Eşarpta marka takıntınız...

İmmmdaaaattt acil yardım lazım bayanlar ,

Kayınvalidem akşama geliyormuş İstanbul a. Bayram hediyesi almam lazım acilen. Aklıma eşarp almak geldi . Ama hangi markaya bakmalıyım , daha da önemlisi nereden bakmalıyım hiç bilmiyorum. Vakko outlet e bakacağım , ama orada bulamazsam nereye gideyim ben. Bir de kumaş ne almalıyım , baştan kaymamalı altını göstermemeli ,çok parlak olmamalı , yaşlı kadın ve günlük olarak kullanacak . Ama marka olmalı ... böyle Aker falan değil de nasıl anlatsam bilemedim daha şaşalı markalardan olmalı.

Hadi acil bir el atıverin , iki saate çıkmalıyım.

canım as markalı krep eşarplar var
orta yaşlı bayanlr için
hemde kaymıyo
çokta güzel duruyo
20 ile 25 lira arasında değişiyo
çoğu eşarpçıdada bulunuyo

Ben de bi eşarba en fazla 30 lira vermişimdir.Daha fazlasını da veremem.İndirimlisini bulursam alırım bulmazsam pazarda 10-15 tlye çok güzel twill eşarplar oluyo.Yeterki kıyafetime uygun bulayım.Ben de twill kullanıyorum genelde.

ben saten kullanıyodum sonra bir armine aldım ipek farkını gördüm..yazında kışında ipekle daha az terliyor daha az bunalıyorum çok rahat oluyolar .. ama pahalılar işte... 2 kere 60 milyon verdimaldım ama pahalı geldiler şimdi daha ucuz olan güzel ipek başörtüsü bulaya çalışıyorum.. bugun 35 e r den iki tane bona sera ipek aldım inşallh rahat rahat kullanabilirim..

bende rahat kullanıyorum armine markayı.evet pahalı biraz. bende daha uygun ipekler arıyorum.

Bendebu ara Armineye takmis durumdayim.cok guzel esarplari.ozellikle tiwilesarplari hem spor hem kullanimi cok rahat

Ben tesettüre gireli 10 gün falan oldu...Ama ne yalan söyleyeyim marka takıntım var...
Elimde olan eşarplar Armine,Vakko,Pierre cardin,Aker

Seviyorum hem kaliteli hemde şık duruyor...Açıkcası tesettürlü bile olsam bakımdan şıklıktan ve güzellik ve kaliteden yanayım...

aker aldım almaz olaydım arminelerin yüzüne bakmıyorum artık
ipek eşarp takıntı ve para tuzağı resmen gidiyo paracıklarım....

takıntım var aldığım markalar aker,pier cardin ,bazen armine
ama bu takıntı marka olduğundan değil kaliteli olduğundan ipek olduğundan,kimyasal kansorojen maddeler içermeme sertifikasından ve renklerinin hoşuma gitmesinden dolayı ,ayrıca markalara 200-300 vermem indirimleri gözlerim...

vizyon marka eşarp aldım ama beğenmedim resmen armine diye tuzağa düşürüldüm fiyatları ipek eşarplara göre daha uygun ama ipek değil

hanımlar önemli olan marka değil bence o eşarbı hakkıyla örtünmektir..eleştiri manasında demiyorum tabiki dinimizi bilmemekten kaynaklanıyor ama sokağa bir bakın bayan arkadaşlarımız üstten baş bağlı alttan fora..dize kadar etek giymiş bacaklar AÇIK..tesettür baş bağlamak değilidir..birde bağlama şekli bile önemli..mesela başın tepesinde topuz gibi bağlama şekli var ki dinimizde yasaktır günümüzde neredeyse herkes o şekilde bağlıyor...
tesettür mağazasına gidiyorum yemin ederim kendime etek zor buluyorum hele de yazın...boyum standart ne çok uzun ne kısa ama neymiş MODA buymuş..almıyorum..istediğim gibi bulunca alıyorum..herkes dikkat etmeli..tesettürde vücut hatları bile belli olmamalı..kapalılık budur..

Marka takıntım yok ama parasına değip değmemesine bakıyorum. Çok güzel olmasına rağmen Vakko almamaya çalışıyorum. Siyonist malı olmasından ziyade, Cem Hakko'nun açıklamalarından dolayı dikkat ediyorum. Armine kullanmıyorum özellikle, çünkü hem kumaşı kalitesiz oluyor, rengi yıkanıca soluyor hem de kazıklıyor insanları. Daha ucuza daha kaliteli eşarpları alıyorsunuz pazardan, desenleri daha güzel oluyor, ipeği de daha güzel oluyor. Vakko 50'ye satılırken Armine'nin defoluyu 50ye satmasına, normal eşarbı 80e satmasına gıcık oluyorum. :) Pierre Cardin'in eşyalı eşarpları güzel oluyor.

Ama ben en çok pazarı seviyorum. Bir eşarpçım var pazarda, değişik markaları, ithal eşarpları ya da yerli ama duyulmamış markaların tivil ipeklerini getiriyor. Kimsede olmayan eşarpları 15-25 tl fiyat aralığında bulabiliyorum.

Markadan ziyade, 100 tl'den fazla eşarba para verilmesi bence biraz israf, çok doğru gelmiyor, herkesin kendi düşüncesi tabii.

13 sene oldu bu yola çıkalı .. kimseyi eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın ama marka diye bir eşarba 50tl dan fazla para vermek bana uygun gelmiyor... kıyafetime uygun olan yüzüme giden her eşarbı alabilirim ...

haa benimde var aker eşarbım ama indirimleri gözetip yarı yarıya ucuza alırım yani yani 80 liralık eşarbı 40 a alırım daha pahalısını da almadım daha ...

en son balse eşarb aldım indirimlerden oda çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…