Eşcinselim derdimi anlatmaya ihtiyacım var

Ben öyle olduğumu biliyorum. Bu yolu tercih ettim. Annem üzülüyor. Ona da yükleniyorum. Bu konu onun kafasını karıştırıyor. Hormon seviyelerine baktırmamı istedi. Kabul ettim. Doktora gittik. Bence hormonlarında bir sıkıntı yok dedi. Kan aldıracaktım fakat adet döneminde olmadığım için veremedim. Bu yaz annemi kırmayıp gideceğim.
yaş kaç?

ben anlamadim, asik oldugun kiz gidiyo diye üzülüyosun tamam
ama escinselligindenmi rahatsizsin yoksa seni kimsenin anlamamasindan mi?
bide benim escinsel arkadasim var, hic kiz arkadasin oldumu diye muhabbet ettik olmus iliski yasamis ama hicbirzaman tam anlaminda ilgi duymamis.
senin biraz kafan karisik galiba...
su an kac yasindasin?

faka olduğunu düşünmüyorum çok içten olmuş ..çok üzüldüm diyecek birşey yobk . ona aşık olmuşsun ama canım o demek ki erkeklerle ilgileniyor bunu kabullenmen lazım . türkiye esçincellik bir tabu . türkiyede herşey bir tabu zaten .. ne diyeyim yani şimdi sana umut vermek isterdim ama bu ülkede zor ... bir ilişki yaşaman yani çok çok zor . avrupada olsaydın rahat rahat aşk yaşardın senin gibi insanlar olurdu yanında ..bir fırsatını bulup kaçmaya bak burdan kaçan kurtluyor zaten

Başka insanlar için kendi karakterinden, kimliğinden vazgeçme. Evet bizim ülkemizde çok zor; ama kendini bastırdığın, olmadığın biri gibi davrandığında çok daha fazla aci cekersin. Elbet senin karşina da ayni hisleri paylaştiğin o dogru insan çikar. Sadece sabret, daha çok gençsin.

Bir de doktora git diyenlere neremle gülsem bilemedim. Eşcinselliği bir hastalik, psikolojik sorun, düzeltilmesi gereken bir sorun, bir anormallik olarak gorenler varken halâ.. Neyse..

İlk başlarda duymuşsan bu eşcinselim kararına varman için erken demek oluyor.
Bence zaten yaşın küçük, kendini ben kızlardan hoşlanıyorum erkeklere ilgi duymuyorum ki diye şartlama
uzak durayım diye zorlama.
Kendini, duygularını serbest bırak.
Belki bir erkeğe gerçek anlamda ilgi duyacaksın ve ilgin zamanla kaybolmayacak
artacak.
Bilemezsin..
Doğru söylüyorsunuz fakat bir erkeğe ilgi duymayı gerçekten denedim. Çok denedim. Maalesef istediğim zaman değiştireceğim duygular da değil. Keşke daha farklı olsaydı :KK43:

Bir zamanlar bende 14 15 yaşlarında en cok sevdiğim kız arkadaşımı herkesten kiskanirdim onun yanina kim yaklasirsa ona düşman gözüyle bakardım birbirimizi cok severdik herşeyi paylasirdik.Arkadaşım cok uzaklara gitmek zorunda kaldı bu bende yıkım oldu.
Sizinkide aynı gibi eşcinsellik degil ki bu.Yeni arkadaşlar edinmeye çalışın zamanla hissettikleriniz değişecektir.

