köyden kız alsın o zamanBasit bir işte çalışmamı istiyor ve kendimi geliştirmemi istemiyor.
Karakterine göreköyden kız alsın o zaman
hepimizin ailesi köyden geldi şimdi taşlanmayayım. teşbihte hata olmaz derler.
hadi adamın yaptığı saçmalık da. sen ki yl mezunusun, az çok gözün açılmış, eğitim görmüşsün, belki okulda görsek vay be çağdaş türk kadınına bak diyeceğiz ama gidip bu tip bi adamla berabersin. ne bileyim ben utanırdım şahsen. aynaya ya da ailene bakıp hiç utanmıyor musun?
Sadece eğitimin tek kıstas olmadığını düşünüyorum.köyden kız alsın o zaman
hepimizin ailesi köyden geldi şimdi taşlanmayayım. teşbihte hata olmaz derler.
hadi adamın yaptığı saçmalık da. sen ki yl mezunusun, az çok gözün açılmış, eğitim görmüşsün, belki okulda görsek vay be çağdaş türk kadınına bak diyeceğiz ama gidip bu tip bi adamla berabersin. ne bileyim ben utanırdım şahsen. aynaya ya da ailene bakıp hiç utanmıyor musun?
Üzerime düşüp ilgilenmesi, dürüst olması kötü alışkanlığının olmamasıAdamın hangi kısmı hoşunuza gitti pek anlayamadım.
Karakterine göre
Sadece eğitimin tek kıstas olmadığını düşünüyorum.
Eğitim değil ki tek kıstasınız. Bahsettiğiniz adam çağın insanı değil. Sizin calısacagınız ise, gideceğiniz kursa, sesinizin tonuna, yaptığınız espriye bile müdahale eden biri. Şunları göremeyip devam etme tereddütünde bulunmanız bile enteresan. Eğitim ise yaramıyor gercekten demek ki.Karakterine göre
Sadece eğitimin tek kıstas olmadığını düşünüyorum.