Hasta oldugunu düsünmüyorum anlattıgın sey bana enteresanda gelmedi.Fake midir diye de düşünmedim çünkü etrafta çok escinsel var bunlara artık "nadir bulunan insan türü" olarak bakmamalıyız ki bunlardan birinin kadınlar kulübünde olması kadar dogal bir sey yok.
Konuna dönersek gerçekten çok üzüldüm.Kadınların erkeklerden daha çekici oldugu kesin bence.Ama ben erkeklerden hoşlanıyorum mesela.Bir kıza aşık olamam.Aşık olmak farklı bir şey.Ama ben benim sende bensin yani.Burada bunu tartışmayacağız tabiki.Sen aşık olabilmişsin.Senin hormonların senin kalbin senin beynin onu söylüyor.Senin yapacağın bir şey yok kendini seveceksin.Senin kadınlardan hoşlanman olası bir durum bence.Kadınların erkeklerden hoşlanması kadar.
Ama biraz duygularına hakim olmalısın.Bu zor bir durum gerçekten çünkü eşcinsel sayısından çok kadın erkek ilişkisi yaşayanlar var bu yüzden kendine benzeyen birisi bulmakta zorlanacaksın.Bir kızı sevsen o kızın escinsel olması 20 de 1 bir durum bence.Elbet kendin gibi birini bulacaksın.Oturdugun yer eğer marjinal bir yer ise daha kolay olur senin için çünkü insanlar o zaman cinsel tercihlerini açıklamaktan korkmazlar.Dar görüşlü insanların bulunduğu bir yerdeysen eğer senin gibi escinsel varsa onu söylemekten de korkarlar.Mesela taksimde çok var
Aşk bu karşına ne zaman çıkacağı belli olmaz.Çok güzel sevmişsin.Ama artık kalbine gömmenin zamanı gelmedi mi?
Belki de bu senin ne kadar zorlu bir yolda olduğunun göstergesidir? Kendini tanıman için sana verilen bir şanstır?Ne yazık ki yanlış kişi bu şans ama yinede kendini tanıdın.
Dipnot:Burası kadınlar kulübü.Erkeklerden hoşlanan kadınların erkekleri anlattığı kulüp değil.