler eşcinsellerden daha normal görülüyor bu ülkede. Çünkü bu normal erkek (!) kadınları rahatsız ediyor. Bu adamlarla eşcinselleri bi normallik kefesine koysalar tacizci adam daha ağır basıyor onlara göre. Çünkü o normal tercihleri olan biri! Gerçi ben çok şey bekliyorum bu ülkeden, yurtdışında pedofili olan insanlar bir yere yerleştiğinde yakın çevredeki insanlara haber veriliyor, korumacı olmaları adına. Bu ülkedeyse doktorlar tarafından topluma kazandırılmayacağı kesinleştirilmiş insanlar çocuklara taciz/tecavüz edip sonra aynı eyleni elli defa daha gerçekleştirebiliyorlar. Eşcinsele saygı göstermek lüks bizim için...

Aslında insanı en çok şaşırtan da bu Mune. Çünkü sokaktaki tacizciler eşcinsellerden daha normal görülüyor bu ülkede. Çünkü bu normal erkek (!) kadınları rahatsız ediyor. Bu adamlarla eşcinselleri bi normallik kefesine koysalar tacizci adam daha ağır basıyor onlara göre. Çünkü o normal tercihleri olan biri! Gerçi ben çok şey bekliyorum bu ülkeden, yurtdışında pedofili olan insanlar bir yere yerleştiğinde yakın çevredeki insanlara haber veriliyor, korumacı olmaları adına. Bu ülkedeyse doktorlar tarafından topluma kazandırılmayacağı kesinleştirilmiş insanlar çocuklara taciz/tecavüz edip sonra aynı eyleni elli defa daha gerçekleştirebiliyorlar. Eşcinsele saygı göstermek lüks bizim için...

cowgirll,
şu da bilinmeli, eşcinsel olduğunun farkına varan, bunla yıllarca mücadele eden ve sonrasında ameliyatla cinsiyet değiştiren insanlar, cinsiyet değiştirmek için ameliyat olmadan önce bir dizi psikolojik testten geçiyor, kurul raporu hazırlanıyor, daha sonra mahkeme kararı çıkarılıyor, hormon tedavisi görüyor ve ameliyat oluyorlar, yani şayet duygular sadece özentiden ibaret olsa ameliyat olabilir raporu alamazlar, aynı akli melekeleri yerinde olduğu halde akıl hastasıyım deyip hakkındaki cezai yaptırımdan kurtulmak için çabalayanlar gibi, o psikolojik testlerde yarıyolda kalıverirler, yani ilk mesajımdan beri dediğim gibi öyle karar verdim hop eşcinselim, hemen yarın ameliyat oluyorum diyemiyorsunuz.

Ve evet maalesef ki normal erkeklerin tacizleri, şiddeti doğru dürüst ceza bile almıyor, hatta yine maalesef bunu marifet saydıklarından arkadaşları tarafından desteklenip ne müthiş erkek olduğu vurgusu yapılıp yüreklendiriliyorlar:50:

Eger bir erkek cocugu anne karnındayken beyni testesteron hormonuna maruz kalmazsa.......yani bir şekilde daha fetusken testesteron beyinde iz bırskmazsa bir aksilik olursa........o cocuk ömru billah kendini erkek olarak hissedemeyecek sonradan hormonlar normal calissada
Dilerim burda homoseksüellik için atip tutanlar lanetlenmiş kabul edenler ilerde cocukları anne karnında gelisimi sırasında bir problem cikmaz.......çocuklarınızı redmi edeceksiniz yoksa

Back