Eş ve tatil çıkmazı = cinsellik

Eşimin ailesi ve akrabaları da sizin kafada olduğu için Akdeniz ege gibi yerlere taşınamıyorum çünkü biliyorum beleşçi gibi yazları bana gelmek isteyeceklerini benim de tüm yazı misafir ağırlamakla geçireceğimi. Bir de şikayet ediyorsunuz insanlara yük olup ya şaka gibi..

Eşimle yıllık izne çıktık yolumuz üzerinde olan eş dost akrabaya uğradık herkese önceden haber verip sadece bir kahve içmek için uğrayacağız diyip ortama göre ya çocuklarına hediyeler götürdük yada ev hediyesi, pasta tatlı götürdük 1 günde 3 eve uğradığımız da oldu ama yemeğimizi dışarıda yiyip gittik. Otel tuttuk 1 haftalığına ve otelimiz ailece samimi olduğumuz arkadaşlarımızın evine yarım saat mesafede ama dışarıda buluşalım diye plan yaptık. Bu arada en küçüğü 6 aylık olmak üzere 3 çocuğum var ve sakin ve planlı olursanız tek çocuk ile gayette yolculuk ve tatil olur.

-En ucuz yere giderim ama akraba evine gitmezdim. Hem size tatil insanlara sıkıntı olmaz mi?
-Ayrica bebek alt degistirmeye niye bu kadar kafa yordunuz. Yol boyu dinlenme tesislerinde bebek bakim odalari var. Hep oralarda degistirdim.

Yok bütün gün çekirdek ailesiyle gezip dolaşıp akşam akraba evine gidecekse istiyor. Ama yok akrabalarla gezip dolaşacaksa istemiyor. 3 farklı ile gidecekmiş sıcak baktım farklı yerler görürüz diyor.
İyi vallahi
Akşama kadar gez dolaş o evin hanımıda bütün gün evde sana yemek hazırlayıp, yatak yapsın.
O insanların yerinde olsam hiç kabul etmem
Ayrıca en iyisi otel tatili veya turlar derim ben

Konu sahibine yazarken bana yazdınız herhalde :)))) dediklerinize harfiyen katılıyorum ,bir de bu pandemi de yani tatil niyetine milleti kullanıp bir de şikayet ediyor yok hesap ödedik yok biz tek çıkmak istiyoruz yalnız kalamıyoruz diyor ,abi yalnız kalacağınız yer zaten akrabaların evi değil ki bunlar gibi düşünen akrabalardan nefret ediyorum zaten

Akrabalariniz sabahlari housekeeping diye kapıyı tıklatıp oda temizlesin isterseniz birde sizi rahat ettirmek için uyumak istediğinizde kapıya rahatsız etmeyin kağıdı asarsiniz
Bence memnun olurdu ama hanfendinin böyle beklentilere gireceği yer akraba evi değil ,orayı tam anlayamamış

Hayır size yazdım. Sizin yazdığınızı desteklemek için yazınızı alıntıladım. Katılıyorum anlamında

Ay ben de Ya sırf eşimin anlayıştan düşünceden haberi olmayan sülalesi yüzünden o tarafa yerleşemiyorum içim kan ağlıyor valla

Hayır size yazdım. Sizin yazdığınızı desteklemek için yazınızı alıntıladım. Katılıyorum anlamında
Hayatta kimsenin evime yatılı gitmeyi sevmem kendi annemlerin de evi küçük diye eşime polis - öğretmen evi gibi yerlerde kalalım biz de rahat edelim onlarda diyorum

daha hanfendi tatile akrabaya gidip otel hizmeti bekliyor

eeeee sen neden esine diyemiyorsun ben kimseyi görmek istemiyorum artık sen karınla tatil yapamıyormusun bide millete gidicen 3 gece 3 gece arkanızdan neler dicekler haberiniz yok heraldee

git miss gibi 5 yıldızılı bi otele tatil gör ohhh hersey ayagına

Katılıyorum. Geceliği 80-90 tl apartlar, oteller var. Evet küçüktür, konforsuzdur, estetik değildir hatta belki kötüdedir ama başkasının çekyatında uyumaktan bin kat iyidir.

Akrabalarımızı zor durumda bırakmayalım diyebilirsin. Tatil bölgelerinde yaşayan insanlar misafirlerden yeterince bıkmışlardır

b
bi kere burdan gir konuya ben milletin evini istemem hele bide cinsellik ooooo sen bu kafayla ömrün cabuk gider kötü gelin ol kocayı himayene al 5 yıldızlı otee git keyfine bakkkk

tatlım diyemiyorsunu ya otele gideriz ya evdeyim senin dıdıdının dıdısı teyzesi halasıııı banane yaa de o kavgayıda cıkarrrr

Katılıyorum. Geceliği 80-90 tl apartlar, oteller var. Evet küçüktür, konforsuzdur, estetik değildir hatta belki kötüdedir ama başkasının çekyatında uyumaktan bin kat iyidir.
Ya bir de kendi tatil yapacak diye akrabaları neden rahatını bozsun o kadar hizmet edecek yatak yemek hazırlık vs.

sen gezeceksin diye herkes rahatını bozmak zorunda mı ? Gezeceksen gezmeye gidersin millete yıkılmaya değil

tek odada kal ne kimseyi rahatsız et ne de yalnız kalamıyoruz kaygısı yaşa ,kocası gitmiyorsa da hiç gitmesin ..

nasıl rahat ederler asla anlamıyorum lavabosu var duşu var ay dur yoruldum uzanayım bile diyemezsin ev zaten kalabalık olur beleş Ya işte beleş diye diken üstünde gene uyurlar

Uygun otel bulun yine de akrabada kalmayın. Ben ikizlerimle 40 günlükken arabayla bi ilden başka bi ile gitmeye başladım hala da sıkıntısız gideriz nasıl alışırsa öyle gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…