Eş ve tatil çıkmazı = cinsellik

Annem ve kardeşim haricinde hiç kimsede kalmam,pandemi döneminde onu dahi yapmıyorum..Başka bir şehirde önemli bir işüm varsa,ya da düğün varsa ucuzundan bir yer buluyorum,öğretmenevi,uygulama oteli gibi orada kalıyoruz çoluk çocuk.Ne gerek var insanları rahatsız etmeye..

sonra akrabalarının bulundugu ıllerı yazarak hepsine gideriz 3er günden kalırız dedi. Başta sıcak baktım dedim iyi çocukta kalabalıga alısır degısıklık olur

otel vs bulsak suan cok pahalılar yanı ya akrabalrına gıtcez ya evde oturucaz

Başta böyle yazmışsınız, şimdi "ben en baştan beri akrabalarda kalmak istemiyordum" diyorsunuz. E oteli pahalı buluyorsanız başka bir seçenek kalmıyor ki zaten.
"Akraba ziyareti böyle olur, baş başa gezilmez" mesajlarından sonra lafı çevirmişsiniz.

İki türlü de bu bir tatil değil. Corona zamanı kapı kapı gezmek zaten mantıklı değil ama o olmasaydı bile tatil ucuza gelsin diye akrabada mı kalınır?
Evimde otururum ya da yakın yerlere günübirlik giderim daha iyi.

Ayrıca akrabalarınızın yerinde olsam böyle bir emrivakiden hiç hoşlanmam.

Bu kadar akraba sevgisi ilk defa görüyorum

Madem yemeği siz ısmarlıyorsunuz o zaman akrabaya gitmeyin akraba yemek parasına uygun fiyatlı bi otel yada pansiyon bulun kendı yemek paranıza da dısarda yemiş olursunuz
Yok demeyin öyle pansiyon var biliyorum kardeşim gider eşi çocuklarıyla az olsun ama kimseye yük olmasın

Akraba ziyareti tatil değildir tatil bölgesinde olsalar bile .
Tatile ayıracak bütçeniz yoksa evde oturun bence .Esiniz gitsin ziyaret etsin .

Hem evlerinde kalıp hem tatil yapamıyorum demek olmaz ,hem pandemi dönemi de 3 er gün başka yerlerde kalmak büyük risk .

Bence en güzeli evde oturup günü birlik şehrimizi gezmek .

bence esiniz guzel plan yapmış, imkanlarınız yoksa da bu sekilde tatil yapın bence, sürekli evde oturmaktan iyidir. araba sürerek dolaşırken de tatil guzel oluyor. cocuk arabada uyur zaten, çok huysuz degilse korkmayın bence. mutlaka araba koltuğunuz olsun eder yoksa, cocuk arkada durur, siz once sohbet ede ede gezersiniz.

İnsanların evinde gidip kalmaya tatil mi diyorsunuz ?
Bir de şu virüs zamanı

3 şehri misafircilik oynayarak geçirmek yerine gidin iyi kötü bi otele ya da pansiyona paşa gibi tatil yapıp çıkın nedir yani

Eşiniz iyi güzel plan yapmışta bakalım gitmek istediğiniz insanlar sizi 3 gün misafir etmek istiyor mu? İnsanlar çalışıyorsa siz evde oturup ev sahiplerinin gelmesini mi bekleyeceksiniz yada işe gider gibi onlarla beraber evden mi çıkacaksınız. Okullar açıldı, okuyan çocuğu olan insanlar var ise zaten işleri başlarından aşkındır. Sıcak yerlere gidecekseniz ev hanımları için yatılı misafir çekilmiyor hele de kadın kapalı ise. Siz gittikten sonra çıkan çamaşırı hiç hesaba bile katmıyorum. Bezlenen çocuğunuz var ve üstelik 2 yaşında, o yaştaki çocuğun bez kokusu alt değiştirme yeri bezin atılması uyku saatlerinin bozulması, her önüne konulan yemeği yiyememesi ayrıca merak duygusu ile sağa sola saldırması eşyaları kurcalaması ev sahipleri için hiç çekilmiyor.

