Eş seçerken?

Evlendiğinde erkeğin iyi olan huylari daha iyi oluyor, kotu olan huylari daha kotu oluyor. Ustune kotu huylari daha da goze batiyor. Bence kendinizi geliştirmeye bu kadar istekliyken, bu adamla kendinizi mahvetmeyin.
Insallah mutluolursunuz. Sevgiler

Esinin calismasini isteyen erkekler de var.
Bu gibi konular cok fazla genellenemeyebiliyor.
Yillar once beraber calistigim birinin esi dogum yapmisti ve ikiz bebekler.
Ben takilmistim "esin bebeklerle zorlanir, artik bir sure calismaya ara verir" demistim.
"Yok ya calismasi lazim" demisti cevap olarak. Dogum izni bitince donmustu diye hatirliyorum.

Yani insanlar ne kadar seve seve ne kadar beklentileri karsilamak icin ya da mecbur olduklari icin calisiyor bilmiyoruz.

Siz çalışmayı kendi ayakları üzerinde durmayı sistemin kölesi olmak olarak görüyorsanız benim size verecek cevabım yok zira cahille sohbeti kestim

Maşallah

Ayrıl... Hayatını cehennem olur, değişmez.

Ne demek izin vermiyor??? " iyi egitimli" biri olarak bunu normal gormuyorsunuz di mi? O kim ki ondan izin alacaksiniz??
Gitsin kezban bulsun kendine. Birakin Allah askina!

Buyrun evlenin. 1 yil sonra "ay benim kocam okuz", "bosanicam imdat ya" vs gibi basliklarla konu acmazsaniz ben de neyim.

He hickimseyi dinlemem derseniz de, bari uzun sure sozlu/nisanli kalin da, gercekleri gorun.

Değişmez, iyi eş olur mu bence olmaz. Eşinizle nereye baktığınız önemli olduğu kadar nerden baktığınız da önemli.ortak yönümüz yok anlattığınız kadarıyla, olacak gibi de durmuyor. Onu geçin kendisi okumayı, gelişmeyi sevmeyebilirsin ama sevene engel olmak, istememek dar kafalılıkır. Hata kabul etmemek, gönül almamak iste evliliği çekilmez kılar. Bencil, egoist huyları evlilik kaldırmaz

Değişmez. Değişir mi fikrini unut. Bi ömür bu şekilde yaşayıp bunalmak istiyorsan senin seçimin yorulursun yazık olur.

Siz çalışmayı kendi ayakları üzerinde durmayı sistemin kölesi olmak olarak görüyorsanız benim size verecek cevabım yok zira cahille sohbeti kestim
sisteme köle olmadan kendi ayaklarının üstünde durabilene sözüm yok. amam kocama köle olmamak için sisteme köle olmayı seçerim diyenler... neyse...

Asla değişmez.Bence evlenme kaç çabuk.Tartistiktan sonra hatasını anlamayan adam seni çok yıpratır.Ayrica o kim ki senin eğitim almana karşı çıkıyor.Kusura bakma da bir cahille evlenmek üzeredir.Kac kaç kaç

İnsanları eleştirip mutlu oluyorsunuz galiba, ben burda fikir almak isteyip özelimi açtım gayet nazik olmaya çalışıyorum ama siz neden bu kadar kabasınız
Burda böyle insanlar çok.Bu şekilde konusup kendini iyi hisseden.Biraz da beğeni alırlarsa tamam zaten.Konu sahibi siz saygılı yorumlara bakın.Ama dediğim gibi bu adamdan pek olay olmaz

Evlende gör gününü düzgün bir yanı yok ki.

Değişmez. Sen ona göre biri değilsin.

Ben böyle tepki veren erkek görmüyorum hiç. Yanlış olan etki-tepki değil de sizin çevrenizdeki erkekler olabilir mi acaba?

Kendisine muhtaç olmak istemiyorum diye güven sorunu yaşayan adamdan topuklarımı vurarak kaçarım. Size de tavsiye ederim aynısını. Böylece yanlış erkekleri çok rahat eleyebilirsiniz.
Hayat kompleksli adamların gönlünü eğleyecek kadar uzun değil.

o zaman tersten bakalım. koca karıya dese(bunu bu cümlelerle diyemez de) yada hissettirse ki;

ileride senin beni boşama veya aldatma veya çirkefleşme veya bana yetememe gibi ihtimallere karşı benimde yedekte tuttuğum seçenekler var. ama sakın yanlış anlama. bunun senin şahsınla ilgisi yok. dünyanın bin bir türlü hali var ya ondan.

bu tavır karşısındaki ruh haliniz ne olursa; işte çalışmam şart diyen kadının kocaya hissettirdiği ruh hali de yaklaşık budur.

her iki durumda da, evliliğin temeline daha ilk günden dinamit konulmuş olur.

benim çevremdeki erkekleri sormuşsunuz madem onuda söyleyeyim. benim çevremdekiler; evlenecekleri kadının evlilik kararını, gemileri yakarak vermesinden yana. tıpkı kendileri gibi...

dünyanın bin bir türlü hali var deyip; kendi egolarını tatmin yerine, aileyi tercih etmekten yanalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…