Eşarpta marka takıntınız...

kesinlikle saptıkafamçokkarıştı ben yalnızca tercihleri öğrenmek istedim.yorum yazan herkese teşekkür ediyorum a.s

Son düzenleme:
kızlar geçmişi okudum
evet dikkat etmemiz gerekiyor
bazı şeylere ...............
ama nereye kadar
alış-veriş merkezleri giyim kuşam hatta yiyecek-içecek temizlik ürünleri
çocuk maması bu liste böyle uzar gider...............
hangi birine dikkat edelim
yani bilmiyorum arkadaşlar
benimde var marka eşarplarım
aslında vicdanımda sızlıyo

ama dedimya nereye kadar

Ben elımden geldıgınce dıkat etmeye calısırım turk mallarını kullanmaya

türk malından ziyade dikkat çekmemek için örtünüyorsak kalkıp o eşarba 100-200 tl vermeyi yanlış buluyorum. ondan sonra malum kişilerin ağzına sakız oluyor örtülü hanımlar. yazık günah, tabi bu benim düşüncem.

ben pazardan alıyorum memnunum şimdilik :) tane 5 ytl :)

benim pek takıntım yoktur öyle marka olsun diye,yüzüme giden bana yakışanı alırım,saten sevmiyorum ama çok parlak oluyor,marka alacaksamda sezon sonunu bekliyorum baya indirim oluyor çünkü...
bu arada tiwiller benimde vazgeçilmezim oldu,hem çok güzel duruyor fazla uğraşmıyorsun hemde kalitesi güzel..armandanın tiwilleride hoş,hemde diğerlerine göre daha uygun...

bu arada pierre cardine gelince ben ortaklarından birinin türk müslüman olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum..

konu sapmış ama dogrultalım bende neyi begenirsem onu alırım o an için rengi deseeni kumaşı falan cebimede uyuyosa alıyorum 4 ede 5 ede 7ede 10 ada 35 ede 50 ede yabancı markam yok herhalde işyeri için kalitesiz saten filan kullanıyorum gezmelikde ipek kullanmaya çalışıyorum illada markaysa aker diyorum

Ben elımden geldıgınce dıkat etmeye calısırım turk mallarını kullanmaya

canım bende elimden geldiği kadar türk malı kullanmaya dikkat ediyorum
ama artık o kadar çok herşey yabancılaştı ki neye elini atsan yabancı çıkıyor
alış-veriş merkezlerinin yarıdan fazlası öle mesela..............

neyse bende de marka takıntısı yoktur
hoşuma giden herşeyi alırım
bazen pazardan çok ucuza alırım
bazende mağazadan indirimlerden alırım
a.s.

ben de de takıntı var..ipek eşarp dısında kullanamıyorum.
vakko kullanıyorum. ama longchamp ve hermesi çok ama çok beğeniyorum.fakat bulundugum yerde bulamıyorum..
ayrıca eşarp bizim bir bakıma kişiliğimizi yansıtıyo bence.örtüş şekli filan da önemli.o yüzden benım için önemli.çünkü dış kıyafetim ne de olsa

bende ipekten yanayım
markarım
aker,pierracardin.vakko

eşerplarım hep bu markalardır
napıyım benimde tutkum bu

Konu hakketen sapmış arkadaşlar ayrıca PIERRE CARDIN Fransa patentlidir bilginize a.s.

arkadaşlar konu dışına çıkmayın lütfen.eşarbın nere malı olduğunu eleştiriyorsunuz ama gelin görün ki bindiğimiz araba, kullandığımız cep telefonu,evimizde ki elektrikli ürünlerinde %99 u yurt dışı malı... lütfen konuyu tartışma konusu yapmayalım....

pierre cardin ve aker kullanıyorum.nedeni ise kansorejen madde bulundurmayan tek eşarp olmaları. bu benim için çok önemli malum boyun,kulak kısımlarına eşarp temas ediyor ve deri gözeneklerinden terlerin çıktığı gibi kansorejen maddelerinde girmesi çok kolay.diğer markalarda kansorejen içermeyen boyalar kullanarak üretsinler onlarıda alalım değil mi ;)

longchamp ve salvatore ferragamonun hermesın loewe nın modellerını cok begenıyorum guccının begendıgım modellerınden de bır kactane aldım.eskıden vakko cok alırdım ama uzun suredır hıç almıyorum almayıda dusunmuyorum.armınenın kuması guzel am modeller taklıt sevmemeye basladım.

