O kadar zor ki gömmek. Ya bana iyi ki varsın dedi. Tabi ki bunu bir umut ışığı olarak algılamadım. Algılayamam da. Fakat inanın bana hareketleri o kadar ağır geliyor ki. Hani ağlamak için köşe arıyorum. Gidecek zaten. İster gömeyim ister gömmeyeyim. Fark etmiyor bundan sonraHasta oldugunu düsünmüyorum anlattıgın sey bana enteresanda gelmedi.Fake midir diye de düşünmedim çünkü etrafta çok escinsel var bunlara artık "nadir bulunan insan türü" olarak bakmamalıyız ki bunlardan birinin kadınlar kulübünde olması kadar dogal bir sey yok.
Konuna dönersek gerçekten çok üzüldüm.Kadınların erkeklerden daha çekici oldugu kesin bence.Ama ben erkeklerden hoşlanıyorum mesela.Bir kıza aşık olamam.Aşık olmak farklı bir şey.Ama ben benim sende bensin yani.Burada bunu tartışmayacağız tabiki.Sen aşık olabilmişsin.Senin hormonların senin kalbin senin beynin onu söylüyor.Senin yapacağın bir şey yok kendini seveceksin.Senin kadınlardan hoşlanman olası bir durum bence.Kadınların erkeklerden hoşlanması kadar.
Ama biraz duygularına hakim olmalısın.Bu zor bir durum gerçekten çünkü eşcinsel sayısından çok kadın erkek ilişkisi yaşayanlar var bu yüzden kendine benzeyen birisi bulmakta zorlanacaksın.Bir kızı sevsen o kızın escinsel olması 20 de 1 bir durum bence.Elbet kendin gibi birini bulacaksın.Oturdugun yer eğer marjinal bir yer ise daha kolay olur senin için çünkü insanlar o zaman cinsel tercihlerini açıklamaktan korkmazlar.Dar görüşlü insanların bulunduğu bir yerdeysen eğer senin gibi escinsel varsa onu söylemekten de korkarlar.Mesela taksimde çok var
Aşk bu karşına ne zaman çıkacağı belli olmaz.Çok güzel sevmişsin.Ama artık kalbine gömmenin zamanı gelmedi mi?
Belki de bu senin ne kadar zorlu bir yolda olduğunun göstergesidir? Kendini tanıman için sana verilen bir şanstır?Ne yazık ki yanlış kişi bu şans ama yinede kendini tanıdın.
Dipnot:Burası kadınlar kulübü.Erkeklerden hoşlanan kadınların erkekleri anlattığı kulüp değil.
Evet haklısınız. Duvara toslamış gibi oldum aslında ama biliyordum. Dedim bir önceki mesajda ben onu sevmeyi sevdim gülüşüyle gülmeyi. İlla bana gülecek diye bir kural yoktu yani. :)önce ,seçeceğin kişinin senin gibi olması şart. heteroseksüel olmamalı. bundan emin olmak zorundasın. yoksa hayatrın hep hayalkırıklarıyla geçer
Bilmiyorum ama bu yol zor bir yol. Hele Türkiye gibi bir ülkede çok daha zor.Derste bir roportaj izlemistik escinsellik tercih midir yoksa dogustan olan bir durum mudur? bu soruya bir escinselin verdigi yanit: Tercih yapmak durumunda olsaniz sizin icin en zor olani secer miydiniz? Hayatinizda sizi daha cok zor gunler bekliyor bir baskasina asik olacaksiniz sonra bir baskasina daha ama hangisinde karsilik bulabileceksiniz. Umarim escinsel degilsinizdir sadece duygu karmasasi yasiyorsunuzdur.
Neden halâ ülkecek bir adım ileri gidemiyoruz, neden her gün acimasiz nefret suçlarını okuyoruz? Basit bir forumdaki en basit örneği..
hangi mesajimda nefret belirttim veya acimasiz yorum yaptim...erkek ve kadini birbirinden ayiran ozellik biribirlerine ilgi duymalari degilmidir ? bu sebepten sordugum bi soru ike mi acimasiz ilan edildim...belki cogu yapmacik kisiden daha fazla uzuldum .velev ki yadirgayadabilirdim.herkes ayni fikirde olacak diye bi kural yok.
Haklısınız bundan sonra dikkat edeceğiz :)arkadaşlar forumda dini yorum, konuyu dine çekmek yasaktır. kuralları hatırlatayımda
yasak değilne alaka
karşımızda bir kadın var lezbiyen, foruma girmesi yasak mı
Neden halâ ülkecek bir adım ileri gidemiyoruz, neden her gün acimasiz nefret suçlarını okuyoruz? Basit bir forumdaki en basit örneği..
