ben de twill seviyorum çok hoş duruyo
ama parlak ipeklerden de kullanıyorum bazı kıyafetlere onlar daha güzel gidiyo
tek bi marka takıntım yok ama genelde pierre cardininkileri çok beğeniyorum. hem kumaş hem de model olarak
saygım sonsuz herkesın tercıhıne ama pıerre cardin yahudı malı yanı bazı konularda daha hassas olunmalı dıye dusunuyorum.o adamlara dunyanın parasını yedırıyoruz ülkecek.bırde basortu satıyorlar yanı aslında heryerden vuruyorlar ülkeyı ya.mesajım sahsı degıldır yanlıs anlasılmak ıstemem CADIARZU
pekı sneın tercıh ettıgın bı marka varmı
evet tozar bi bakıma haklısın,ben kendi adım konısıyım,bi çok şeye dikkat etmeme rağmen,bazı şeylerden feragat edemiyorum yada şöyle diyim malesef alternatif bulamıyorum :uhm: yine de herkesin kendi düşüncesi tabi[/QUOT
bıldıgım kadarı ıle pahalıda o esarplar kıymayın o kadar paracıklarınıza baska guzel yerlere gıtsın.Ben yenı kapandım ve oğretmenım acıkcası ortunmeden oncede boyle dusunurdum 1 metrelık bırseye o kadar para.üstelık tekde alınmıyor öğrencılerıme ayırıyrum bazı ıhtıyacları ıcın.tabı herkesın kendı fıkrı yıne
paranın imanı olmaz benim düşüncem bu.
benim paramın hakkını en iyi kim veriyorsa param ona gider.
sırf müslüman diye hiçkimseden alışveriş etmem. ha şu var alternatif olursa tabiki müslümanın malını tercih ederim. ayrıca peygamber efendimiz de gayrimüslimlerle ticaret yapıyordu ama bu onları dost edindiği anlamına da gelmiyordu.
son birşey daha biz bu ülkede ne müslüman görünüp ya da gerçekten müslüman olup da islamiyete gayrimüslimlerden çok daha fazla zarar verenleri de görüyoruz.
paranın imanı olmaz benim düşüncem bu.
Benim paramın hakkını en iyi kim veriyorsa param ona gider.
Sırf müslüman diye hiçkimseden alışveriş etmem. Ha şu var alternatif olursa tabiki müslümanın malını tercih ederim. Ayrıca peygamber efendimiz de gayrimüslimlerle ticaret yapıyordu ama bu onları dost edindiği anlamına da gelmiyordu.
Son birşey daha biz bu ülkede ne müslüman görünüp ya da gerçekten müslüman olup da islamiyete gayrimüslimlerden çok daha fazla zarar verenleri de görüyoruz.
evet tozar bi bakıma haklısın,ben kendi adım konısıyım,bi çok şeye dikkat etmeme rağmen,bazı şeylerden feragat edemiyorum yada şöyle diyim malesef alternatif bulamıyorum :uhm: Yine de herkesin kendi düşüncesi tabi
evet tozar bi bakıma haklısın,ben kendi adım konısıyım,bi çok şeye dikkat etmeme rağmen,bazı şeylerden feragat edemiyorum yada şöyle diyim malesef alternatif bulamıyorum :uhm: yine de herkesin kendi düşüncesi tabi[/QUOT
bıldıgım kadarı ıle pahalıda o esarplar kıymayın o kadar paracıklarınıza baska guzel yerlere gıtsın.Ben yenı kapandım ve oğretmenım acıkcası ortunmeden oncede boyle dusunurdum 1 metrelık bırseye o kadar para.üstelık tekde alınmıyor öğrencılerıme ayırıyrum bazı ıhtıyacları ıcın.tabı herkesın kendı fıkrı yıne
TEBRIKELR CANIM ÖGRENCILERINE AYRDIM ETMEN KONUSNDA :)KUTLUYORUM
sana katılmıyorum bukonuda aynlış dusunuyosun bnce.efendımızn gayrımuslumlerle tıcaret yapmasının hukuku başkaydı canım.onalra islamıyetı sevdırmektı bı noktoda.amasen yahudu malı almakla efendımızn yaptıgını yapıyorum dıyemzsın.bu noktoda onu arkana alamzsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?