Eş seçiminde maddiyat önemi (Arabası, Evi, Parası Olmayan)

Maddiyat illaki cok onemli ama herseyden oncesi ahlaki ahlaksiz ve zengin adam olmasinda tersi olsada olur bi sekilde hayat devam eder mesele sizin kiymetinizi bilip bilmeyecegi bence en buyuk kriter bu olmali

Maddiyat önemli ama karşıdaki kişinin karakteri daha önemli.Benim eşimde öğretmen ama maaşı dışında hiçbir şeyi yok hatta evlendiğimizde ailesi bize hiçbir şey yapmadığı gibi ailesinin sebep olduğu birtakım borçları da birlikte ödedik.karsidaki kişiyle uyusuyorsaniz ev araba çok önemli değil ama bir Türkiye gerçeği de 3/4 binle geçinmeye çalışirken birbirinizi yipratirsiniz.o yüzden sizde çalışın o para ikiye katlansin daha rahat edeesiniz

Bahsettiğiniz düzeyde maaşla zaten ev ve araba almak imkansız.
Gelir düzeyi yüksek ama yatırım yapmamış biri olsaydı uzak durun, hesabını bilmiyor derdim ama bahsettiğiniz maaşla geçinmek bile çok zor nasıl birikim yapsın.

Herkesin beklentisi farklı aslında . Ben eşimle evlenirken bana davranışa ilgisine dürüstlüğüne baktım düzenli bi işi vardı çalışkandı kendisi tembel olmaması benm için yeterliydi her durumda çalışır didinir konusunda nasılsa bende çalışıyorum dedim huzur olsunda geçinir giderim yeter ki ben hamile kaldığımda belirli bi süre çalışamazsam dünyanın binbşr türlü hali var belki hiç çalışamam fln dedim bu adam benmle kalır mücadele eder vr evlendim iyi ki De evlenmişim

Ama bi arkadasım tam aksine diyor yani parası olsun evi olsun araba olsun ilk baş kriterleri bunlar.. Ben bi öğretmenle yapamam diyor mesela . İyi para getirisi olan mesleği olması lazım diyor yada iş sahibi diyor rahatıma düşkünüm ben diyor benmle olsun sevgi olsun yeter diyor .

Yani herkes kendine göre haklı aslında o böyle düşünüyor diye de yargılayamam herkesin istekleri düşünceleri farklı 29 yaşında hala bekliyor umarım evlenir mutlu olur huzurlu olur..

Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Vallaha belli bir yas dediginizde 48-50 felan zannettim, kusura bakmayin. Bence kendi hayat sartlariniza ve beklentilerinize bagli. Benimde 28 yasinda bir evim veya arabam yoktu. Ben 31 yasinda evlendim üstelik. Zamanla beraber yapilir, ama yakinda cocuk planiniz varsa ona göre önceden planlayip hareket etmek lazim, cünkü Türkiyede ekonominin durumu malumunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…