Eşcinselim derdimi anlatmaya ihtiyacım var

Ayrıca konuyu dini Açıdan ele alamazsınız yasak, konu sahibesi Evladım yaşındasın, anneni dinleyip önce bir doktor kontrolünden geçmende fayda var, gerçekten ruhen ve hormonal olarak eşcinsel misin bir tanısı konmalı, eğer eşcinselsen bu ülkede işin zor Çocuğum, annende sende çok yıpranırsınız, annen ister istemez senin bu Duygularını kabullenmekte zorlanacaktır, sana tavsiyem şayet tıbben gerçekten eşcinselsen öncelikli olarak annen ve sen psikolojik yardım alın, süreç her ikiniz içinde zor geçecek çünkü.

Bunları okuyunca belki bazılarınız bir anne nasıl böyle yazar diyecek, valla bu gerçeği kabullenmenin ne kadar zor olduğunu bilecek kadar anneyim, kızım gelip böyle birşey dese baştan yıkılacağımı da biliyorum lakin evlat ne eşe ne başka birine benziyor, ne olursa olsun ona sahip çıkmaktır annenin görevi, burda bu kızımızın hikayesine benzer çok hikaye okudum ben, her seferinde aynı durumda olsaydım diye düşündüm, ne yapardım nasıl davranırdım? Evladıma olan sevgim ağır bastı, Analık istediğiniz gibi evlat olduğunda sevip kollamak, istemediğiniz gibi olduğunda sokağa atmak değil çünkü.
Anladım. Ben de annemi dinleyip hormon testine gireceğim oladı yardım alacağız.

Peki o halde neden bir önce ki mesajinizda belki bu bir sinav dediniz????
Kim tarafindan bir sinav? Allah tarafindansa kastiniz, ozaman sabretlemi bence. Ben yargilamiyorum ki. Yargilamak "sen nasil insansin, nasil böyle sapik düsüncelirn olur" demekle olur. Asla öyle birsey demedim. Arkadas tavsiye ve fikir istiyor, bende sabret diyorum. Mücadele et diyorum. Siz bunu yargilamak olarak algiliyorsaniz, ozaman size kimse fikir beyan etmesin.
yahu kız moral istemiş tartışmanın anlamı yok ki birbirinize girmeyin

Sana söylenecek çok şey var da kurallardan dolayı söylemiyorum yani, kısaca bunu demek istedim ama istediğin gibi anlamakta özgürsün. Yasağa uyarız deyip nasıl bir demokrasiyse falan gibi kinayeli laflar eden de sensin, bilmiyormuş gibi yapıp da komik olma bence. :) Seninle tartışılmaz zaten, merak etme. :KK66:

Ay vallahi siz bir alemsiniz, sirf fikrimi beyan ettim diye bana su saldiriniza bakiniz. Okuyanda küfrettim zannedecek. Fikrimi dini acidan beyan ettim diye sizin cirkeflesip "ortaligi bir karistiririm, birsey söylerim yerinde kalirsin" demenize gerek yoktu. Hanfendi olun biraz. Mahalle kadinlari gibi saldiriya hazir vaziyette durmayin. Yakismiyor. Bilmiyormus gibi yapmadim, gercekten bilmiyordum. Benimle zaten tartisamazsin, cünkü ben karsilikli fikir alisverisine sen ise direk mahalle tartismasina daha yatkinsin. Hoscakal.

Anladım. Ben de annemi dinleyip hormon testine gireceğim oladı yardım alacağız.
Belki sadece psikolojik olarak kendini eşcinsel zannediyorsundur, bunu test ve bir seri tetkik sonrası anlarsınız zaten, çevrenizdeki insanlar eşcinselliğe tepkili ve kimseyle paylaşamıyorsanız mutlaka ama mutlaka psikolojik destek almayı ihmal etmeyin, hatta eşcinsel değilseniz ama siz öyle olduğunuzu hissediyorsanızda destek alın, duygu boşluğu yaşıyor ve o Yüzden böyle hissediyor olabilirsiniz çünkü.

