Ayrıca konuyu dini Açıdan ele alamazsınız yasak, konu sahibesi Evladım yaşındasın, anneni dinleyip önce bir doktor kontrolünden geçmende fayda var, gerçekten ruhen ve hormonal olarak eşcinsel misin bir tanısı konmalı, eğer eşcinselsen bu ülkede işin zor Çocuğum, annende sende çok yıpranırsınız, annen ister istemez senin bu Duygularını kabullenmekte zorlanacaktır, sana tavsiyem şayet tıbben gerçekten eşcinselsen öncelikli olarak annen ve sen psikolojik yardım alın, süreç her ikiniz içinde zor geçecek çünkü.
Bunları okuyunca belki bazılarınız bir anne nasıl böyle yazar diyecek, valla bu gerçeği kabullenmenin ne kadar zor olduğunu bilecek kadar anneyim, kızım gelip böyle birşey dese baştan yıkılacağımı da biliyorum lakin evlat ne eşe ne başka birine benziyor, ne olursa olsun ona sahip çıkmaktır annenin görevi, burda bu kızımızın hikayesine benzer çok hikaye okudum ben, her seferinde aynı durumda olsaydım diye düşündüm, ne yapardım nasıl davranırdım? Evladıma olan sevgim ağır bastı, Analık istediğiniz gibi evlat olduğunda sevip kollamak, istemediğiniz gibi olduğunda sokağa atmak değil çünkü.