Eş seçerken?

1-Adam senin mesleğinde ilerlemeni ya da başarılı bir pozisyonda olmanı istemiyor.
2- Seni kırdığında gönlünü almıyor. Yani senin duyguların onun içinönemli değil.
3- Küsüyor ve hep senin haksızlığını kabul ederek özür dilemeni bekliyor.
4- Ona karşı her müdehalene sinirleniyor....

Kızım Allah aşkına yükseklisans yapmış kızsın git kendine göre, açık görüşlü, mantıklı, seni seven ve değer veren birisini bul bu ne Allah aşkına yaa....

Şöyle adamlar için kendi gururunuzu ve hayatınızı ayaklar altına almayın.

O arkadaşına da selam söyle öyle evlenince düzelir kafasında kaçtane kadın konu açmış gelsin okusun şu forumda...

Bak kızım benden uyarması, yok dürüst vb. diye gidip de bu adama kendini ezdirme. Bu adamla mutlu olamayacağın çok açık. Adam mı yok ya dışarı da?

Bak söyleyeyim ayrıldığında bu adam değişmiş gibi davranır en fazla.. Evlenince görürsün gerçek yüzünü. Yine şanslısın seninki evlenmeden göstermiş yüzünü...

Sen bilirsin valla....

Adam resmen dediğini yapacak, kendisinden çok bilmeyecek, müdehale etmeyecek, ne derse he diyecek kadın arıyor.

Yazık etme kendine....

Normal bi insanda olması gerekenleri artı gibi göstermişsiniz. Hastalanınca hastaneye komşunuzda götürür. Cinsiyetçi ve sizin gelişiminize karşı oluşu çok itici. Arkadaş bile olunmaz öyle biriyle siz evlenmeyi düşünüyorsunuz... Bence yakmayın kendinizi. Kafa yapısı kadını geride tutan biri istediğiniz kadar uğraşın eğitilemez, yontulamaz bence.

Bence siz kabalıktan anlamıyorsunuz :)
Kabalık erkek arkadaşınızın size yaptığı şey ama neyse.
Erkek arkadaşımın yaptığının farkındayım , ama ben yada bi başkası burada ne zaman konu açsa siz yada sizin tarzınızda insanlar çıkıp mutlaka kırıcı üzücü yada aşağılayıcı yorumlar yapıyor. Ben anlamıyorum gerçekten herkes burada özelini açıp hemcinsinden fikir almak istiyor derdini paylaşmak istiyor ama sizin gibi insanlar buna pişman ediyor

Aslında doğru söylüyorsunuz olması gerekenleri artı gibi görmüşüm

size tavsiyem evlilik için acele etmeyin , ve eğitiminizden hiç kimse ve hiç birşey için vazgeçmeyin , ayrıca bu benim görüşüm hiç kimse değişmiyor nasıl görüp tanıyorsan o şekilde gidiyor , hakkınızda hayırlısı olsun

Size sağlıklı düşünmediğinizi yazdım, bunda kırıcı aşağılayıcı taraf neresi tam olarak?
Ben sizin eğitim düzeyinizin iyi olduğunu, gelişime açık olduğunuzu, gayet başarılı bir kadın olduğunuzu düşünerek yazdım bu yorumu. Neden sizin önünüze ket vuran, sizi kıran ve özür bile dilemeyen biriyle olmakta bu kadar ısrar eder ki bir insan?
Burada böyle en ufak şeyde siz ve sizin gibiler diye yaftalayana kadar sizi aşağılayan, değer vermeyen, bastırmaya çalışan sevgilinize cevap verseniz gerçek yüzünü görmeniz çok kolay olur kanımca. Ne diyelim mutluluklar

Hayat geçmez bacım 30 yaşından sonra da kimseyi değitiremezsin uğraşıp yıpranmakla kalırsın. Evlilikte eşler birbirini rakip olarak görmeye başlarsa sorunlar da beraberinde gelir. İnsan eşiyle omuz omuza vermeli ve birbirinin gelişmesine uğraşmalı. Senin sürekli sabit kalmanı istiyor kendini geliştirmeni istemiyorsa özgüven eksikliği vardır öyle biriyle de hayat geçirmek cidden güç.

Teşekkür ederim , cümlemiz için Allah hayırlısını nasip etsin

Üzerime düşüp ilgilenmesi, dürüst olması kötü alışkanlığının olmaması
2 aylık ilişkide herkes üzerine düşüp ilgilenir,
2 aylık ilişkide hemen herkes dürüsttür çünkü kaybetme korkusu yoktur (işine geliyosa kafası),
zaten ülkede kötü alışkanlığı olan insanların oranı sandığın kadar yüksek değil (sigara hariç).
ve son olarak; bir insanla değiştirmek ümidiyle evlenilmez.

Evlilik cok kolaydır ama eşi ni bulmak cok zor

Dürüstlüğe karaktere önem verdim her zaman , tabiî bir insanın kendini geliştirmesi çok önemli ve güzel bişey ancak herkesin okuma imkanı olmuyor
adam kendini geliştirmemiş ki. basit işte çalış vs diyen insanın karakteri iyi mi sizce?

değişmez, hayatı size zindan eder.
eşinin kendisini geliştirmesine karşı çıkan kafa, özgüveni eksik aşağılık kompleksi olan birinin kafasıdır.
sizi bastırıp manipüle etmesine izin vermek istiyorsanız devam edin.

Malesef okuyup Yl mezunu olunca Çağdaş Türk kadını olunmuyor.
Kaldı ki artık herkes Yl mezunu

Ayrıca köylü de şehirlinin efendisidir bunu da ekleyeyim.

Konu sahibi eğer kafanda soru işaretleri var evlenince değişmez. Anlaşamıyorsan evlenince değişir umuduyla evlenme.

aynen köylü şehirlinin efendisi.

kadınlar erkeklerle değişir diye düşünerek evlenir , erkeklerse kadınlarla değişmez diye düşünerek evlenir. Erkekler değişmez kadınlar değişir diyorum,

Aklınızı peynir ekmekle yemeyin lütfen ya. Manzara cidden korkunç. Sahip çıkmak dediğiniz şey, kendini hayatındaki insanların sahibi sanması, her şeyi kontrolü altına almaya çalışması olabilir mi, bir düşünün. Çalışacağınız işin türüne, kendinizi geliştirmenize bile karar verebileceğini sanacak kadar hadsiz ve siz de çüş, hasta mısın nesin, hadi git az ötede oyna diyeceğinize, kendinizi bir masala inandırma peşindesiniz. Yapmayın gözünüzü seveyim.

Evlilik bir insanın karakterini neden değiştirsin? Zaten iyi bir adam olsa, şimdi de iyi olurdu. Oysa, "pipim varsa, her şeye hakkım var" molozluğunda, evrimini tamamlayamamış bir ezik var karşınızda. O size akıl veren evli arkadaşınız kimdir, necidir bilmem ama bence kendi başı yanmış, bir kader ortağı arıyor. Yoksa bu kadar salakça bir akıl verilemez, af edersiniz ama... Garanti de verebiliyor muymuş, pozitif yönde değişime dair? Sallıyor. Ay feci kızıyorum böyle akıl veren kadınlara da, böyle cins erkek müsveddelerine de, yine celallendim, pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…