Tatile çıkmadan 1 hafta önce eşimin kuzeni eşi ve çocukları ile bize geldiler aynı sizin gibi tura çıkmışlar. Evin altını üstüne getirdiler, eşyalara zarar verdiler misafir ağırlamayı ne kadar sevsemde dakikaları saydım resmen. Ben çalışan ve düzenli bir insanım bütün haftasonum çöp oldu hiç dinlenemeden Pazartesi işe gittim. 2 günde evimi zor adam ettim. Gerçekten sizi canı gönülden misafir edecek insanlar değillerse boşuna gidip insanlara eziyet çektirmeyin. 3 gün birinin evinde kalmak içinde uzun bir süre ayrıca

Ya aradaki mesajları okuyamadım bebeğimden dolayı ama cok merak ettiğim bir durum var. Akrabalarda kalınca hic para harcamayacak mısınız? Yani eve alısveris yapmanız gerekir bence biraz da olsa, gezilen yerlerde bazen hesap odemeniz gerekir. Ayrıca bayağı bir yakıt masrafından bahsediyoruz gibi. Apart bir otel tutsanız daha ucuz olur. 2 yaşındaki cocukla kimse kimseyi misafir etmek de istemez kii pandemi donemindeyiz bir de.

H huysuz77 gidicen dimi milletin evine tatil diye o kocan olcak şuursuzun aklina uyup. Başcavusun eşeği misali boşa yazıyoruz dimi burda biz sinir olduk sen de gram akillanma belirtisi yok hala kac sayfa oldu..
aman sakin ol bacım, sinirlenme. Sen sinirlenince ortalıkta böyle hortumlar falan uçuşuyor çünkü, fırtınalar kopuyor Ahahahahahahahahahha, bansız bitmiyor o konunun sonu

Akrabalarının kafasını cima eylemek suretiyle seks yapacaklar ben bunu anladım

Bu bana çok dusuncesizlik geliyor. Calisan bayanin evine çocukla gidip gezip tozup daginikligı birakip geri donmek. sonra hem nevresim yika evi temizle hem ise git yazık degil mi?

Annemin abisinin cocukları var. Annem bekarken yengem hep ben basedemiyorum diye annemi evine cagirir cocuklarina baktirirmis. Annem cok bakmis yani yıkamalarindan tutun mama yedirmelerine asiya goturmeye varana kadar. Tabi simdi annem 60 yasinda artik. Bu yegenler su an evli cocukları var. Kac kere kariları coluk cocuk toplanip anneme geldiler gezmek icin. Annem i zamanlar her geldiklerinde agirladi yedirdi icirdi babam desen gezdirdi.

Şimdi ben dogum yaptim birkac ay once. hemde cok zor bir dogum olumden dondum kalp problemi cikti hamilelikte. bebegim erken doğdu. Annem yanimda kalıyor bunlar yine aramış Hala biz size gelecegiz gezmeye. Annem dediki oğlum biliyorsunuz kızım doğum yaptı ben kızimda kaliyorum sizi misafir edemem. Sonra dusunmusler babamı aramislar eniste vaveyla da sizinle ayni mahallede oturmuyor mu. halam orada kaliyorsa bizde o zaman vaveylaya gelelim hem gecmis olsun deriz. Babam demiski oğlum, kizim zor bir dogum yaptı hala yatiyor bebek kucuk hem pandemi var kimseyi kabul etmiyorlar ziyarete.

Simdi anneme kusmus. Diger halalarini arayip halama gidecektik bizi kabul etmedi cok ayıp etti diyormuş. Birkac gunlugune kendi evine gelemez miydi sanki baska sehirde kizi diyormuş.

Bende bu yuzsuzluklerine ağzım açık kaldı. ben canimla ugraşiyorum adamların derdine bak.

“Tatilde” insanların evine çökmek hemde her birinde 3 gün geçirmek nedir ya? Nekadar meraklısınız birinin evinde çekyat/koltukta yatmaya, ev sahibine eziyet etmeye. Birde küçük çocuk var, ev sahibi istiyormu bakalım sizle uğraşmayı. Birde biz gezelim ama onlar gelmesin kafasına hayran kaldım. Siz sabah kalkın, duş alın kahvaltı yapıp çıkın akşama kadar gezin onlarda evi beklesin siz geleceksiniz diye temizlik, yemek yapsınlar… olduu, az yiyinde hizmetçi tutun derler adama. Tatil yapacak durumunuz yoksa oturun kendi evinizde, kimseyi rahatsız etmeyin. Bazı insanlar akrabalıktan soğutuyor işte.

Onlar halalarını ziyarete değil gezmeye geliyorlar. Utanmadan bir de arkanızdan dedikodunuzu yapmışlar. Böyle akraba çokta lazım değil. Sizede çok geçmiş olsun bebeğinizi güle güle büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…