• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşarpta marka takıntınız...

Kızlar bütün eşarplarım Vakko, başka bir marka hiç kullanmadım..Yalnız ''Vakko yahudi malı.aman kullanmayın'' diyenlere bir diyeceğim var naçizane:Bunu diyenler evlerinizde Ariel, Pril vs kullanmıyor musunuz?Onlar ne malı?Ayrıca nüfus cüzdanında Müslüman yazan herkes Müslüman mı??????Mustafa Koç, Ferit Şahenk vs ne kadar müslüman sizce???Veya Müslümanlara bugüne kadar ne yararı oldu bu insanların?Yanıbaşımızda Filistin'de Irak'taki Müslümanların durumunu görüyorlar, hiçbirinin 2 kuruşluk yararı oluyor mu?BU ARADA ŞUNU DA BELıRTEYıM, EMıNıM ŞıMDı HEMEN ORTAYA ÇIKIP ''VAY SEN YAHUDı MALINI SAVUNUYORSUN'' DıYENLER ÇIKACAKTIR HAYIR BEN HıÇBıR YAHUDı MALINI SAVUNMUYORUM TAM TERSıNE KEŞKE BEN DE DAHıL HıÇBıRıMıZ HıBıR YAHUDı MALINI KULLANMASAK DıYORUM ancak lütfen bu söylediğim ayrıntıları da dikkate alın.Ayrıca o nüfus cüzdanında Müslüman yazan bazı şahsiyetlerin de BAŞÖRTÜSÜ MESELESı BAŞTA OLMAK ÜZERE MÜSLÜMANLARA NE KADAR FAYDASININ/ZARARININ DOKUNDUĞUNU DA TAKDıRLERıNıZE BIRAKIYORUM...yani bunun ayrımını yapmak gerçekten çok zor kızlar..BU ARADA UMARIM BENı YANLIŞ ANLAMAMIŞSINIZDIR, ÇÜNKÜ ıNANIN BU SıTEDE HER DENıLENDEN ART NıYET ÇIKARAN ıNSANLARLA TARTIŞMAKTAN YORULDUM ARTIK..Yani Vakko kullanmayın diyenlere KARŞILIK VERMıYORUM, YALNIZCA ONLARIN SÖYLEDıKLERıNE HAK VERıYOR AMA YANINA ''EKLEME'' YAPIYORUM...

herkese slm, bende katılıyorum sana vakko eşarp kullanmıyorum ama yahudi malı kullanmayan diyenler, iki kere daha düşünsün bence, sadece vakko değil mesele. Tabiki kullanmamak en doğrusu

eskiden markasız kıyafet almayan biri olarak şimdi markasız eşarp takmayanları eleştiremem ama ben 100liralar vermemenin keyfini çıkarıyorum
ama marka alsaydım da vakko almazdım çünkü gördüklerimin desenleri bence çok fenaakaydirigubbakcemile3

bende armineyi çok beğeniyorum aslında.ama almadım hiç.aker ve pieere cardin var bende.çok pahalılar evet ama onlarında duruşu ayrı bir güzel ya.alışınca diğerleri pek tercih edilmiyorher zaman marka takıntım vardır diyemem.bunu aşmak için arada diğer normal eşarplardan da takıyorum.ama ipek ayrı bi güzel oluyor...bayanssulusmile

''arim'' bence de desenler fena:))))) Ama arada çok güzel modeller de çıkıyor sıkı takip etmek lazım..Ben mesela 1 hafta önce özellikle esmerlere çok yakışacak muhteşem bir dumanlı yeşil eşarp aldım ki şimdiden en favori eşarbım oldu.. Yine de haklısın eşarplarımı Vakko'dan almama rağmen güzel bir model bulacağım diye canım çıkıyor...Neden bilmiyorum kocakarı desenli eşarplar üretiyor Vakko arada tek tük güzeller model çıkıyor...

En kalitelisini, en şık olanını takın Sayın Mümine Hanımlar. Ancak! Eşarbın arkasından markasını göstermek ne fena! Vakkosuymuş, akeriymiş, guccisiymiş! Nasıl bir aşağılık kompleksidir bu? Utanıyorum yahu utanıyorum böylelerinden.

