• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşcinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hastalık değildir bir seçimdir hormonlarla alakalı olan çok farklı bir durum.Son zamanlarda nedense çok yaygınlaştı.Saygı duyuyorum tabikide ama çıkıpta eşcinsellere hak verin evlilik verin diyenleri anlamıyorum cinsiyet değiştirsinler o zaman psikolojik bozukluk,sapkınlık oldugunu düşünüyorum.

herşeyede hormon demeyin yaaa:19: bukadar iğrenç bişeyi nasıl normal karşıılayıp bide insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz :51:

ha sonra evlendiğim adam bilmem ne çıktı karı koca olamadık ben napcam konuları açarsınız eee normalleştirirseniz ayıda çıkabilir taşta düşebilir:24::24:

Siz milletin yorumlarını alıntılayıp 'Gızzz yine mi garuşturdun burayı' diyen üye değil misiniz? Bu yüzden yorumunuz beni şaşırtmadı.

Benim icin bir problem yok. Isteyen istedigini yasayabilir.
Ileride cocugum boyle bir sey yasarsa da destek olurum.
Insanlara bu fikrin empoze edilmesi gerek. Gunumuzde bile gayler lezbiyenler kimliklerini saklamak icin evlenip cocuk falan yapiyorlar. Ne gerek var bunlara?
Kim nasil istiyorsa oyle yasasin.

Aklima geldi simdi. Nerdesin askim burdayim askim! (Bilmeyenler googlea bunu yazip cikan videoyu izlesinler)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz milletin yorumlarını alıntılayıp 'Gızzz yine mi garuşturdun burayı' diyen üye değil misiniz? Bu yüzden yorumunuz beni şaşırtmadı.

hahahaaaaaaaa hatırlamıyorum ama dediysem sizi nesi rahatsız etti acaba alıntılanan razı size ne düşüyo acaba.

herkes fikirlerini söyleyecek kimse kimseye soracak değil

Sorun ettiğim bir konu değildir..
İnsanları tercihleri hakkında sorgulamaktan da hoşlanmam.Saygı duyar geçerim..

Kendileri hakkında çok olumlu düşünüyorum. Gay ya da straight. Hepsi bir anneden doğmuş, duyguları olan senin benim gibi insanlar işte.
Gay bir arkadaşım yok. Olsaydı keşke. Bazı straight Türk erkekleri b.kunu çıkarıyor çünkü. Sen sadece arkadaş olmak istiyorsun, beyimiz sevgilin olmak istiyor ısrarla. Sinir bozucu.
Bazı homofobik köylülere garip geliyor bu. Ulan nasıl sever bir erkek başka bir erkeği? Bal gibi de sever. Bu tipitipler eşcinselliği hastalık sanıp, eşcinsellerden vebalıymış gibi kaçar. Nasıl sen böyle doğduysan onlar da öyle doğdu işte. Hayvanlarda da görülüyor. İnsanlarda takriben 3-4 yaşlarından itibaren gözleniyor, o yaşlarda hemcinslerinden farklı davranışlar sergiliyorlar.
Ben açık görüşlüyüm. Oğlum da olsa değişen bir şey olmaz. Sen zaten onu kimliğinden dolayı yargılayacaksan anne falan değilsin. Üremiş bir canlısın sadece.
Eşcinsel değil ama bu ülkede bir Bülent Ersoy var. 8 yıl sahnelere çıkarılmayan eşsiz sesli diva. Daha dün ağzından salyalar akıtıp onu eleştirenler şimdi alkışlıyor. İkiyüzlü milletiz.
Hiç kimse birini cinsel kimliğinden ötürü yargılayamaz, onu ayıplayamaz.
Seni davranışından ötürü takdir ettim. Lütfen elinden geldiğince tacizi engelle.

