Eş seçerken?

Eee evlenmeden önce değişmesini bekleyin, değişmezse de evlenmeyin. Değişeceğine ihtimal vermiyorum ve eksileri artilarindan fazla.

Bu saydiklarin zaten kirmizi isik yakti bile coktan
Tatlim malesef evlenilecek bir erkek degil
Seni yiprattigiyla kalir
Ben güze bir gelecek göremiyorum malesef
Sana destek olmamasi zaten en büyük engel
Cocuk kalmis olgunlasamamis halleri var
Tamam kimse mükemmel degil ama bile bile kendini atese atma
Simdiden icine sinmemis iste bellil degil mi

Emin değilim , zaten benim yaşımda 31 bu yüzden çok ayrıntıya takılıyorum.

İlişkiniz sadece iki aylıkken siz bu durumu yaşıyorsunuz diyor ve çekiliyorum.

İki aydır görüştüğüm biri var 6-7ay içerisinde evlenmek istiyor.

yangından mal mı kaçırıyor

yani neden kursa daha farklı işe karşı bunu irdelemek lazım

evli olsanız iki de çocuk olsa kursa gideceğim akşam 20-22 arası deseniz adam da olmaz dese değerlendirilebilir de daha evli dahi değilken olmaz diyebilme cürreti ve bunun dayanağı ne

yani İngilizce kursuna gitmenin ona ne olumsuzluğu varmış

o dağa bayıra giderken bri şey yok sen kursa ya da işe gidince olmuyor

kendi yaşınızı yazmamışsınız ama iki ayda adam zaten göstermiş kendini ben kaçın derim

Teşekkür ederim yorumunuz için, umarım doğruları görür ve yolumu çizerim hayırlısıyla

31 yaşındayım, kendisi lise mezunu beni kısıtlamasını buna bağlıyorum

Ben bu insanı çözemedim ve dahada yeni tanışmış olduğumuz için peşin yargıda bulunmak istemedim sadece. Tecrübeli hanımlardan fikir almak istedim.

yaşınız da çok küçük değil

okumuş etmiş az çok insan da görmüşsünüz

olur mu böyle

hastalanınca hastaneye götürmek vs artı değil

lise mezunu olmasını kendisine kompleks yapacak olduğunu da hissetmişsiniz

yıllarımı verdim, çok seviyorum durumunuz da yok

zira aslında iyi olur gibi mantık evliliği modundasınız

önünüze başkaları da çıkar

üzmeyin kendinizi bu kişi için

Sorunun kaynağı da bu işte zaten, aşağılık kompleksi. Bu yaşadıkların çok minik örnekler emin ol ileride daha büyüklerini de yaşayacaksın. Kimse değişmiyor, sen de değişmeyeceksin bu isteklerini ileride gerçekleştiremediğinde çok daha fazla üzüleceksin. Buraya konu açıp, çok mutsuzum, mantık evliliği doğru değilmiş kendi öz saygımı yitirdim diyeceksin.

Evde kalıyorum korkusu ile verdiğin ödünler seni çok çok üzer emin ol...

Evet bunu kanıtlamış oluyorsunuz bu cevapla eğitimin tek kıstas olmadığını. Sizin gibi insan eğitim de almış olsa sağlıklı düşünmeyebiliyor demek ki.
İnsanları eleştirip mutlu oluyorsunuz galiba, ben burda fikir almak isteyip özelimi açtım gayet nazik olmaya çalışıyorum ama siz neden bu kadar kabasınız

elbette insanlar degisir,
ama olumlu yonde degiseceginin garantisini alamayacaginiza gore bugunune bakarak karar vereceksiniz.

evlilik oncesi cok iyi gecinip evlilik sonrasi degisip sarpa saran iliskiler de cokken,
su an iyi gecinmediginiz biri ile olumlu yonde degisecek diye evlenmek buyuk kumar olacaktir.

Arkadaşın çok iyimsermis ama kusura bakmasın değişmiyor kimse..
Sende o meyil var ama baksana istemiyor diye dil eğitimini bırakabilirsin. .
Senin kendini geliştirmeni istemeyen bi erkek kompleks sahibidir..
Yarın çalışmak istesen calistirmaz maaşın ondan fazla olsa kahrından ota b*ka bahane arar sana saldırır..
Annesinin yontamadigi bir odunu sen eğitmez değiştiremezsin kusura bakma..

İnsanları eleştirip mutlu oluyorsunuz galiba, ben burda fikir almak isteyip özelimi açtım gayet nazik olmaya çalışıyorum ama siz neden bu kadar kabasınız

Bence siz kabalıktan anlamıyorsunuz :)
Kabalık erkek arkadaşınızın size yaptığı şey ama neyse.

Teşekkürler yorumunuz için ,keşke herkes sizin gibi kırmadan nazikçe yorum yapabilse

Böyle biriyle tanıştım 2 hafta içinde şutladım öyle söyleyeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…