Eş seçerken?

2 ayda ne kadar sorunlar cikti ki " defalarca konstum" cumlesini kurdun?
Topu topu 2 aydir goruyosunuz oysa ki.
Sizin ask sozcukleri havada ucusmali, bulutlarin zirvesine dogru yukselmekte olmaniz gerek halbuki. Ne kadar cakilmaya basladiniz?
Kusura bakma arkadasim seni kiz kardesimin durumuna benzettim.
Oda evlenmek istedigi kisi gorucu geldiginde konusmalarinda calismasini vs istemeyen damat adayiyla karsi karsiyaydi.
Biz israrla ' uyumlu degilsiniz" dedikce o " ama..ama" diye oluruna bakiyordu. Sanki evli ve 3 cocukla sokakta kalmista darda oldugu icin kocasinin hala iyi yonlerini gormek isteyen bi bayan gibi.
Sizin bu kadar zamanda tartismalariniz olmasi garip ve bi isaret aslinda uyumlu olmadginiza dair. Kusura bakma maalesef boyle.

Kiz kardesim sonra noldu anlatiyim. Sozumuzu dinledi ve evlenmekten vazgecti.
Simdi cok daha iyi biriyle nisanli.
Bana donup bakti ve dedi ki "hakliymissin, biseyin oluru varsa tikir tikir ilerliyormus, diger damat adayiyla sansimi cok zorlamisim ben oluruna bakip bakip".

Arkadaşım akıl vermek benim işim değil ama sana şöyle söyleyeyim; erkekler hayvanla insan arası bir varlıklar , hayvan da insan da eğitilir , değiştirilir ama erkeklerde bu çok zor hatta imkansız. Yani işin aslı olduğu gibi kabul edeceksin düzeltmeye çalışmayacak sin çünkü boşuna yorulursun duzelmezler. Onun için şuan iyice bir düşün hoşuna gitmediği huylarını, egerki bu huylarına , hareketlerine tahammül edemeyecek sen hiç evliliği düşünme Allah yaşatmasın ama boşanmayla son bulur. Ne kendine eziyet et, nede hayallerine...

Okurken boguldum. Bu adamla omur gecer mi?
Sen okumus ayaklari uzerinde durabilecek bir kadinsin. Yillarca bu adamin boyundurlugu altina girmek icin mi okudun yavrum?

Bir abla olarak sana tavsiyem sudur; asla bu adamla devam edip basini yakma..Cok pisman olursun.
Suan boyleyse evlendikten sonra daha beter olur. Cunku evlilik sihirli bir degnek degil kimseyi degistirmez. Hatta ayni eve girince muhtemelen hosuna gitmeyen farkli farkli huylarini da goreceksin.

2 aylik iliskide kirinca onemsemiyorsa evlenince yuzune bile bakmayacaktir. Surekli yalvaran, alttan alan, birseyleri duzeltmek icin cabalayan taraf olmak gercekten cok zor.

O evli arkadasin ne cok biliyor senin! Arkadaslik iliskini gozden gecir.
Hayatinin hatasini yaparsin bu adamla evlenirsen.
Senin basarini cekemeyecek erkek ile evlenme.
Kendine denk birini bulamiyorsan yalniz kal daha iyi.
30 yasindan sonra kimseyi degistiremezsin.Adamin karakteri bu.
Ona olan sevgin nefrete donusecek zaman gectikce.

Bu forumda tüm konulara kopyala yapistir tadinda bir yorum. Millet bir tutturmus, alkol/kumar yok. Sanirsin yari ülke bagimli. Asil önemli olan konulari kimse konusmuyor.

Bu cinsiyetçilik nedir merak ettim ettim doğrusu. kadına kadın erkeğe de erkek demek cinsiyetçilik mi mesela?

Sanki eşimi anlattınız...hep kendi haklı..hep ben hatalıyım bütün suç bende...

Bu cinsiyetçilik nedir merak ettim ettim doğrusu. kadına kadın erkeğe de erkek demek cinsiyetçilik mi mesela?
Erkek olduğu için kendini kadınlardan üstün gören kişiye cinsiyetçi diyoruz.

-Ben erkeğim karım benden az kazanacak çalışacaksa da basit bişeyde çalışsın kendini geliştirmesin aman ha benden daha kültürlü olur ben yanında ezik kalırım.Ev işleri mi tabii ki kadın yapacak erkekkk halimle ben yapacak değilim.Giydiğine görüştüğüne her şeyine ben karar veririm hayatını ben yönetirim benim dediğim olur evin reisi benim.Kadınsan kadınlığını bil koca sözü dinle. vs..- uzar gider.

Bu düşünce tarzına sahip erkeklere en hafif tabirle cinsiyetçi diyoruz.Ha sadece erkekler mi cinsiyetçi hayır maalesef ikinci sınıf insan olmayı kabul edip bunu savunan kadınlar da mevcut.Bu tür yaratıklar eşlerini hizmetçi olarak görür zaten

aman aman aman uzak durun
32 yaşına gelmiş değişmemiş bu saatten sonra mı değişir ve artarak devam eder
siz kendinize sorun asıl böyle biriyle hayat geçer mi ? diye

Kardeşiniz adına çok sevindim mutlu olurlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…