Eşcinselim derdimi anlatmaya ihtiyacım var

canım öncelikle Allah yardımcın olsun bayanlar sadece cinsel larak mı ilgini çekiyor yoksa duygusal açıdan mı

Ya arkadasim, sen mesajinda demedin mi ben namaza basladim diye?
"Artık o kadar bunaldım ki çareyi Allah'ta aradım. Yalvardım. Namaza başladım. Ben o kadar kötülük yaptım da mı bunlar başıma geliyor. Bana yardım edin. Lüfen çünkü insanlarla bunu konuşamamaktan o kadar yoruldum ki..."

Bunu sen yazmissin.

Bende sana dini acidan fikrimi yansittim, baska nereye cektim anlamadim? Evet yine söylüyorum bu bir tür imtihan, öyle hissettigin icin seni hor görmüyorum, asla. Ama duygularina yenik düsmemen gerek. Imtihandan sabirla cikman gerek. Ama bir baskasi duygularini yasa der. Onlara neden konuyu baska yere cekmeyin demiyorsun?

Konu sahibesi 17 Yaşında, konu eşcinsellik, hemen sayfa ziyaretçisi artmış.
Evet, eşcinselliği yadırgamak normal ama eşcinselliğiyle ilgili dertleşmek isteyen, sizden bana yardım edin diye medet uman birine vur abalıya yapmanız, işte bu kusura bakmayın lakin acımasızca.

ADAMI DİNDEN SAPTIRIRIMMMM

Ama yargilamayin derken siz de yargiliyorsunuz. Nefislerine engel olsunlar demek, bununla mücadele etmelerini tavsiye etmek halâ yanliş bulduğunuzu gösteriyor.

Üstte kendiniz de tekrar yazdiniz hastalik, anormallik değil diye.. Bir insanın ruhunu alın ve ait olmadığı bir bedene ya da başka bir canlıya hapsedin. Nasil aci çekeceğini hayal edebiliyor musunuz?

Hemcinsine ilgi duymak da böyle bir şey. Nereye kadar mücadele edebilir? Sizin şu an bir kadinla birlikte olmayi nasil mideniz kaldirmiyorsa, onun da erkekle birlikte olmayi asla midesi kaldirmayacak..

Bununla ilgili bir araştirma okumuştum.. Lezbiyen bir kadina aylarca erkek bedenine ilgi duymasi, bundan kurtulmasi için terapi yapiyorlar, beyin yikama yapiyorlar. Kadin en sonunda bundan kurtulamadiği gibi duygu patlamasindan delirme noktasina geliyor.

Demem şu ki, bu kurtulmaya ya da mücadele edilmeye calisilacak bir sey degil. Yaratiliş.

Anlaşamadigimiz nokta, siz bu gunah oldugu icin bu duygularina yenilmemesini soyluyorsunuz. Bense bu bir yaratiliş olduğu için zaten Allah tarafindan verildi, mücadele etmek nafile diyorum. O kadar..

ADAMI DİNDEN SAPTIRIRIMMMM
Yani onu konuşmak serbest olsa benim de onu yapmam serbest olacaktı; birileri insanları o yönde etkilerken birileri de başka yönde etkileyecekti.

Herkes her yere çekerdi, onu demek istiyorum.

arkadaşlar sitede dini konu ve yorumlar yasak. bunu, bu konuya 2 ci yazışım.

bu devam ederse konuyu kapamak zorunda kalırım.
ve bunu dememe rağmen devam edilirse, o mesajları yönetime bildirmek zorundada kalırım. lütfen dikkat edelim

Sadece benden daha tecrübeli yaşça büyük kişilerin fikirlerini merak ettim. Bana yol gösterebileceklerini düşündüm.

Konus ozaman kardesim seni tutan mi var. Ne yani bu "ben öyle bir konusurum ki, öyle birsey derim ki" ayaklari? Komik olmayin lütfen, surda karsilikli insan gibi herkes fikirlerini beyan ediyor. Ben ne kimseyi hor gördüm ne birsey dedim. Escinsellikle transeksüelligin farkini anlattiniz, okey dedim haklisiniz, alinti mesajim karisIkmis dedim. Sonra üstüne dini acidan fikir beyan etmek yasakasa yasaga uyariz dedim zaten, okumadin mi??????
Bir daha oku. "Ve ortaligi karistiririm. oldugun yerde kalirsin", mahalle kadinlari tarzindaki ayaklari birakin, saygi cercevesinde tartisalim.