Siz ne kadar benim düşüncelerime ve duygularımı dikkate almasanız da ben sizin yorumunuza saygı çerçevesinde cevap veriyorum Öyle düşünüyorsanız benim yapabileceğim bir şey yok. ama teşekkürler yorumunuz için :) Bu arada Lütfen yöneticinin kurallarını da dikkate alıp da konuşalım ben çünkü başka insanların da fikirlerini okumak istiyorum :)hangi mesajimda nefret belirttim veya acimasiz yorum yaptim...erkek ve kadini birbirinden ayiran ozellik biribirlerine ilgi duymalari degilmidir ? bu sebepten sordugum bi soru ike mi acimasiz ilan edildim...belki cogu yapmacik kisiden daha fazla uzuldum .velev ki yadirgayadabilirdim.herkes ayni fikirde olacak diye bi kural yok.
çünkü sen lezbiyen değilsinki. o hislerin olmadığı iiçin onları anlaman mümkün değil.demezsin tabii kızlara ilgi duyuyorum. o duyguların yok çünküAma a iste ben kızlara asik oluyorum demek de cok tuhaf o yaslarda Hepimizin cok yakin kiz arkadaslari oldu. Ben o yaslarda arkadaslarimla el ele tutusur yururdum. Cok severdim ayrilmazdik hic ama hic demedim aa ben kizlara ilgi duyuyorum sanirim diye. .
Bunu ilk nasil anladigini merak ediyorum..
hangi mesajimda nefret belirttim veya acimasiz yorum yaptim...erkek ve kadini birbirinden ayiran ozellik biribirlerine ilgi duymalari degilmidir ? bu sebepten sordugum bi soru ike mi acimasiz ilan edildim...belki cogu yapmacik kisiden daha fazla uzuldum .velev ki yadirgayadabilirdim.herkes ayni fikirde olacak diye bi kural yok.
Ya düşününce 10 12 yaslarımda falan opüşmek nasıl bişey acaba diye kız arkadaslarımla opüşmüşlüğümüz var halada gorusuruz suan pnlarda erkeklere ilgi duyuyor bende. Ne hisler içerisimdeydim net hatırlamıyorum ama boyle bişeyin etkisinde kalmıs olabilir misin? Yanlıs anlama yasından dolayı soruyorum seninde tam kendni kesfetme yasın yablıs yonelmeni hiç istemem.Siz ne kadar benim düşüncelerime ve duygularımı dikkate almasanız da ben sizin yorumunuza saygı çerçevesinde cevap veriyorum Öyle düşünüyorsanız benim yapabileceğim bir şey yok. ama teşekkürler yorumunuz için :) Bu arada Lütfen yöneticinin kurallarını da dikkate alıp da konuşalım ben çünkü başka insanların da fikirlerini okumak istiyorum :)
hangi mesajimda nefret belirttim veya acimasiz yorum yaptim...erkek ve kadini birbirinden ayiran ozellik biribirlerine ilgi duymalari degilmidir ? .
E bu mantıkla gaylerin yazması yasak olmaması lazım ama yasak oyle değil ni yani? Nasıl bi düşğnce tarzı anlamadımDegildir. Kadin cinsel organi olanlar kadin, erkek cinsel organi olanlara erkek denir.
Escinsel erkekler kadin mi?
Lezbiyen kadinlar erkek mi?
Maalesef ben şu anda hissettiğim duygulardan eminim. Daha önce bir erkeğe ilgi duydum ama o kadar. Çok kısaydı. Yazdım hatta. Ama ben o zamanlarda da kızlarla ilgileniyordum erkeklerle değil. Sadece denemek istemiştim. Meğerse sadece arkadaş olarak gördüğüm birini sevgilim olarak adlandırmakla yanlış yapmışım :)Ya düşününce 10 12 yaslarımda falan opüşmek nasıl bişey acaba diye kız arkadaslarımla opüşmüşlüğümüz var halada gorusuruz suan pnlarda erkeklere ilgi duyuyor bende. Ne hisler içerisimdeydim net hatırlamıyorum ama boyle bişeyin etkisinde kalmıs olabilir misin? Yanlıs anlama yasından dolayı soruyorum seninde tam kendni kesfetme yasın yablıs yonelmeni hiç istemem.
Teşekkür ederim. Yorumlarınız için de :)Tercih meselesi nasil olabilir ki ? Hadi tercih meselesi diyelim kim bu ülkede "tercihen" escinselligi seçebilir?
Konu sahibi kardeşim akli başında birine benziyorsun. Cok cok calis derslerine basarili, güçlü bi kadin ol. Kendinden vazgeçme sakin.
Allah sana ve ailene yardim etsin. Babana da çok geçmiş olsun.