Onlar halalarını ziyarete değil gezmeye geliyorlar. Utanmadan bir de arkanızdan dedikodunuzu yapmışlar. Böyle akraba çokta lazım değil. Sizede çok geçmiş olsun bebeğinizi güle güle büyütün inşallah
Adsggahsgaha idareli sinirleniyorum aslında yaaman sakin ol bacım, sinirlenme. Sen sinirlenince ortalıkta böyle hortumlar falan uçuşuyor çünkü, fırtınalar kopuyor Ahahahahahahahahahha, bansız bitmiyor o konunun sonu
Eşiniz kendinden yaşça büyük akrabaları ile neden 3 gün vakit geçirmek istiyor? Hadi yaşıtınız olurlar bir nebze. Belli bir yaştan sonra insan çocuk gürültüsü de kaldıramıyor. O kadar kişiyi dışarıda yedir içir zaten dünyanın masrafı tutuyor. 2 aile 2 öğün dışarıda yedik içtik ciddi bir para ödedik. Bu kadar gün milleti alıp yedirip içirip gezdirene kadar giderim bir otele 4-5 gece kalır otel ücretinide karta 6 taksit yaptırırım olur biter. Hem havuz, deniz kullanırım hemde 3 öğün yemek önüme gelir kimsenin suratını çekmek zorunda kalmam.Ben zaten başta kabul etmekte hata yaptım o da şimdi ben giderim sen gelme o zaman diyor. Kavga da ettim güzelce de anlattım anlamadı kafasına takmıs bır kere. Akrabalarını bunun kadar sevenı bende gormedım sahsen ben bayram da bıle zor gıderım kı pandemıyı bu sebeple sevmıstım kımseye gıtmedıgım ıcın. Kalmayı da sevmıyorum kı cocukla ekstra zor gece cok uyanıyor aglıyor kımse cekmek zorunda degıl ama şu var oraya gıttgımde bana kımse hızmet etmıcek aksıne ben hızmet eden taraf olucam cunku evlerıne gıtmeyı hayal ettıgı kısıler yasca buyuk ve orada her ıs bana bakıyor onları alıp gezdırme de bıze bakıyor bu yuzden dıyorum. Yani bize aa hadi şuraya gıdelım dıyorlar halıyle hesap bıze kalıyor oyle evlerını acıyorlar dıye dort donuyorlar sanmayın aksıne bız degıl onlar kendıne ızın vermıs oluyor. Ben zaten çalışan biriyim ki kafa dagıtmaya ıhtıyacım var cocuk zaten benı yoruyor aksam eve gel cocukla ılgılen kı benm cocugum oyle uslu da degıl yanı gıtsek evı dagıtıcak belkı cogu seyı kıracak ben mılletın esyası ıcın cocuguma bagırmak zorunda kalıcam belkıde evımde olsa kırsın etsın derım ama baskasının malına bunu dıyemem ama kocam olacak herif bunu anlamıyor ya dıyorum bır otel tutalım 1 hafta mı tamam kalalım bı degısık olsun. Sonra hadı cok mu zıyaret etmek ıstedın tamam gıdelım ya ugrayalım gecerken ya 1 gun kalalım senınde gonlun olsun dıye dıyorum yok.
Bir de neymıs her yerı gezdırcekmıs arabada uyuyacakmısız da uyanınca mısal mersındeysek orayı gezıcez aksam yıne araba kullancakmıs tek sofor olarak uzun yola cıkmak nasıl bır dusuncedır bunu da otobus ucak vs ıstemıyor sebebı vırus varmıs eee arkadas mılletın evınde kalırken vırus yok mu resmen yaz sezonu turıstler gelınce covıdın cıddıye alınmayıp okulların acılacagı zaman covıdde patlama oluyor haberlerı gıbı..