Durumun gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum

Eğer bahsettiğiniz kız arkadaşınıza karşı cinsel bişeyler hissetmiyorsanız eşcinsel olduğunuzu düşünmeniz için erken ayrıca diğer yazdıklarınızı da toplayıp bi cevap verecek olursam; diyebilirim ki sizin kafanız baya bi karışmış
Eee bi doktor şart tabi
Tabiki bir şeyler hissediyorum sadece açıkca yazmak istemedim

öncelikle allah babana sifa versin , ailene buaralar odaklansan nasil olur? tüm sevgini hasta babana ver

cok escinsel arkadasim var gerci gay ler , lesbiyen tanimadiklarim olmadigi icin bisey diyemicem ama genelde bir degisme olmuyor sonucta hastalik degil bu , istanbul da gayet güzel yasanti süren tanidklarimda var , bagimsiz olarak yasamak istiyorsan bana göre egitimini en güzel derece yapip güzel yerlere gelmen , cünki maalesef belirli kesimde bulunduktan sonra rahatca yasabilirsin , dünyanin her yerinde ayni ....

Doğru söylüyorsunuz fakat bir erkeğe ilgi duymayı gerçekten denedim. Çok denedim. Maalesef istediğim zaman değiştireceğim duygular da değil. Keşke daha farklı olsaydı :KK43:

Neyi deniyorsun canım? :)
Bu işler denemeyle, zorlamayla olmaz ki..
Bir zaman gelir, kendiliğinden oluşur ilgi, hoşlantı denen şey.

Mesela yakışıklı bir erkek için vayyyy ne çekici adam diye düşündüğün olmuyor mu?
Hoşlantıyı geç beğeni anlamında soruyorum.

Valla canim kardesim bizim toplumda kadin olmak malum, escinsel kadin olmak imkansiz.

Sana onerim, basarili ol, guzel bir okulda oku, yuksek lisans/doktora icin kapagi yurtdisina at. Almanya/ Hollanda'da cok fazla escinsel kadin var, yolda el ele tutusan kadinlara kimse donup bakmiyor bile. Rahat olursun. Berlin, Amsterdam gibi gay-friendly diye bilinen sehirlere escinseller ozellikle tasiniyor.

Hayatin boyunca kacarak, saklanarak yasamak zorunda olacaksin yoksa azap cekeceksin, hic gerek yok. Senin icin baska bir cikis yolu goremedim ben.

Sevmek gunah , yasak degil tabi ki. Guzel sey asik olmak. Lakin bence derse ise guce iyice asil, odagin degismesin ki kacip kurtulabilesin.

öncelikle allah babana sifa versin , ailene buaralar odaklansan nasil olur? tüm sevgini hasta babana ver

cok escinsel arkadasim var gerci gay ler , lesbiyen tanimadiklarim olmadigi icin bisey diyemicem ama genelde bir degisme olmuyor sonucta hastalik degil bu , istanbul da gayet güzel yasanti süren tanidklarimda var , bagimsiz olarak yasamak istiyorsan bana göre egitimini en güzel derece yapip güzel yerlere gelmen , cünki maalesef belirli kesimde bulunduktan sonra rahatca yasabilirsin , dünyanin her yerinde ayni ....
Ben de öyle düşünüyorum. Zaten önceki mesajlarımda da dedim. Akademik başarımda sözellerimi de yukarıya çeksem çok daha iyi yerlere gelirim. Bu arada teşekkür ederim babama olabildiğince zaman ayırıyorum. Ona elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum

Valla canim kardesim bizim toplumda kadin olmak malum, escinsel kadin olmak imkansiz.

Sana onerim, basarili ol, guzel bir okulda oku, yuksek lisans/doktora icin kapagi yurtdisina at. Almanya/ Hollanda'da cok fazla escinsel kadin var, yolda el ele tutusan kadinlara kimse donup bakmiyor bile. Rahat olursun.

Hayatin boyunca kacarak, saklanarak yasamak zorunda olacaksin yoksa, hic gerek yok. Senin icin baska bir cikis yolu goremedim ben.
Evet. Maalesef öyle. Saklanmak gerçekten çok zor. Bir süre sonra çıkıp bağırmak istiyorsun fakat olmuyor işte :KK43:

17 yaşındayım. Eğer derseniz yaşın çok genç eminim değişecektir. İlk defa duymuyorum. Fakat yine de göz önünde bulundururum :)
benım çok arkadasım oldu senın gıbı :=)
bu tarz seyler belırlı bır yasa kadar belli olmuyor, o yuzden bıraz zaman gecmelı dedım.
çok eskıden senın yaslarında vardı arkadasımın bır kardesı, görüntüsü bile erkektı artık
çok küçük yaşlarda olmus, bilmeyen de yokmus
baya küçük yaşlar. yani görünce kız demıyorsun. onun rolü erkekti, senın rolün ne?