Kızlar bütün eşarplarım Vakko, başka bir marka hiç kullanmadım..Yalnız ''Vakko yahudi malı.aman kullanmayın'' diyenlere bir diyeceğim var naçizane:Bunu diyenler evlerinizde Ariel, Pril vs kullanmıyor musunuz?Onlar ne malı?Ayrıca nüfus cüzdanında Müslüman yazan herkes Müslüman mı??????Mustafa Koç, Ferit Şahenk vs ne kadar müslüman sizce???Veya Müslümanlara bugüne kadar ne yararı oldu bu insanların?Yanıbaşımızda Filistin'de Irak'taki Müslümanların durumunu görüyorlar, hiçbirinin 2 kuruşluk yararı oluyor mu?BU ARADA ŞUNU DA BELİRTEYİM, EMİNİM ŞİMDİ HEMEN ORTAYA ÇIKIP ''VAY SEN YAHUDİ MALINI SAVUNUYORSUN'' DİYENLER ÇIKACAKTIR HAYIR BEN HİÇBİR YAHUDİ MALINI SAVUNMUYORUM TAM TERSİNE KEŞKE BEN DE DAHİL HİÇBİRİMİZ HİBİR YAHUDİ MALINI KULLANMASAK DİYORUM ancak lütfen bu söylediğim ayrıntıları da dikkate alın.Ayrıca o nüfus cüzdanında Müslüman yazan bazı şahsiyetlerin de BAŞÖRTÜSÜ MESELESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE MÜSLÜMANLARA NE KADAR FAYDASININ/ZARARININ DOKUNDUĞUNU DA TAKDİRLERİNİZE BIRAKIYORUM...yani bunun ayrımını yapmak gerçekten çok zor kızlar..BU ARADA UMARIM BENİ YANLIŞ ANLAMAMIŞSINIZDIR, ÇÜNKÜ İNANIN BU SİTEDE HER DENİLENDEN ART NİYET ÇIKARAN İNSANLARLA TARTIŞMAKTAN YORULDUM ARTIK..Yani Vakko kullanmayın diyenlere KARŞILIK VERMİYORUM, YALNIZCA ONLARIN SÖYLEDİKLERİNE HAK VERİYOR AMA YANINA ''EKLEME'' YAPIYORUM...

tatlı cadıcım ilk başta asla tartışma düşüncesinde değilim onu belirteyim.bende vakko kullanılmasın diyen insanlardan biri olduğum için cevap yazma ihtiyacı duydum. burda konu müslüman yahudi vs..den alma ayrımı değil sadece bizim harcadığımız paraların hangi amaçla kullanıldığı şuan için aleni olarak yapılanlar gözönüne alınarak yapılan yorumlardı onlar. sadace eşarptamı hassasız kendi adıma hayır. kendimce bildiğim tüm ürünlerde boykot yapıyorum haa bu nekadar kayda değer bilemiyorum. ama enazından vicdanım rahat. bide bana diğer ürünlere göre başörtü konusu daha hassas gibi geldi. tekrar belirtiyorum asla tartışma amaçlı değil lütfen yazdıklarıma farklı anlamlar yüklemeyin.

''mylight'' anlıyorum seni..Ve kendi adına boykotun için de kutluyorum ayrıca..Ancak dediğim gibi canım bunun ayrımını yapmak o kadar zor ki...Benim bir akrabam Alman kimya firması Henkel'de kimya mühendisi olarak çalıştı uzun yıllar.Bu firma Ariel'den Pril'den tutun duvarlara sürdüğümüz yağlıboya, kullandığımız yapıştırıcı. hatta ve hatta kıyafetlerdeki tekstil boyasına kadar içinde kimya olan her alanda faaliyet gösteriyor ve size şunu söyleyeyim (ki bu firmanın yöneticileri tarafından doğrulanmış bişey) bu firma Mason..Yani bu adamlar hayatın her alanına sızmış durumdalar.. Ama tabi kendi adımıza bunu boykot etmeliyiz onda da haklısınız..Yalnız herkes kendi yapabildiği ölçüde yapıyor işte..BEn mesela Vakko'dan vazgeçemiyorum ama Coca-Cola'yı, McDonalds ürünlerini falan ağzıma sürmem sevmediğim için değil..

