Kızlar bütün eşarplarım Vakko, başka bir marka hiç kullanmadım..Yalnız ''Vakko yahudi malı.aman kullanmayın'' diyenlere bir diyeceğim var naçizane:Bunu diyenler evlerinizde Ariel, Pril vs kullanmıyor musunuz?Onlar ne malı?Ayrıca nüfus cüzdanında Müslüman yazan herkes Müslüman mı??????Mustafa Koç, Ferit Şahenk vs ne kadar müslüman sizce???Veya Müslümanlara bugüne kadar ne yararı oldu bu insanların?Yanıbaşımızda Filistin'de Irak'taki Müslümanların durumunu görüyorlar, hiçbirinin 2 kuruşluk yararı oluyor mu?BU ARADA ŞUNU DA BELİRTEYİM, EMİNİM ŞİMDİ HEMEN ORTAYA ÇIKIP ''VAY SEN YAHUDİ MALINI SAVUNUYORSUN'' DİYENLER ÇIKACAKTIR HAYIR BEN HİÇBİR YAHUDİ MALINI SAVUNMUYORUM TAM TERSİNE KEŞKE BEN DE DAHİL HİÇBİRİMİZ HİBİR YAHUDİ MALINI KULLANMASAK DİYORUM ancak lütfen bu söylediğim ayrıntıları da dikkate alın.Ayrıca o nüfus cüzdanında Müslüman yazan bazı şahsiyetlerin de BAŞÖRTÜSÜ MESELESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE MÜSLÜMANLARA NE KADAR FAYDASININ/ZARARININ DOKUNDUĞUNU DA TAKDİRLERİNİZE BIRAKIYORUM...yani bunun ayrımını yapmak gerçekten çok zor kızlar..BU ARADA UMARIM BENİ YANLIŞ ANLAMAMIŞSINIZDIR, ÇÜNKÜ İNANIN BU SİTEDE HER DENİLENDEN ART NİYET ÇIKARAN İNSANLARLA TARTIŞMAKTAN YORULDUM ARTIK..Yani Vakko kullanmayın diyenlere KARŞILIK VERMİYORUM, YALNIZCA ONLARIN SÖYLEDİKLERİNE HAK VERİYOR AMA YANINA ''EKLEME'' YAPIYORUM...
''arim'' bence de desenler fena:))))) Ama arada çok güzel modeller de çıkıyor sıkı takip etmek lazım..Ben mesela 1 hafta önce özellikle esmerlere çok yakışacak muhteşem bir dumanlı yeşil eşarp aldım ki şimdiden en favori eşarbım oldu.. Yine de haklısın eşarplarımı Vakko'dan almama rağmen güzel bir model bulacağım diye canım çıkıyor...Neden bilmiyorum kocakarı desenli eşarplar üretiyor Vakko arada tek tük güzeller model çıkıyor...
esarptadamı marka var ya,pazarda bır suru çok guzel esarplar göruyorum ben ..ne fark var pekibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?