- 25 Haziran 2016
- 7.160
- 12.573
- 248
Bunu yapacak toto çoğu kadında yok maalesefO zaman ben çocukla otele gidiyorum sen akrabalarına git deyin göze alabiliyorsanız. Göbeğiniz birlikte kesilmedi ya, ayrı ayrı tatil yapın.
Bunu yapacak toto çoğu kadında yok maalesef
İşte bunu yapmak için maddi bağımsızlık gerekiyor. Birazda kişinin dirayetli olması gerekiyor. Zamanla böyle olacak eminim.Bunu yapacak toto çoğu kadında yok maalesef
o beni akraba evıne goturunce cınsellıgı anca ruyasında yasarAkrabaların bundan haberi var mı?
Sizde "eşim önce kalmayız sonra kalırız dedi" diyorsunuz
Rest çekememişsiniz ki, adam da kabullendiniz sandı izin falan da almışsınız işten
Ben otel ayarlamadan izne çıkmazdım
Biz burada ne yazarsak yazalım siz gideceksiniz bence
Ayrıca konunuzda gidip 3 gün kalmayı değil hep beraber gezilmesini dert etmişsiniz
Onlar da bizle geliyor diyerek
Yani 3er gün sizin kafanıza da yatmış
Ama yorumlardan sonra bende istemiyorum kalmak falan diyorsunuz :)
Çekirdek aile gezme derdinden konu cinselliğe gelememiş bile, 3er gün kalıcaz ne ara cinsellik yaşıcaz diye yazsaydınız konu patlardı ama ona sıra gelmemiş
Yemek ve konaklamaya para vermek istemeyen her insanının tatil planı aşağı yukarı bu şekildedirBen de onu anlamadım.
Tatil akraba gezmesi değildir ki.
Hala gidecek misiniz yanio beni akraba evıne goturunce cınsellıgı anca ruyasında yasaro yüzden bunu dert edemıyorum kendı dusunsun
Akrabalar da olaya uyandıysa el altından konaklama ücretinin acısını çıkarıyorlardır onlar da kendilerince haklıParayı resmen kıralık arabaya benzıne verecek ve yıyıp ıcmek demıssınız ama bız en son gıttıgımızde hep dısarıda yedık ve toplu gıdıldı kımsenın elı cebıne gıtmedı tum odemelerı eşim yaptı yani öyle evde yemek pıssın bız bedavadan yıyelım durumu olmadı. Tam tersi gittiğimiz kişiler kendilerine tatil ilan etti hem bizle gezdi hem bedavadan yıyıp içti
O zaman bık bık etmeyeceklerBunu yapacak toto çoğu kadında yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?