Eş ve tatil çıkmazı = cinsellik

Ben de cinselliği bir an "yazlıkta özel seslerimizi duymuşlar" konusu gibi, akrabalara gidicez tatilde sevişemiycez diye düşünmüştüm. Olay bambaşka çıktı, o konuya da nasıl takmışsam artık...
Şu küsüp hiç taviz vermeyen erkekler de yeni peydah oldu. Hiç sülalemde böyle erkek görmedim desem yeri.
Akraba akraba gezerek ne tatili olabilir ki? Aklıma bile gelmiyor benim yıllık iznimde akraba...

Siz tatil değil muhtemelen konaklama harcaması yapmamak için akraba ziyareti ayarlamışsınız. O da güzel tabi ama tatil değil. Tabi ki giderseniz planları onlarla yapıp ,yemek, bulaşık gibi işlere yardımcı olmanız gerekecek. otel ayarlayıp gidebilirsiniz. Bu arada bu tatil konularında dikkatimi çekiyor hep başta bir açıklama var. Tatil bir İhtiyaçtır , tatile gidiyorsunuz diye açıklama yapmanıza gerek yok .

kadın zaten komple istemiyor ki
suç eşte
Yok bütün gün çekirdek ailesiyle gezip dolaşıp akşam akraba evine gidecekse istiyor. Ama yok akrabalarla gezip dolaşacaksa istemiyor. 3 farklı ile gidecekmiş sıcak baktım farklı yerler görürüz diyor.

ahahaha ben de onu arıyordum konuda cinsellik ne zaman önüme gelecek diye

Tamam da ben zaten akrabalarına gitmek istemiyorum. Eşimin tek gitmesini de haklı görmüyorum çünkü o gitmeyi planladığı akrabaları kasım ayında düğün sebebiyle gelecek ve görecek hepsini o şuan onları görmek için çırpınıyor oysa izin kullanalım derken tatil yapıcaz demişti para biriktirdiğinden bahsetmişti ama ne olduysa u dönüşü yaptı. Bana göre de tatil bu değil. Babamların köyde evi var kimse de yok oraya gidelim diyorum ona da yanaşmıyor onun derdi akrabalarını görmek bizi de kendince gezdirdiğini sanıp vicdanını rahatlatmak. Evet tatile gitmiş biri değil gitmeyen biri de bunun gereksinimini duymaz ama 2 senedir pandemiyle kafamız patlamış artık akraba evınde ne oturursun ne kalkarsn ne dus alabılırsın hıc bırsey yapılmaz ve evet daltonlar gıbı gezılır.

Ben erken rezervasyonla ayvalikta 2 gecelik yer ayarlamistim. Gorumcemlerde son anda karar verip rezervasyonsuz geldiler. İki gecelik sadece kalma için 500 tllik yer bulabildiler. Disarida yeyip icme de eklense belki 4 gecelik guzel bir tatil size 2bini bulabilir. Onca ay calisip 1 hafta tatil parasi bana fazla gelmezdi

Yok bütün gün çekirdek ailesiyle gezip dolaşıp akşam akraba evine gidecekse istiyor. Ama yok akrabalarla gezip dolaşacaksa istemiyor. 3 farklı ile gidecekmiş sıcak baktım farklı yerler görürüz diyor.
Yok bana kalmayız dedi :) gitcez ama ugrayıp cıkacagız gıbı sonra ısı kalmaya getırdı :)

yok onu ilkin öyle düşünmüş çünkü bu konuda eşler gazlar
off gidelim, süper olacak, gezelim vs
çünkü erkekler zaten normalde de hiç iş yapmadıkları için, tatilde de yapmazlar, sanarlar ki eş de yapmayacak...
Onlar için masrafsız, hizmetsiz tatil tabi. Kadın da önce böyle gaza gelmiş sonra acı gerçekler yüzüne çarpmış olabilir yani.

Bu nasıl bir tatil planı? Resmen ekonomik hale getirmeye çalışmışsınız. Ama insanların evinde kalıp biz çekirdek aile gezeceğiz diyemezsiniz. Hem akrabaların bu plandan haberi var mı? Ayarlayın 3-4 gece bir otel gidin yapın tatilinizi.

Valla siz benim içimi okuyorsunuz bir başka hesabım var da bunları ben mı yazıyorum dıye supheye dustum

Cinsellik konunun neresinde?

O zaman ben çocukla otele gidiyorum sen akrabalarına git deyin göze alabiliyorsanız. Göbeğiniz birlikte kesilmedi ya, ayrı ayrı tatil yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…