- 13 Şubat 2021
- 124
- 126
-
- Konu Sahibi Sevgi__111
Maddiyat tabiki önemli ama önce huzur versin parası olup hayatı zehir edecekse bi anlamı yokArkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
Eğer tek kişi çalışıyorsa o parayla iyi bir hayat yaşayamayabilirsiniz.Arkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
Bütün kriteriniz maddiyattan ibaretse olmaz. Ama her yönden iyiyse sadece maddiyat aklınızı karıştırıyorsa sizde çalışırsınız. Bir elin nesi var iki elin sesi var demişler. Sizde var mı ev araba?Arkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
Maddiyat tabikide önemli bu devirde hele ama evleneceğin kiside çok önemli maddiyattan önce birazda nasıl bir insanla evleneceğine bak hatta sende calis daha rahat gecininArkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
Kendisi de çalışıyordur bence çünkü 3-4 binle ev geçindirip çocuk yapmak imkansız. Ev kirasından bahsetmiyorum zaten. İki kişi çalışsa bile geçim endişesi olabilir. Ondan bahsediyordur.Kendimiz engelli miyiz? Çalışamıyoz mu?
Ben evlendimArkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?