kesinlikle duygularıma tercümansınız desem yeri olur.
genelde türklerle takılıyorum. farklı ırklardan karıştırılmış bir okulda okuyorum. aklınıza gelen her ülkeden insan var. hani deney falan yapmaya kalksalar türkler her yerde belli edicek kendini.
aşağılıyı laf sokan bağıran ezen insanlar hep türk erkekleri, azeriler ve afganlar (aşırı dinine bağlı insanlar)
bildiğiniz birleşip örgüt olmuşlar çocuğu kıstırıyolar her yerde.
hatta çocukla aynı odada kalanlar çocuğu ezip dışlayıp duruyolar. parasını falan alıyolar.
diğer insanlarda çok sıcak bakmıyor ama en azından saygı duyup sesini çıkarmıyolar.
ayrıca bülent ersoy örneğinizi çok sevdim, cuuk diye oturdu resmen :)

hahahaaaaaaaa hatırlamıyorum ama dediysem sizi nesi rahatsız etti acaba alıntılanan razı size ne düşüyo acaba.

herkes fikirlerini söyleyecek kimse kimseye soracak değil
Beni rahatsız etmedi. Sizin hakkınızdaki görüşlerimi doğruladı.

Siz insanlara iğrenç diyemezsiniz.
Bu bir tercih/seçim değildir.
Bu insanlara empoze de edilemez. İnsanın içinden gelen bir şeydir.
Bu şekilde bir bakış açısı 2014 senesinde yaşayan hiçbir insana yakışmıyor.
Biraz araştırın ve cehaletten arının.

ben sizi bilgeliğinizle başbaşa bırakayaım kabul etmiyorum hoşlanmıyorum varmı daha ötesi ????

nedir bu baskıcı savunma buda benim fikrim kime ne ben size diyomuyum neden kabul ediyosunuz diye önce insanların fikirlerine saygı duyun kabul etmeseniz bile

isteyen istediğiyle yiyişir yahu onadamı bız karışıcaz:19::19::19:

Bilip bilmeden konusmasa keske insanlar. Lut kavmini anlatn kitabimizin ilk emri de "oku". Once okuyun bi zahmet. Okumuyorsaniz da ahkam kesmeyin yok hermafroditlik hormonalmis, gaylik degilmis. Butun hersey corba masallah.
Ben cinselligin kadin icin de erkek icinde, heteroseksueller ve homoseksueller icin de ortaya yayilip dokulecek gurur duyulacak bir durum oldugunu dusunmuyorum. Sonucta cevresel etkenler de soz konusu olabilir, bilim adamlari neyin homoseksuellige kesin olarak yol actigini bilemiyorlar. Hareketlerimize konusmalarimiza dikkat etmemiz lazim.
Bu arada cok bilinen bir sozu de hatirlatmadan gecemeyecegim "gizli gayler en cok duygularini bastiran gay dusmanlarinda goruluyormus" ona gore fikir beyan edelim yani:9:

kesinlikle duygularıma tercümansınız desem yeri olur.
genelde türklerle takılıyorum. farklı ırklardan karıştırılmış bir okulda okuyorum. aklınıza gelen her ülkeden insan var. hani deney falan yapmaya kalksalar türkler her yerde belli edicek kendini.
aşağılıyı laf sokan bağıran ezen insanlar hep türk erkekleri, azeriler ve afganlar (aşırı dinine bağlı insanlar)
bildiğiniz birleşip örgüt olmuşlar çocuğu kıstırıyolar her yerde.
hatta çocukla aynı odada kalanlar çocuğu ezip dışlayıp duruyolar. parasını falan alıyolar.
diğer insanlarda çok sıcak bakmıyor ama en azından saygı duyup sesini çıkarmıyolar.
ayrıca bülent ersoy örneğinizi çok sevdim, cuuk diye oturdu resmen :)
Medeniyetsiz insan müsveddeleri.
Bunları Mars'a da çıkarsan değişmez, babadan oğula nesil bunlar. Sonra yabancı ülkelerde Türk olduğunu söyleyince insanların yüzü değişiyor be. Bırak takılma bunlarla. Sonsuza kadar yalnız kalsam yine takılmam bunlarla ben. O kadar güzelliğin yanında bu medeniyetsizlere Ortadoğu'nun ortasında çorak topraklar layık görüldü işte.
Debelensin dursunlar.
Yüksek lisansa ben de gideceğim buralardan.
Sen gözünü seveyim çocuğa arka çık. Şikayet etsin hırsızları. Vallahi çok sinirleniyorum lanet olsun.