Neyi deniyorsun canım? :)
Bu işler denemeyle, zorlamayla olmaz ki..
Bir zaman gelir, kendiliğinden oluşur ilgi, hoşlantı denen şey.

Mesela yakışıklı bir erkek için vayyyy ne çekici adam diye düşündüğün olmuyor mu?
Hoşlantıyı geç beğeni anlamında soruyorum.
Arkadaş arasında konuşuyoruz he evet yakışıklıymış falan diyorum da cinsel olarak düşünmüyorum. Kızlar daha çok ilgimi çekiyor. E malum bu toplumda da böyle dersem kafamı ezmeleri an meselesi.

Evet. Maalesef öyle. Saklanmak gerçekten çok zor. Bir süre sonra çıkıp bağırmak istiyorsun fakat olmuyor işte :KK43:

Yani tum tanidiklarindan bir sir saklamak cok zor, biliyorum. Benim de herkesten , ailemden sakladigim bir sey var, kadar agir ki anlatamam. Once sirtimda 1 cuval dolusu tuglaydi, simdi ise tum dunyayi sirtimda tasiyor gibiyim.

benım çok arkadasım oldu senın gıbı :=)
bu tarz seyler belırlı bır yasa kadar belli olmuyor, o yuzden bıraz zaman gecmelı dedım.
çok eskıden senın yaslarında vardı arkadasımın bır kardesı, görüntüsü bile erkektı artık
çok küçük yaşlarda olmus, bilmeyen de yokmus
baya küçük yaşlar. yani görünce kız demıyorsun. onun rolü erkekti, senın rolün ne?
Ya açıkcası bana bunu psikoloğum da sordu. Erkek gibi hissediyor musun işte süslenmeyi seviyor musun. Ya ben kız olmaktan mutluyum. Değiştirmek isteyeceğim bir özellik değil. Süslenmeyi püslenmeyi seviyorum. Elbise giymeyi makyaj yapmayı seviyorum. Eskiden erkek fatma derlerdi ama giyinişim yüzünden. Pantolon giyinirdim. Şimdi öyle değil. Şimdi çok daha farklı aslında :)

Arkadaş arasında konuşuyoruz he evet yakışıklıymış falan diyorum da cinsel olarak düşünmüyorum. Kızlar daha çok ilgimi çekiyor. E malum bu toplumda da böyle dersem kafamı ezmeleri an meselesi.
:) Deme sen yine de şimdilik.
Duygularını serbest bırakarak gözlemle.
Kendini şartlamadan.
Yaşın küçük daha eşcinselim demek için erken diye düşündüm..

Yani tum tanidiklarindan bir sir saklamak cok zor, biliyorum. Benim de herkesten , ailemden sakladigim bir sey var, kadar agir ki anlatamam. Once sirtimda 1 cuval dolusu tuglaydi, simdi ise tum dunyayi sirtimda tasiyor gibiyim.
Keşke daha kolay bir yolu olsa. İşte diyorum ya tek anlatabildiğim kişi Allah o da benim gibi kul istemiyor sanırım :KK43:

Uzun ama bi çırpıda okudum ben :)

Eger duyguların bunlarsa ya onlarla yaşamayı ya da bas etmeyi öğreneceksin.

Peki sen ne istiyorsun, hayatını ne olarak yaşayacaksın? Es cinsel kimliğini kabul ediyor musun yoksa değişmek mi istiyorsun

Bu arada kendini suçlama sadece duyguların farklı diye kötü biri olabilir misin hiç?

X