Eş seçiminde maddiyat önemi (Arabası, Evi, Parası Olmayan)

Bu arada 3000-4000 TL ile ev dönmez diyenlere çok aldırış etmeyin. Dönüyor, döndüren binlerce insan var. Bu gün çoğu insan tüketim tercihlerinin yükselmesi ve ona ulaşamadıkları için sürekli karamsarlar ve olmazlarla konuşuyorlar. Halbuki bereket diye bir kavram var yuvayı döndüren o. Yoksa insanların kazançlarının yüksekliği onları gerçekten doyursaydı, paylaşmayı da bilirlerdi, daha fazlasına tamah etmezlerdi.

Peki ya sizin durumunuz nedir? Çalışıyor musunuz ne kadar kazanıyorsunuz ev arabanız var mıdır?

Sanki mantık evliliği yapmak ister gibi konu açmışsınız? Yanı ortada ağır basan bir sevgi yok gibi.
Çünkü olsa bu tarz sorgulamalara kişi bazlı girmezdiniz, evlilik üzerinden degerlendirirdiniz. " şu kadar gelir bize yeter mi? Ev döndürebilir miyiz" vs diye ..
Eğer tahmin ettiğim gibi mantık evliliği ise mantıksız Olur, evlenmeyin
Yaşınızı bilmiyorum ama aşık olmadan da kalbinizi tutkuyla attıramayacak bi adamla evlenmeyin. Maddiyat olsa dahi başka sorgulamalarınız olur

Kendi durumuma baglı.
Ben calismiyorsam evlenmem 3 4 bin maasi olan adamla.
Huzur, saglik paradan cok önemli ama aclik sinirinda yasamak istemem.
Evim arabam veya duzgun bir gelirim varsa, seviyor ve seviliyorsam evlenirim. Diger turlu ne onu ne kendimi yormam.

O bir yaş kaç ? Meslek ne bunları bilmek gerekir artı sizin eviniz arabanız var mı çalışıyor musunuz maaşınız ne bunlar da önemli şimdi kendi de bir baltaya sap olmamış evi arabası olmayan biri karşıma geçip bunu söylese bildiğin dalga geçerim öyle biri seni napsın derler biraz da denklik mesele şimdi

Siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışıyorsanız neden olmasın, zaten ülke şartlarında bi çok insan o şekilde yaşıyor.
Ama çalışmıyorsanız, o parayla çok zor. Yani herşeyden mahrum olacağınız için malesef aradaki aşk sevgi biter yerini kavgalar alır.

Not: Şu dönemde hangi gencin evi var Allah aşkına? Evlendikten sonra birlikte çalışıp alırsınız bu kadar hazırcı olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…