Eşarpta marka takıntınız...

ben de yıllardır eşarp takıyorum, son 1 yıldır ipek eşarp takmaya başladım ve artık diğer eşarpları takamaz oldum. ipek eşarplar gerçekten çok güzel duruyorlar. indirimleri ben de yakalamaya çalışıyorum ama bazen olmuyor ve almak zorunda kalıyorum.

Özellikle aker ve arancia nın eşarplarını alıyorum. arminenin eşarplarını pek beğenmiyorum arada bazen güzeller çıksa da... ek olarak yurt dışında ipek eşarp aldım, onların da farklı tarzda parlak ipek eşarpları var, hatta kız kardeşime de ipek şal getirttim çok şık duruyor fdakat kargo pahalı sık alamıyorum

benim takıntım markadan ziyade ipek eşarp olması...
aker,aracia,armine,pierre cardin,tekbir,max mara,ugoza,sura,vakko...
hepsinden var.kalite ve bağlama kolaylığı açısından en çok aker ve arancia hoşuma gidiyor.
bi eşarba 50nn üstünde vermek bana koyuyor açıkçası.aldığım tüm ipekleride indirimden yararlanarak aldım,en çok para verdiğimde pierre cardin(55 tl) oldu.onun dışında hep 30 40 arası aldığım eşarpların fiyatı.hep sezon sonunu takip ediyorum: )))

markafoniden pierre cardin eşrp aldım kayınvalideme. 35 liraya. biraz önce geldi. kokulu olanlardan. üzerinde de 103 tl yazıyo. ben mi kullansam acaba diye düşünüyorum:)

kızlar netten araştırdığım kadarıyla ipekevinin şalları çok kalteli oluyormuş.dün bi eşarpçıya gittim,bursadan geldiği anda 1 hafta içinde şallar satılıyor,herkes 2 3 er tane birden alıyor,alanlar çok memnun dedi.
fakat fiyatı bana çok geldi 100 liradan aşağı açmıyorlar ağızlarını: (
sizcede bi eşarba 100 lira çok değil mi?
merakta ediyorum kullanımını,çünkü herkes memnun görünüyor.
anlamadığım duruş açısından 20 30 liralık şallardan ne farkı var?ben pek fark göremedim.
kullananınız var mı?

ben ipekevi kullanıyorum. 100 liraya alıyorum bende. ama çok fark var. bi kere çok parlak, uzaktan anlıyosun ipekevi olduğunu. diğer şallarımı bıraktım artık. zatn 2 tane alabildim. pahalı bence de.

ipekevi nin şalları kendi sitesinde 75 tl şu an.ama bu bile bana fazla geliyor açıkçası ya.dümdüz bi kumaşa bu kadar para vermek israf gibi geliyor şahsen.tesettürü amacından saptırıyor.

marka takıntım yok, zaten marka eşarp taktığımda da markalı kısmını içerde bırakırım, ama kumaş önemli, polyester taktığımda sivilcelerimi azdırıyor yanak ve şakak bölgemde, o yüzden ipek tercih etmeye çalışıyorum, indirimlere denk geldiğimde kaçırmamaya çalışıyorum, karaca, armine ve bona sera kullanma fırsatım oldu, karacayı çok beğendim, twill ipekten fazla hoşlanmıyorum, evet kaymıyor ama çok küt oturuyor ya karton gibi mübarek, rahat edemiyorum, sura ipek dediğimiz twill ipek olmayan yumuşak kaygan ipekler tercihimdir, polyester eşarplarımı dışarıda işim fazla sürmeyecek ise takmayı tercih ediyorum, tüm gün dışarıda olmam gerekiyorsa ipek takmaya çalışıyorum cildim nefes alsın diye. şuana kadar bir eşarpa 30 liradan fazla vermedim, indirimler ve sezon sonları iyi oluyor gerçekten, hemde kendimi israf ediyor gibi kötü hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…