Anneme istesemde gıdemem aynı bına da oturuyoruzkeşke oyle sansım olsaydı restı ceker anneme gıderdım aksıne kaynanamla da aynı sehırdeyız
ve basta kabul etme sebebım hep aynı ınsanları gordugum ıcın oraya gıtmek bana da cocuga da ıyı gelır sandım 2 senedır hep aynı ınsanlar aynı yuzler aynı sohbetler bundan da sıkıldım ben birine gtmek istesem covıd var dıye gıdemedım kımseyı de cagırmadım iş ev iş ev hafta sonları esımle denk geldıkce gezdık o kadar bende cocukla cıkmadım evın ısıydı osuydu busuydu derken kendıme bıle vakıt ayıracak hal kalmıyor bende.
Eşim giderse gitsin ben gitmicem bu da net kararım. Hepinize teşekkür ederim arkadaslar ama eşimi ikna etmek için ne yapmalıyım asıl mesele bu.
Ve bir arkadaş demiş işte neden akrabaya baskasına ıhtıyac duyuyor dıye. Bu adam eve gelır elınde tel mac mac mac baska alternatıfı yok karımla sohbet edeyım fılm ızleyeym vs vs bırseyı yok kı ev arkadası gıbı takılıyoruz ıste benımle bas basa kalmak ıstese evde de kalmayı basarır kalıtelı zaman olusturabılırdı o bunu yapmak ıstemedıgı ıcın benım dısımdakı seylere yonelmek ıcın oraları ıstıyor.
Halası , anananesi ve teyzeleri gitmek istedikleri. oralar da kuzenlerı de var ama bızım esas kalacagımız kısıler bu yaslı sınıfı genc olanlar genelde calıstıgı ıcın denk gelemeyız anca aksamları ıste gıdıp kalırsak gorusuruz.Eşiniz kendinden yaşça büyük akrabaları ile neden 3 gün vakit geçirmek istiyor? Hadi yaşıtınız olurlar bir nebze. Belli bir yaştan sonra insan çocuk gürültüsü de kaldıramıyor. O kadar kişiyi dışarıda yedir içir zaten dünyanın masrafı tutuyor. 2 aile 2 öğün dışarıda yedik içtik ciddi bir para ödedik. Bu kadar gün milleti alıp yedirip içirip gezdirene kadar giderim bir otele 4-5 gece kalır otel ücretinide karta 6 taksit yaptırırım olur biter. Hem havuz, deniz kullanırım hemde 3 öğün yemek önüme gelir kimsenin suratını çekmek zorunda kalmam.
Aynen ya eşim hep plan yapıyor hayali o taraflar ben bahane uyduruyorum. Taşınmak için hiç bir engel olmadığı halde yüzsüz sülalesi yüzünden kaldım iç anadoluda. Görümce şimdiden diyor bile utanmadan ay taşının valla sayenizde biz de oraları gelip görmüş oluruz ayağımız suya değer diyor sanki bende seni ağırlamak için gitcem taa oralara şaka gibi ya nasıl böyle rahat oluyor bu insanlar aklım almıyorAy ben de Ya sırf eşimin anlayıştan düşünceden haberi olmayan sülalesi yüzünden o tarafa yerleşemiyorum içim kan ağlıyor valla
Allah akıl fikir versin gerçekten böyle gerizekalı akrabalar yüzünden yaşadığımız yeri bile seçemiyoruz doğudayım şu an ,buraya bile gelmek istemelerinden gına geldi artık ,balayında arayıp biz sizin olduğunuz yere geleceğiz eve gelin demişlerdiAynen ya eşim hep plan yapıyor hayali o taraflar ben bahane uyduruyorum. Taşınmak için hiç bir engel olmadığı halde yüzsüz sülalesi yüzünden kaldım iç anadoluda. Görümce şimdiden diyor bile utanmadan ay taşının valla sayenizde biz de oraları gelip görmüş oluruz ayağımız suya değer diyor sanki bende seni ağırlamak için gitcem taa oralara şaka gibi ya nasıl böyle rahat oluyor bu insanlar aklım almıyor
tebrik ederim haza bir ergenle evlisiniz.Cinsellikte şu ki eşimle bu tip şeylerin tartısması olunca benden uzaklasıyor oyle kı yuzume bıle bakmıyor ama canı ısteyınce de sırnasıp ılıskıye gırmek ıstıyor baslarda ılıskıye gırdım dedım uzatmıyım hadı aramız boyle kalmasın ama baktım hep böyle yapıyor ve bende artık ıstemıyorum dıye acık acık soylemeye neden ıstemedıgımı dıle getırmeye basladım suanlık degısım yok yanı yıne surat yapıyor gonul alması gerekırken bu tavrım bana doğru gelıyor sızce doğru mu ?
