Eş ve tatil çıkmazı = cinsellik

Sizin orası neresi onu soruyorum işte. Bu sene en dandik cehennemin dibindeki apartlar 500 liraydı en az.
Sivasta fiyatlar bu sekilde tokata gidip kaldigimizda da 70 tl verdik günlüğe

İlla akraba olmasına ne gerek var ki başka yere gidin eşiniz neden başbaşa tatil istemiyor ve sürekli başkalarına ihtiyaç duyuyor ki?

Ahahah tamam tatil beldesi sandım ben. Hani konu sahibi tatile gitmek istiyor ya, sivasta tatil yapmak ister mi bilemedim.
Tatil beldesine gidiyorum demiyorki akrabalarin yanina gidiyoruz diyor oda böyle sehirlerdir :/

Böyle vizyonsuz erkekleri nereden buluyorsunuz ve bulupta niye ilk yildan hemen bebek?

Yerinde olsam ben cocuğu annemlerde birakip kendime otel tatili ayarlardim. O olmuyorsa, cocul ile beraber kalirdim annemlerde. Bare kendi konfor alanimda yiyip içerim, kimseyede covid bulaştirmam.

O eşede gayet resti çekerdim. Istediği kadar yüzü düşsün, cinsellik olmaz. Tripimi atardim o şekilde annemlere giderdim.

Bahsettiğniz şey tatil değil ki beleş otel kafasıyla akrabaya yıkılmak çökmek hatta(bi de ev sahipleri misafirleri agırlıcak ama ayaklarına dolanıp onlarla gezıp tozmicak) sfkfklflf.
Hani vaktin vardır iznini falan ona göre ayarlamıssındır gider mis gibi tatilini yaparsın 5 6 gün, sonra da dönüş yolunda bi akrabınız oldugu şehre yakın güzergahtan falan geciyorsunuzdur bi gece ziyaret edelim dersin budur yani.

O konuyu unutamıyoruz

Peki bunlardan evine gideceğiniz akrabanın haberi var mi ?
Küçük çocuğunuz da varmış ne rahatsızlık verin ne de rahatsızlık hissedin bütçeniz neye uygunsa ona göre bir yer ayarlamaya çalışın

Akraba ziyareti bence cok güzel bir şey.

Ama tatil bambaşka bir şey.

Eşinizin acaba tatil kültürü mü yok, belki bilemiyordur. Veya maddi sebeplerle mi bunu planladi? Daha önemlisi bastan nasil evet dediniz? Sunu da belirteyim ben davet etmeden akrabam evime gelirse, bir de esi biz basbasa gezelim derse "hayirdir burasi otel mi, bizi ziyarete geldiginizi sanmistim" diye söylerim. Siz genc bir aile olarak basbasa vakit gecirmek istemekte cok haklisiniz ama benle vakit gecirmek isteyen kisi benim evime gelsin. Yoksa gitsin gezsin yani bu plana benim evim niye dahil ki?

Cocukla yatili misafirlik bence iskence zaten. Yetiskin degil ki, gece yarisi acikir, yerini yadirgar da idare edeyim diyemez buyuk gibi, farkli yemek yiyince vucut reaksiyon gösterebilir, insanlara da denmez sizin yemeklerden diye

Yani şoktayım gerçekten. Ne güzel söylemiş bir de üçer günden kalırız akrabalarda diye. Biri bebek üç kişi en az üç kişilik bir ailenin üstüne yığılacaksınız. Aile daha kalabalıksa daha fena. Havalar sıcak her gün duş almak gerek bebeği yıkamak gerek. Bebek gece kaç kere uyanır ağlar. İnsanlar ekonomik krizden dolayı kendi mutfak masraflarını zor görüyorlar. Siz otele para harcamamak için insanlara masraf çıkarıyorsunuz. Neymiş adı tatil. Kimse kusura bakmasın bunun adı beleşçiliktir. Kimse kimseyi tatil yapacak diye şu sıcaklarda gece gündüz misafir etmek, ekstra yemek hazırlamak, günde iki üç kere banyo tuvalet temizlemek üstüne gezdirmek zorunda değil. Bir de gezdirmek isterler diye kızıyorsunuz. Yani bazı insanların kafa yapısına hayret etmemek mümkün değil. 10 gün değil 3 gün tatil yapın doğrundüzgün yapın.

Siz kafa dinlemek, ailenizle baş başa olmak, ister gezmek ister yatmak ıster kalkmak, topluluğa bağlı kalmamak istiyorsanız paranıza kıyıp otele gideceksiniz. İnsanların evini otel gibi kullanmayacaksınız. Biri evime tatil amaçlı gelip kafasına göre takılsa hayırdır otel mi burası derim yüzüne yüzüne.

Valla benim evime gelmiş bende kalıyor, misafiri usulen gezdirmek gerekiyorsa kusura bakmasın 1000 kere gezdiğim yerleri sıkıla sıkıla gezeceğim üstüne bir de tatilcilere yemek ısmarlayacağım. Zorum ne pardon? Evimde kalıyırsa ayıp olmasın diye adamlarla çıktıysanız yemeğe bir zahmet ödeyin. İnsanlar iki yumurta kırar yer evinde. Ne zorlarına gelmiş de durduk yere yemek ısmarlasınlar. Kafa yapınız baştan o kadar yanlış ki neyi neden kınadığınızı bile fark etmiyorsunuz. İnsanlar elini cebine atmadı diyorsunuz ama önünü arkasını düşünmüyorsunuz hiç. Otele gidin o zaman mesela kimseye yemek ısmarlamak zorunda kalmazsınız. Bir laf vardır kıyakçılığın sonu ayakçılıktır diye. Otelden kar edeyim arkadaş beni çeksin dersen başka bir yerden ödersin bu şaşmaz.

İnsanlar siz geldiniz evlerini şereflendirdiniz diye bir de size dışarıda yemek mi yedirecekti? İnan’ın öyle bedavadan gezmek olmuyor. Ailemin yazlığı var her gelenle aynı yere gitmekten isyan etmiştim iki yaz sonra bir daha da kimseyi gezdirmem diye yemin verdim. İstemiyorsanız otele para ödersiniz ama insanların evine gittiyseniz olması gereken bu zaten.

Ayrıca sizin aklınızdaki tatil planı eşinizinkinden bile saçma. Şoför nerde, nasıl dinlenebilir sizce öyle şehir şehir gece gündüz araba sürüp gezerken?

Bu nasil bir tatil anlayisi bir yasima daha girdim. 3.5 yillik evlisiniz degil tatile balayina bile gitmemissiniz ve ilk tatil planinizi sirayla üçer gun akrabalarin yaninda yapmayi planliyorsunuz. Esiniz normalde de boyle belesciyse yazik size boyleleriyle omur gecmez. Tatil planlarinizi okurken icim daraldi valla.

İlk tatiliniz için böyle bir plan yapmanız akıl alır gibi değil. Bu zaten tatil değil bedavaya kalalım gün geçirelim düşüncesi. 2 yaş çocukla tatilin korkulacak bir yönü yok ama çocuk tatile değil yine ev gezmesine gidiyor. İkizlerimle 8 aylıkken tatile gitmeye başladık insan istedikten sonra hepsi oluyor korkmayın. Ama tatil bu değil. şu an sezon sonu çok uyguna otel bulursunuz mis gibi tatil yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…