Ay vallahi siz bir alemsiniz, sirf fikrimi beyan ettim diye bana su saldiriniza bakiniz. Okuyanda küfrettim zannedecek. Fikrimi dini acidan beyan ettim diye sizin cirkeflesip "ortaligi bir karistiririm, birsey söylerim yerinde kalirsin" demenize gerek yoktu. Hanfendi olun biraz. Mahalle kadinlari gibi saldiriya hazir vaziyette durmayin. Yakismiyor. Bilmiyormus gibi yapmadim, gercekten bilmiyordum. Benimle zaten tartisamazsin, cünkü ben karsilikli fikir alisverisine sen ise direk mahalle tartismasina daha yatkinsin. Hoscakal.
Ben saldırmıyorum ama şöyle bir olay var; varsayım üzerinden konuştum yani ben bişey derim, başkası bişey der, ortalık karışır. Serbest olsaydı beyin yıkamalara maruz kalan çok olurdu. Konuyu oraya çekince söylenecek çok şey var yani, tartışma ortamına çok müsait olur. Bilmem hakaret ettiğinize değdi mi.

Belki sadece psikolojik olarak kendini eşcinsel zannediyorsundur, bunu test ve bir seri tetkik sonrası anlarsınız zaten, çevrenizdeki insanlar eşcinselliğe tepkili ve kimseyle paylaşamıyorsanız mutlaka ama mutlaka psikolojik destek almayı ihmal etmeyin, hatta eşcinsel değilseniz ama siz öyle olduğunuzu hissediyorsanızda destek alın, duygu boşluğu yaşıyor ve o Yüzden böyle hissediyor olabilirsiniz çünkü.
Ya ben alıyordum aslında sonradan maddi sıkıntılarımız oldu ve anneme bunu kendi aramızda halledebilir dedim o da emin misin dedi. ben de evet dedim. şimdi özeller gerçekten yüksek miktar alıyor. olmadı bu yaz kendim çalıştığım parayı ona verir giderim.

Ya abla beni yanlis anlama ama bastan gayet normal herkes guzelce fikrini soyluyordu bazilari geldi hop saldirmaya basladi ne olduğunu anlamadik cunku kimse kotu bir soz soylemedi. eger o kisilerden biri ben olsaydim kesin banlanmistim. Dogrusu iste bunu anlayamiyorum...
Hanımlar,
bu konuyla ilgili bildirimler yağıp duruyor, akşam akşam hiçbirinizi üzmek istemiyorum, editör arkadaşım O okypete gerekli ikazları yapmış zaten, lütfen dini yorum yapmaktan, polemiğe girmekten kaçınınız.

her ne kadar zor şartlarda mücadele ediyorlarsa da türkiyede de lgbti birliği aktif, katılırsan seninle aynı sıkıntıları çekmiş insanlarla tanışırsın
hem de kendini olduğun gibi kabullenip sevmende güzel bi başlangıç olur

her ne kadar zor şartlarda mücadele ediyorlarsa da türkiyede de lgbti birliği aktif, katılırsan seninle aynı sıkıntıları çekmiş insanlarla tanışırsın
hem de kendini olduğun gibi kabullenip sevmende güzel bi başlangıç olur
Bu yaz Ankara'ya gidip Kaos Gl ye gitmek istiyorum. Aklımda yani :)

Hikayenizi okurken uzuldum. Cok buyuk bir karmasa icersindesiniz. Ben homoseksuelligin, gayligin, lezbiyenligin ozgurce yasandigi bir ulkedeyim. Okulda gay hocalarimda oldu, lezbiyen ogretmenlerimde. Asla saygida kusur etmedim hatta sevgilerini kazandim. Is hayatimda cok insan taniyorum boyle olan. Bu insanlarla ic ice yasadim, yasiyorum. Ha, benim bakis acima, hayat tarzima tamamen ters bir durum inanisim geregi ama bu insanlara asla kotu ve asagilayici gozle bakmadim. Bizler bir ulkede yasiyoruz, onlar o yolu secmislerse bu onlarin secimidir. Ben hicbir zaman kendimde bu hakki gormedim. Herkes kendi hayatindan ve yasadiklarindan sorumludur bizler kimseyi yargilayamayiz.