Biraz beklemeli.. Kendini yıpratmamalısın. Evet Türkiye'de çok zorluk çekiyor eşcinseller. Doğru
Sıkıntı ettiğin şeyi yazarken bile kafan Karışmış gibi geldi bana. Zaman ver kendine. Hissettiklerine "gerçek" Dediğin an elbet sen gibi sana değer veren biri çıkacaktır kendine.çok gençsin henüz. Eğer bu bir kafa karışıklı değil ise baskı ve " elâlemin kötü bakmalarına" katlanamazsın.. Zaman seni güçlü ve "gerçek"kılacaktır

YA AMA LÜTFEN. AFEDERSİNİZ SİZİN DÜŞÜNCENİZE SAYGILIYIM DEDİM. DEMİN YÖETİCİDEN 2. UYARIMI ALDIM. LÜTFEN BIRAKIN ARTIK. ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINIZI UMUYORUM :)

Ayrıca konuyu dini Açıdan ele alamazsınız yasak, konu sahibesi Evladım yaşındasın, anneni dinleyip önce bir doktor kontrolünden geçmende fayda var, gerçekten ruhen ve hormonal olarak eşcinsel misin bir tanısı konmalı, eğer eşcinselsen bu ülkede işin zor Çocuğum, annende sende çok yıpranırsınız, annen ister istemez senin bu Duygularını kabullenmekte zorlanacaktır, sana tavsiyem şayet tıbben gerçekten eşcinselsen öncelikli olarak annen ve sen psikolojik yardım alın, süreç her ikiniz içinde zor geçecek çünkü.

Bunları okuyunca belki bazılarınız bir anne nasıl böyle yazar diyecek, valla bu gerçeği kabullenmenin ne kadar zor olduğunu bilecek kadar anneyim, kızım gelip böyle birşey dese baştan yıkılacağımı da biliyorum lakin evlat ne eşe ne başka birine benziyor, ne olursa olsun ona sahip çıkmaktır annenin görevi, burda bu kızımızın hikayesine benzer çok hikaye okudum ben, her seferinde aynı durumda olsaydım diye düşündüm, ne yapardım nasıl davranırdım? Evladıma olan sevgim ağır bastı, Analık istediğiniz gibi evlat olduğunda sevip kollamak, istemediğiniz gibi olduğunda sokağa atmak değil çünkü.

Anladım teşekkür ederim :)

Sana söylenecek çok şey var da kurallardan dolayı söylemiyorum yani, kısaca bunu demek istedim ama istediğin gibi anlamakta özgürsün. Yasağa uyarız deyip nasıl bir demokrasiyse falan gibi kinayeli laflar eden de sensin, bilmiyormuş gibi yapıp da komik olma bence. :) Seninle tartışılmaz zaten, merak etme.

Peki o halde neden bir önce ki mesajinizda belki bu bir sinav dediniz????
Kim tarafindan bir sinav? Allah tarafindansa kastiniz, ozaman sabretlemi bence. Ben yargilamiyorum ki. Yargilamak "sen nasil insansin, nasil böyle sapik düsüncelirn olur" demekle olur. Asla öyle birsey demedim. Arkadas tavsiye ve fikir istiyor, bende sabret diyorum. Mücadele et diyorum. Siz bunu yargilamak olarak algiliyorsaniz, ozaman size kimse fikir beyan etmesin.

Din bir inanïştir, inançlar doğrusunda varsayimdir, herkes istediği yere çeker ve tartişmasi asla bitmez.

Bilim ise araşrmtirmalarla kanitlanan gerçeklerdir, sencesi bencesi, varsayimi yoktur.

Eşcinselliğin insanin doğasindan gelen bir şey, yaratiliş olduğu ise bilimsel gerçektir. Yani tartişilamaz.

Günah da sevap da Allah'in bilecegi şeydir, karişilamaz.

Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…