- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
-
- Konu Sahibi Sevgi__111
Bende tek çocuk var ama Sağolsun 2 3 bebeye bedel
Sadece parayladaolmuo .Parasızda olmuyor .Arkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
Cok kişisel bir soru. Cevabı yalnız sende. Ben kendi adıma evlenmezdim. Saygı duyamam böyle bir tipe. Ne yapmış bu yaşa kadar ortaya ne koymuş görmek isterim. Bunu da ben ortaya bir şeyler koyduğum için isterim. Yoksa ben boş bir tip olayım onun çok parası olsun bana baksın anlamında değil. Hastalık durumu olur, ailesine bakmıştır vs anlaşılabilir. Diğer türlü boş beleş insan tipi geliyor bana. Başkası benim için önemli değil ben evlenirim diyebilir. Kimse kimseyi eleştiremez de.Arkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
Evlendiğimde eşimin geliri hemen hemen buna denkti belki de daha azdı. Sonra ben de çalışmaya başladım. Şu an gayet iyi geçinip gidiyoruz. Şükür.Arkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
28 yaşında kimin evi arabası var ki aileden zenginse olur . İyi bir mesleği dahi olsa millet kaç yaşında mezun olup iş hayatına atılıyor.Cok kişisel bir soru. Cevabı yalnız sende. Ben kendi adıma evlenmezdim. Saygı duyamam böyle bir tipe. Ne yapmış bu yaşa kadar ortaya ne koymuş görmek isterim. Bunu da ben ortaya bir şeyler koyduğum için isterim. Yoksa ben boş bir tip olayım onun çok parası olsun bana baksın anlamında değil. Hastalık durumu olur, ailesine bakmıştır vs anlaşılabilir. Diğer türlü boş beleş insan tipi geliyor bana. Başkası benim için önemli değil ben evlenirim diyebilir. Kimse kimseyi eleştiremez de.
28 yaşında mıymış? İlk mesajda görmedim. Belli bir yaş dediği için 35 üstü düşündüm.28 yaşında kimin evi arabası var ki aileden zenginse olur . İyi bir mesleği dahi olsa millet kaç yaşında mezun olup iş hayatına atılıyor.
Yok yok herkes öyle anladı aralarda okudum bende28 yaşında mıymış? İlk mesajda görmedim. Belli bir yaş dediği için 35 üstü düşündüm.
O bir yaş kaç ? Meslek ne bunları bilmek gerekir artı sizin eviniz arabanız var mı çalışıyor musunuz maaşınız ne bunlar da önemli şimdi kendi de bir baltaya sap olmamış evi arabası olmayan biri karşıma geçip bunu söylese bildiğin dalga geçerim öyle biri seni napsın derler biraz da denklik mesele şimdi