Bu kisilerinde insan oldugunu, birer birey olduklarini unutmamak lazim. Bana gore sectikleri yol ters olabilir ama dedigim gibi bu onlarin secimidir. Sevgili konu sahibi, cok iyimser bir insansiniz, bana oyle geldiniz. Allah'tan hakkinizda hayirlisini diliyorum. Hepimiz hesabimizi birtek Allah'a verecegiz, bence kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. Umarim icinizdeki karmasa ve firtina tez zamanda diner. Turkiye olmazsa da buyurun Hollanda'ya beklerim burasi misafirperverdir :)

Canım adetinin ikinci ya da üçüncü günü hormon testlerini yaptirabilirsin. Hormonal bir sorun vardır belki ilaç tedavisi falan gerekiyordur. testleri yaptirmadan sağlık boyutunda bir sorunun olup olmadığını bilemezsin.

Konudan nekadar uzaklasmissiniz on sayfa polemik olmuş derdini acan konu sahibine konusuna odaklanin bosverin birbirinizi alintilamayi :KK51:

Hikayenizi okurken uzuldum. Cok buyuk bir karmasa icersindesiniz. Ben homoseksuelligin, gayligin, lezbiyenligin ozgurce yasandigi bir ulkedeyim. Okulda gay hocalarimda oldu, lezbiyen ogretmenlerimde. Asla saygida kusur etmedim hatta sevgilerini kazandim. Is hayatimda cok insan taniyorum boyle olan. Bu insanlarla ic ice yasadim, yasiyorum. Ha, benim bakis acima, hayat tarzima tamamen ters bir durum inanisim geregi ama bu insanlara asla kotu ve asagilayici gozle bakmadim. Bizler bir ulkede yasiyoruz, onlar o yolu secmislerse bu onlarin secimidir. Ben hicbir zaman kendimde bu hakki gormedim. Herkes kendi hayatindan ve yasadiklarindan sorumludur bizler kimseyi yargilayamayiz.

Bu kisilerinde insan oldugunu, birer birey olduklarini unutmamak lazim. Bana gore sectikleri yol ters olabilir ama dedigim gibi bu onlarin secimidir. Sevgili konu sahibi, cok iyimser bir insansiniz, bana oyle geldiniz. Allah'tan hakkinizda hayirlisini diliyorum. Hepimiz hesabimizi birtek Allah'a verecegiz, bence kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. Umarim icinizdeki karmasa ve firtina tez zamanda diner. Turkiye olmazsa da buyurun Hollanda'ya beklerim burasi misafirperverdir :)
Ahaha çok teşekkür ederim. Bir gün gezmeyi planlıyorum orayı da :)

Canım adetinin ikinci ya da üçüncü günü hormon testlerini yaptirabilirsin. Hormonal bir sorun vardır belki ilaç tedavisi falan gerekiyordur. testleri yaptirmadan sağlık boyutunda bir sorunun olup olmadığını bilemezsin.
Onu biliyorum da eğer sanırsam testosteron hormonuna bakıyorlar ama o yüksek olsaydı kendimi erkek gibi hissetmem ve normalden daha fazla kıllanma olması gerekmez miydi?

Ya abla beni yanlis anlama ama bastan gayet normal herkes guzelce fikrini soyluyordu bazilari geldi hop saldirmaya basladi ne olduğunu anlamadik cunku kimse kotu bir soz soylemedi. eger o kisilerden biri ben olsaydim kesin banlanmistim. Dogrusu iste bunu anlayamiyorum...
Nesini anlamıyorsun ablacım? Ben olsaydım kesin banlanırdım diyorsun da, şu topikte yazanlar bir yazsınlar bakalım, ben kaç tanesini seni uyardığım kadar özelden uyardım? Aman geyiğe girme Bilgece, polemiğe girme Bilgece diye kaç özel mesajım var sana?
Burda açık söylüyorum, ne kadesa, ne Surrender, ne Adam olacak kız'a birgünden bir güne özelden yazmayınnnn demedim, Çat banlanıverdiler ne olduğunu bile anlamadan, sana yazıyorum tamam abla söz diyorsun, arkamı dönüyorum ya geyik ya polemik, yalansa yalan de.

Burda iltimas mı geçiyorum, hiç sanmıyorum zira ben şurda şunca sayfa polemiklerin hepsini incelesem en az 10 kişi gider, bildirimlerle kalmam yani.

X