- 4 Ekim 2012
- 16.190
- 31.582
-
- Konu Sahibi Sevgi__111
Yani bi de hangi sehirdesiniz önemli bi detay bu
Tam da öyle biriyle evleneceğim ve inanın hiç gözüme batmıyor bu durum.
Elim ayağım tutuyor çünkü çalışıyor
Maddiyat önemli ama karşıdaki kişinin karakteri daha önemli.Benim eşimde öğretmen ama maaşı dışında hiçbir şeyi yok hatta evlendiğimizde ailesi bize hiçbir şey yapmadığı gibi ailesinin sebep olduğu birtakım borçları da birlikte ödedik.karsidaki kişiyle uyusuyorsaniz ev araba çok önemli değil ama bir Türkiye gerçeği de 3/4 binle geçinmeye çalışirken birbirinizi yipratirsiniz.o yüzden sizde çalışın o para ikiye katlansin daha rahat edeesinizArkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
Buralarda bir laf var derler ki: Parasıyla oynayamayan, karısıyla oynar...
Hakkat önemli galiba bu maddiyat eş seçiminde kızlar
Doğru demiş, paramız az bizimBuralarda bir laf var derler ki: Parasıyla oynayamayan, karısıyla oynar...
Hakkat önemli galiba bu maddiyat eş seçiminde kızlar
Arkadaslar sadece fikrinizi merak ediyorum. Belli yaşa gelmis ama Arabası evi parası olmayan ortalama bir işi olan yani söyle kazancı yaklasık 3-4 bin tl arası olan biriyle evlenir misiniz bu maddi sorunlar gözünüze batar mı?
[/QUOT
Siz calismayacaksaniz çok zor olur gecim tabi..ev kiraları çok yüksek tek maaş zor..ayrıca işi garantili bir iş mi o da önemli..ama sizinde mesleğiniz varsa o zaman olabilir
28Yaslar kac ki?