Eşarpta marka takıntınız...

pierrecardın, aker, tekbır bu 3 markadan baska esarp kullanmam cok kalıtelıler ancak bu esarpların ipek ve renklı olan modellerı boya verıyor soguk suda yıkayın asla ılık suya bıle sokmuyorum cok dıkkatlı kullanmak gerek en sevdıgım yönlerı iğne izi bırakmıyorlar....

ben aker kullaniyorum.bence akerin esaplari cok guzel.hatta simdi lavanta kokululari cikti.
pier cardinde guzel

kapanalı 5 sene oldu çok nadir marka pahalı eşarp almışımdır.aldıklarımda zaten renk verdi sıcak suda yıkadım.çarşı pazardan markasız da olsa aldıgım eşarplardan daha çok memnunum.markasız dediklerimde 20,30 arası.ama hevesim vardırr şöylee güzell eşarplara ne yalan diyim...

kesinlikle marka takıntım yok yüzüme ve kıyafetime uygun her marrkayı kullanırım
ayrıca 1 eşarba kesinlikle 100tl verenlerden değilim eşarplarıma bayılır arkadaşlarım çoğuda marka değil a.s.

benim de marka takıntım yok ama ipek eşarbın yeri bambaşka. bir eşarba 100-150 vermek bence de fazla ama herkesin kendi ercihi. indirim zamanlarında aker, arancia, miray, armine çok uygun oluyor çok da kaliteliler

ben de markaci degilimdir hosuma giderse alirim marka takintim yoktur...
tum esarplarimi da begenerek kullanirim..

bende de şu son zamanlara kadar marka takıntısı yoktu diyebilirim. bu zamana kadar aldığım toplam markalı eşarp kadar iki ay içerisinde eşarp aldım ve kendimi durduramıyorum. eşimde şaşırıyor.:1shok: öncesinde bende ucuz(polyester) eşarplar tercih ediyordum öğretmen olmam dolayısıyla ve okulda açmam nedeniyle kırışmayan önü çabuk olan eşarpları tercih ediyordum ipek ve markalı eşarpları özel günlerde takıyordum ama şimdi ipek eşarp örtüyorum. havası duruşu çok farklı ve çok hafifler. hemde daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. tercih ettiğim eşarplar bunlar:

pierre cardin
aker
armine
lv
chanel
bende vakkoyu çok beğenmeme rağmen hiç almadım ve almayı da düşünmüyorum.

Son düzenleme:
eşarpta marka dan cok twill olması be icindeki renkler model onemli benim icin.
Vakko artık almıyorum. Eschaerpe diye bir marka var, onda hos bir model gordum ondan aldım.aker de alırım benim isin aker armine onemli değil. yeterli renkler yakıssın ve baglanması kolay olsun.

Bende Bone Sera nın desenlerini çok beğeniyorum.Ayrıca Guccı Burberry Bulgarı aklınıza hangi eşarp markası geliyorsa evde haftalık taksitle satıyorum :)))

ben vakkoyu çok seviyorum:tomato:
ama aker ve piercardin de kullanıyorum armine filan hiç kullanmadım bu ara bi burberry aşkı tuttu sormayın

echarpe ve armanda' nın desenlerini beğeniyorum ama bir takıntım yok her markayı kullanırım
beğenmem önemli sadece

ugoza nın hastasıyım ..sonra aker armıne ve bıkactane de lv.m ar . vakkom vardı sınırden sözlum yırttı

Önceden indirim dönemlerderinde merter deki çadır dan )aldığım vakko larım var mecburen ara sıra kullanıyorum.ama yaklaşık 2 yıldır vakko almıyorum.çoğunlukla aker ve tekbir kullanıyorum.

kesınlıkle katılıorum.ne olursa olsun bız kapalıyız ve bızım susumuzde esarbımız oyuzden benım hem renk hem marka takıntım vardır.hepsının uymlu olmasına cok dıkkat ederım her zaman.pıer cardın.adamlar yapıolar valla bı cok marka denedım ama o esarplar farklı ınanın.verdıgın paraya deyıyo en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…