peygamber efendimiz yahudilerle alışveriş yapmıştır fakat gunumuzde baktıgımızda ıse eger aldıgımız ürünler israil gibi siyonist bır devletı desteklıyor ve müslümanlara zarar veriyorsa boykot burada devreye giriyor.vakko boykot ürünüdür ben kendım boykot ürünlerini kullanmamaya özellikle dikkat edıyorum .eşarp olarakta boykot ürünlerini kullanmıyorum.aker ve armıne echarpeyı begenıyorum . genelde sezon sonrarında alıyorum yarı fıyatına denk gelıyor. ıyı oluyor

sanırım konu eski haline dönmemekte kararlı ama ben yine de yorumumu yapayım. ben eşarp kullanmıyorum yani kapalı değilim ama annem kapalı. eşarp alışverişine birlikte çıkarız çünkü yüzüne her renk gitmediği için kesinlikle benim fikir vermem gerekiyor karşıdan bakarak. marka olarak elbette vakko,pierre cardin ve aker en çok tercih ettikleriydi son birkaç aya kadar. Ama son aldıklarımız coach ve fendi. burberry den nefret eder hale geldim herkesin başında görmekten, anneme asla aldırtmıyorum ! :S

sanırım konu eski haline dönmemekte kararlı ama ben yine de yorumumu yapayım. ben eşarp kullanmıyorum yani kapalı değilim ama annem kapalı. eşarp alışverişine birlikte çıkarız çünkü yüzüne her renk gitmediği için kesinlikle benim fikir vermem gerekiyor karşıdan bakarak. marka olarak elbette vakko,pierre cardin ve aker en çok tercih ettikleriydi son birkaç aya kadar. Ama son aldıklarımız coach ve fendi. burberry den nefret eder hale geldim herkesin başında görmekten, anneme asla aldırtmıyorum ! :S

kesınlıkle haklısın ben de artık burberryden nefret edıyorum kımı gorsem bASINDA BURBERRY MODELI ESARP KIZILAY DAGITMIS GIBI GEZIYORLAR.

bir eşarba en fazla taş çatlasa 30 lira veririm oda eşim alır gelir hediye kendim çıksam okadar para vermem şahsen ayrıca hem kaliteli hem fiyatı uygun eşarp varken marka takıntısı yapmam ..ona okadr para vericeme giderim normal fiyata eşarp ve baştan aşşa ayakkabıma kadar bol bol çeşit çeşit alır giyerim..

ama normal fiyatlı olarakta -belli ,miray ,orkide ,eripek çisil,aker bu bazı markalar mevcut ..dünya kadar eşarbım var zaten bir eşarbı iki defadan fazla örterim öğlece dolap bekler ..ayrıca benim için en önemli olması kaymaması ilk denediğimde şıp diye şekil vermem eşarbı örtünce asetatla yapmayı hiç sevmiyorum..

slmm kızlar bn kapali deilim ama annem kapali bole çiçekli çiçekli rengarenk cok hos örtüler war biz anneme akerden alioruz hos modeller oluo ama vakkonu örtüleri bi harika ama tuzlu biraz..

benim hiç birşeyde marka takıntım yok.kaliteli olsun gerisi önemli değil.aldığım markaya önem veriyorum şöyle ama türk markası almaya özen göstersiğim için.hep türk malı olmuyo tabii.ama kaliteli marka ve ucuz çok güzel eşarplar var.çok para vermek anlamsız geliyo bana.herkezin kendi bileceği iş tabii...

ff piere cardin yahudi malı değil..
piere cardin
longchamp
vismara
aker
gucci
ve lv özellikle tercih ettiklerimden

hiç vakko eşarbım yok buna özellikle dikkat ediyorum anti vakkocuyum yani:)

Back
X