Ruhsal bir hastalık. Cinselliğin karşı cinse değil kendi cinsine yönlendirilmesi. Normal olmayan bir durum. Batı'da da bu şeklide kabul ediliyordu. Fakat son zamanlarda orada sayıları çoğalıp Medya, Yazar, Sanatçı gibi kesimlerde etkin konuma gelen eşcinseller kendilerine hasta muamelesi yapılmasına karşı çıktılar ve bunun cinsel tercihleri olduğu yönünde kamuoyunu ikna ettiler. Şimdi herkese bunu böyle kabul ettirdiler. Halbuki eşcinsellik bir tercih değildir. Beyin algısındaki bir bozukluğun sebep olduğu bir durumdur.

Benim için aslolan İYİ İNSAN olmak..
Bir kişi iyi bir insansa nasıl olduğunun,neye inandığının yada cinsel tercihinin bir önemi yok benim gözüm de.

Ruhsal bir hastalık. Cinselliğin karşı cinse değil kendi cinsine yönlendirilmesi. Normal olmayan bir durum. Batı'da da bu şeklide kabul ediliyordu. Fakat son zamanlarda orada sayıları çoğalıp Medya, Yazar, Sanatçı gibi kesimlerde etkin konuma gelen eşcinseller kendilerine hasta muamelesi yapılmasına karşı çıktılar ve bunun cinsel tercihleri olduğu yönünde kamuoyunu ikna ettiler. Şimdi herkese bunu böyle kabul ettirdiler. Halbuki eşcinsellik bir tercih değildir. Beyin algısındaki bir bozukluğun sebep olduğu bir durumdur.

başkalarının hayatına biraz saygı lütfen:ssz::ssz:

kaynak nedir bu bilgiyi edindiğiniz?

Bende bisey demem herhalde. Sonucta onlar da istiyerek bu hale gelmediler . İçten gelen bi özellik :34: Napabilirler ki ? O laf atanlarda onlar gibi olsaydı kendılerıne laf atılsaydı ne dusunurlerdı acaba :34:

Bu konuda kesin bir kanaatim yok.inancimiza gore buyuk bir gunah.ama sadece tercihlerinden dolayi bi izdirapli hayati bir omur yasamayi goze alabileceklerini de mantigim almiyor.bu tur cinsel tercihlerin altinda pek cok sebep olabilir diyerek konuya daha genis ve anlama cabasi ile bakmaya calisiyorum.tabi bunu sapkinlik duzeyinde yasayip toplumu rahatsiz etmelerine de karsiyim.ancak bazi essinsellik hikayelerini hepiniz okumussunuzdur.cocuklugundan itibaren kendimi farkli cinsiyette hissedenler var bu ugurda ailesini isini tum hayatini kaybedenler var.bu da bazilarindaki durumun tercihten ote karsi koyamadiklari yaradilislarinin sonucu oldugunu dusunduruyor.boylelerine de uzuluyorum gercekten.universitede bir arkadasimiz vardi erkek.ne jadar silik ve goze batmayacak sekilde davransa da icindeki kimligini zaman icinde ele verdi.kimseye zarar olmayan cok temiz cok zeki bir insandi ve cok yardimseverdi.yani iyi bir insandi benim gozumde ama icinde bir aci tasiyordu.sinifin en zengin ve en yskisikli cocuguna asikti ne yazikki.bes sene boyunca o cocuga ve onun dunyalar guzeli sevgilisine karsiliksiz cok yardimi oldu okulda.okulu bitirince yurtdisina gidecekti.tek cikis yolunu boyle bulmustu.simdi bu benim yakindan gordugum tek ornekti.kisacasi cok agir ithamla kinamaktan kacinirim herzaman cunku onlar bu yola iten genetik veya travmasal sebepler tam olarak bilemeyiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beyin algisini degistirmek oyle kolay mi peki. Pembeyi pembe degil mor goruyorsa adam, yok illa pembe gorecen deyince degisiyomu beyin algisi?

Back