- 3 Şubat 2018
- 6.210
- 24.269
- 348
- 27
- Konu Sahibi Smoothieee
Bence eşiniz size karşı sevgi ve ilgiyle yaklaşıyor olsaydı siz soğumazdınız kendisinden. Suç sizde değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bu anlattiklariniz icinde en problemli olan 2-3 ayda bir cnsellik olmasi. cinsellik olmadan nasil yakinlasip birbirinize isinacaksiniz? birbirinizi tanimadan, kesfetmeden nasl bir evlilik olacak. cok iyi bir cift olsaniz bile bu aranizda sogukluk icin yeter de artar bile.İyi geceler
İlk önce konuya girip sadece içimi dökeceğim birde merak ediyorum tabi ki biraz da olsa .
Biz eşimle aşık olduğumu sanarak evlendik ben aşıktım yani onunki muamma , ama hatırlıyorum ilk seni seviyorumu ben söylemiştim mesela . Yürek yemişsem demek ki
Neyse böyle hiç bir şeyi tam anlamıyla beğenmez kendini ve duygularını ifade etmez. Soğuk nevale ruhsuz birisi .
Oysa kendimi ben kaptırmışım ki onum bu durumunu hiç görmemişim .
Örneğin ilk evlendiğimiz dönemler de bile öyle aşırı sevgi göstermez güzel kelimeler söylemez seni seviyorum demezdi hala da demiyor . Hep ismimle hitap etmeye başladı evlendikten sonra ama beklentimi hep söyledim ne bileyim mesela arkadaş çevremizde eşler birbirlerinin verdikleri mücadelelere karşı teşekkürlerini sunup iyiki sen diyebiliyor, veya bakıyorsunuz ki gerçekten bir olabilmişler , sana kurban olurum demişti arkadaşımızın eşi ilk evlendiğimiz zamanlardı ki onlarda 4 yıllık evlilerdi o zaman bizde hep aile içindende birbirimize seviyorsak gözetiyorsak hep tatlı dilli sıcak ve her duygumuzu dile getiririz mesela takdiri de eleştiriye çok rahat yapardık p yüzden böyle nötr olması canımı yakıyor hayatında zaten fazlalıkmışım gibi Hissettiyor ve hissettirdi . SiZler nasılsınız eşlerinizle ben kesinlikle normal bir ilişkimizin olduğunu düşünmüyorum zaten öyle takıldı kafama , birde bu sevgisizliği aramızdaki bağ sebebiyle evlilikleri çok fazla kopukluk ondan çok soğumama sebep oldu ve cinsellik yaşamak için yanaşınca Buda 2 3 ayda bir oluyor midem bulanıyor ve geçmişteki vajinismus tekrar nüksediyor istemiyorum iğreniyorum kesinlikle afedersiniz hoşuma gitmiyor. Ne önerirsiniz ne dersiniz ne yorum yaparsınız dışarıdan ni göz nasıl tavsiye verir meraktayım .