Kendileri hakkında çok olumlu düşünüyorum. Gay ya da straight. Hepsi bir anneden doğmuş, duyguları olan senin benim gibi insanlar işte.
Gay bir arkadaşım yok. Olsaydı keşke. Bazı straight Türk erkekleri b.kunu çıkarıyor çünkü. Sen sadece arkadaş olmak istiyorsun, beyimiz sevgilin olmak istiyor ısrarla. Sinir bozucu.
Bazı homofobik köylülere garip geliyor bu. Ulan nasıl sever bir erkek başka bir erkeği? Bal gibi de sever. Bu tipitipler eşcinselliği hastalık sanıp, eşcinsellerden vebalıymış gibi kaçar. Nasıl sen böyle doğduysan onlar da öyle doğdu işte. Hayvanlarda da görülüyor. İnsanlarda takriben 3-4 yaşlarından itibaren gözleniyor, o yaşlarda hemcinslerinden farklı davranışlar sergiliyorlar.
Ben açık görüşlüyüm. Oğlum da olsa değişen bir şey olmaz. Sen zaten onu kimliğinden dolayı yargılayacaksan anne falan değilsin. Üremiş bir canlısın sadece.
Eşcinsel değil ama bu ülkede bir Bülent Ersoy var. 8 yıl sahnelere çıkarılmayan eşsiz sesli diva. Daha dün ağzından salyalar akıtıp onu eleştirenler şimdi alkışlıyor. İkiyüzlü milletiz.
Hiç kimse birini cinsel kimliğinden ötürü yargılayamaz, onu ayıplayamaz.
Seni davranışından ötürü takdir ettim. Lütfen elinden geldiğince tacizi engelle.