Şuan oradaki kuzenının karısı ve cocugu ıle beraber tatıl yaptıgını ogrendım sosyal medyadan. ve direk eşime saydırdım onları ornek gosterdım onun da teyzesı kuzenı burada ıstanbul da ama onlar kalkıp tatıl yaparız dusuncesıyle gelmıyor bak ne guzel baska yerlere gıdıyorlar dedım. Ama yanıt verme tenezzulune bıle gırmedı. Ben cok tavız verdım artık vermeye hele hele benım ıcın bunu cok goren bırıne vermeye hıc nıyetım yok. Yıllık ızın kullanalım dıye basımın etını yedı kı normalde benım demem lazımken planı programı kendı keyfıne yapıo ve benm memnun olmayısım sımarıklık oluo.tebrik ederim haza bir ergenle evlisiniz.
bir de çocuğunuz olmuş ne güzel.
karısıyla ortak tatil planı yapmayan, karısı cinsellik isteyince uzaklaşan yüzüne bakmayan, tatili özel yaşamak yerine akrabaların dizi dibinde yaparız diye düşünen bir adam.
mutluluklar.
(not: yapabileceğiniz bir şey yok. sadece isteklerinizi net bir şekilde belirtip geri çekileceksiniz. bırakın surat yapsın aranız bozulsun. ya da sizi yok saymaya devam etsin. tercih sizin.)
O zaman tatil yapmayacaksın bu sene. Çocuğunu al başka yere git. Ya da evde kal. Ama onun dediği gibi akraba akraba gezme. Bir de cinsellik konusunda sen isteyince olmaz diyorsa onun da işi düşünce hayır diyeceksin. Anne şefkati gösterme. Geri adım atma. Tartışmaya da girme.Şuan oradaki kuzenının karısı ve cocugu ıle beraber tatıl yaptıgını ogrendım sosyal medyadan. ve direk eşime saydırdım onları ornek gosterdım onun da teyzesı kuzenı burada ıstanbul da ama onlar kalkıp tatıl yaparız dusuncesıyle gelmıyor bak ne guzel baska yerlere gıdıyorlar dedım. Ama yanıt verme tenezzulune bıle gırmedı. Ben cok tavız verdım artık vermeye hele hele benım ıcın bunu cok goren bırıne vermeye hıc nıyetım yok. Yıllık ızın kullanalım dıye basımın etını yedı kı normalde benım demem lazımken planı programı kendı keyfıne yapıo ve benm memnun olmayısım sımarıklık oluo.
Böyle bir kocanın balayına gideceğine inanmış olamazsınız.Balayına da gidememiştik işlerimizi ayarlayamadığımız için
Allahım vizyonsuzluğa bak.akrabalarının bulundugu ıllerı yazarak hepsine gideriz 3er günden kalırız dedi
Yine KK’da pes dedirten bir konu.eşimin akrabaları ile her yere beraber gitmiş beraber donmustuk yanı 1 günümüz bile ayrı geçmedi sağolsunlar ki o zaman 1 yıllık evlı bıle değildik. Şimdi de öyle olur diyorum gitmek istemiyorum. Ama eşim öyle olmaz diyemiyor ama oraya gitmekte ısrar ediyor sen gelmesen de ben giderim 1 hafta diyor. Ben kafa dinlemek ailemle baş başa olmak istiyorum ister gezerım ıster yatarım ıster kalkarım topluluğa baglı kalmak ıstemıyorum.
Antalya'da uygulama otelinde kaldnz mi hicAnnem ve kardeşim haricinde hiç kimsede kalmam,pandemi döneminde onu dahi yapmıyorum..Başka bir şehirde önemli bir işüm varsa,ya da düğün varsa ucuzundan bir yer buluyorum,öğretmenevi,uygulama oteli gibi orada kalıyoruz çoluk çocuk.Ne gerek var insanları rahatsız etmeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?