Son düzenleme:
benimde özel günler için 8 tane ipek eşarbım var.bir tanesi bona sera 2 tanesi armine 1 tanesi aker 2 tanesi arancia 2 tanesi ugoza 1 tanesi tekbir.2 taneside ahsenin polyester onların bende yeri ayrı çünkü geniş ve ben geniş eşarpları seviyorum.bunların içinde genel olarak akerin eşarplarını beğeniyorum çünkü daha geometrik desenler.anlıcanız marka takıntım yok yeterki hoşuma gitsin birde bu eşarplarımı sezon sonunda indirimli alıyorum.en fazla 50 tl verdim.

esarptadamı marka var ya,pazarda bır suru çok guzel esarplar göruyorum ben ..ne fark var pekibilmiyorumkismile

''arim'' bence de desenler fena:))))) Ama arada çok güzel modeller de çıkıyor sıkı takip etmek lazım..Ben mesela 1 hafta önce özellikle esmerlere çok yakışacak muhteşem bir dumanlı yeşil eşarp aldım ki şimdiden en favori eşarbım oldu.. Yine de haklısın eşarplarımı Vakko'dan almama rağmen güzel bir model bulacağım diye canım çıkıyor...Neden bilmiyorum kocakarı desenli eşarplar üretiyor Vakko arada tek tük güzeller model çıkıyor...

sempatiksalakcinnidicektim desenleri kocakarı işi diye ama kimse kırılmasın diye demedim sen yazmışsın
ee başkalarına bak ben almam ama çok güzellerini görüyorum

esarptadamı marka var ya,pazarda bır suru çok guzel esarplar göruyorum ben ..ne fark var pekibilmiyorumkismile

olma mıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3belli markalar var yolda bak eşarpların kuyruk kısmına aanlarsın canımhihoyyyt
farkı da fiyatı
hee bi de malı gerçekten de çok güzel duruyorlar
ben de ipek takıyorum ama çakma ipek made in salı pazarı kadıköynaniknaniknaniknanik o parlak duranlar hoşuma gitmiyor

Bendee marka takıntım yok. Aama hep armanda . Ugoza ve bazen armine alırm. Desenleri hoş oluyor ve kullanımı rahat benim için. Polyester bağlıyamıyorum. çok bunaltıyor beni. Eşarba en fazla 35 tl veriyorum.

marka takıntım yoktur benımde... sadece ipek eşarp sevıyorum vede alıyorum... bazı yerlerde ıpek kullanmaya yazık oluyo tabı mesela pıknıkte falan ipek eşrap kullanmıyorum haşadı çıkıyo cunku:):)

arkadaşlar benim eşarpta marka takıntım yoktu taki yaşadığım bi olaya kadar birgün tanıdık birileriyle oturmuş bi mağazanın ürünlerinin güzelliğinden ve pahalılığından konuşuyorduk ben dedim ki :
ordan eşarp alacam fiyatı nekadar ? diye sordular yüksek bi miktardı söyledim aaaaa dediler bi eşarba o kadar para verilir mi ?
biz konuşurken orda bana eşarba o kadar para verilir mi ? diyen kişiye bi arkadaşı telofon açtı az önce konuştuğumuz mağazadan iç çamaşırı almasını söyledi ve istediği iç çamaşırı benim eşarbımla aynı fiyattı.. o bayan telofofonda şöyle dedi o iç çamaşırları çok kaliteli o fiyata değiyor vs
ben o gün benim eşarbımın bazı insanların gözünde çok değersiz olduğunu farkettim özelikle bazı yerlere giderken muhakak marka takarım ve marka gözükecek bi yerde olur

canım benece kendini arkadaşınla boşuna kıyaslıyorsun
pahalı ya da markalı aldın,bunu da heerkese gösterdin diye kimse senin eşarbına daha fazla önem vermez
manasını,niye taktığını anlamadıktan sonra

ne aşarpta ne kıyafette bir takıntım yok ..
sosyete pazarlarından ya da metro alt çarşıdan çok kıyafet alırım ,eşarp da ..
kıyafete yüksek meblağar verilmesine karşıyım..
çünkü her gün yeni birşey çıkıyor ..
çalıştığım için her gün farklı birşey giymek gerekyor..
o yüzden çok para verip tek bir kıyafet almak yerine az para vererek çeşitli giyinmeyi seviyorum ben ..
bir de eskiden markalı alınan şeyler ii olurdu ..
şimdi markalar da bozdu artık ..
alıyorsun pazr malından farksız hemen bozuluyor ..
öyleki ben ucuza aldığım şeyleri daha uzun süre kullandım ..
eşarba gelince bir eşarba on liradan fazla para vermem vermedim de..
hiç kayma v.s. sorunu da yaşamadım ..
kafa yapımdan mıdı nedir eşarplarım da kafamda güzel durur :))
benim takıntım sanırım metro alt çarşı ..
her istediğimi orada buluyorum ...

Back
X