ne peki?Karakterine göre
Sadece eğitimin tek kıstas olmadığını düşünüyorum.
Emin değilim , zaten benim yaşımda 31 bu yüzden çok ayrıntıya takılıyorum.değişir diye evlenilir mi hiç , hayatını kendi kendine zehir etmeye karar verdiysen buyur evlen. Ortada bu tür sorunlar varken evlilik hiç mantıklı değil. Çok aşık olup , kavgada küslükte peşinden koşan adamlar bile evlenince senin söylediğinin tam aksi yönünde değişiyorlar. Daha da gerileme oluyor davranışlarda ilerleme kaydeden 100 kişiden 1'i diye düşünüyorum. Emin değilsen hiç evlenme, erkekler evlilikten sonra iyi yönde değişmek yerine daha da sığırlaşıyorlar, kaybetme korkuları da olmadığı için tam bir sığıra bağlıyorlar.
Ancak beni kırdığında gönül almasını bilmiyor aksine kendisi küsüyor. Bu durumdan çok rahatsizim çaba göstersin istiyorum defalarca konuştum ama hatasını bile kabul etmiyor sen hatalısın diyor bana.
Dürüstlüğe karaktere önem verdim her zaman , tabiî bir insanın kendini geliştirmesi çok önemli ve güzel bişey ancak herkesin okuma imkanı olmuyorne peki?
İki aydır görüştüğüm biri var 6-7ay içerisinde evlenmek istiyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için, umarım doğruları görür ve yolumu çizerim hayırlısıylaBu saydiklarin zaten kirmizi isik yakti bile coktan
Tatlim malesef evlenilecek bir erkek degil
Seni yiprattigiyla kalir
Ben güze bir gelecek göremiyorum malesef
Sana destek olmamasi zaten en büyük engel
Cocuk kalmis olgunlasamamis halleri var
Tamam kimse mükemmel degil ama bile bile kendini atese atma
Simdiden icine sinmemis iste bellil degil mi
31 yaşındayım, kendisi lise mezunu beni kısıtlamasını buna bağlıyorumyangından mal mı kaçırıyor
yani neden kursa daha farklı işe karşı bunu irdelemek lazım
evli olsanız iki de çocuk olsa kursa gideceğim akşam 20-22 arası deseniz adam da olmaz dese değerlendirilebilir de daha evli dahi değilken olmaz diyebilme cürreti ve bunun dayanağı ne
yani İngilizce kursuna gitmenin ona ne olumsuzluğu varmış
o dağa bayıra giderken bri şey yok sen kursa ya da işe gidince olmuyor
kendi yaşınızı yazmamışsınız ama iki ayda adam zaten göstermiş kendini ben kaçın derim
Ben bu insanı çözemedim ve dahada yeni tanışmış olduğumuz için peşin yargıda bulunmak istemedim sadece. Tecrübeli hanımlardan fikir almak istedim.Eğitim değil ki tek kıstasınız. Bahsettiğiniz adam çağın insanı değil. Sizin calısacagınız ise, gideceğiniz kursa, sesinizin tonuna, yaptığınız espriye bile müdahale eden biri. Şunları göremeyip devam etme tereddütünde bulunmanız bile enteresan. Eğitim ise yaramıyor gercekten demek ki.
31 yaşındayım, kendisi lise mezunu beni kısıtlamasını buna bağlıyorum
31 yaşındayım, kendisi lise mezunu beni kısıtlamasını buna bağlıyorum
İnsanları eleştirip mutlu oluyorsunuz galiba, ben burda fikir almak isteyip özelimi açtım gayet nazik olmaya çalışıyorum ama siz neden bu kadar kabasınızEvet bunu kanıtlamış oluyorsunuz bu cevapla eğitimin tek kıstas olmadığını. Sizin gibi insan eğitim de almış olsa sağlıklı düşünmeyebiliyor demek ki.
Merhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. İki aydır görüştüğüm biri var 6-7ay içerisinde evlenmek istiyor. Ailesiyle tanıştım neşeli sıcak insanlar. Görüştüğüm kişiyle bazı problemlerimiz var, yüksek lisans mezunuyum ingilizce kursuna gidip kendimi geliştirmek istiyorum ancak o buna karşı çıkıyor. Bense her şeyde bana destek olmasını istiyorum ama olmuyor. Basit bir işte çalışmamı istiyor ve kendimi geliştirmemi istemiyor. Sigara dışında kötü alışkanlığı yok sosyal aktivite olarak doğa sporlarıyla ilgileniyor ve bunlarida erkek kardeşleri ve erkek arkadaşlarıyla yapıyor. Dürüst bir insan kötüde olsa her zaman doğruyu söylüyor , doğal samimi bir insan. Ancak beni kırdığında gönül almasını bilmiyor aksine kendisi küsüyor. Bu durumdan çok rahatsizim çaba göstersin istiyorum defalarca konuştum ama hatasını bile kabul etmiyor sen hatalısın diyor bana. Takıntıları var tartışırken yüksek sesle konuşsam kaldıramıyor şaka yapsam ciddiye alıyor meraklı davransam bunalıyor ama bunları kendisi yaptığında ve ben onu uyardığımda sinirlenip alınıyor. Erkeklik egosu biraz fazla, bazı konularda cinsiyetçilik yapıyor. Herzaman sahiplenici davranır aile ilişkilerine önem verir hastalansam hemen doktora götürmek ister gün içinde arar sorar herşeyimi merak eder.
Hanımlar bu adam 32 yaşında, zamanla değişirmi yoksa yaşı oturmuş artık bu şekilde devammı eder. Evli bir arkadaşım erkeklerin evlendiklerinde eşlerinden anlayış ve sevgi gördüğünde değiştiklerini ancak bunun hemen değilde zamanla olacağını söylüyor. Sizin fikirleriniz nedir ?
İnsanları eleştirip mutlu oluyorsunuz galiba, ben burda fikir almak isteyip özelimi açtım gayet nazik olmaya çalışıyorum ama siz neden bu kadar kabasınız
Teşekkürler yorumunuz için ,keşke herkes sizin gibi kırmadan nazikçe yorum yapabilseyaşınız da çok küçük değil
okumuş etmiş az çok insan da görmüşsünüz
olur mu böyle
hastalanınca hastaneye götürmek vs artı değil
lise mezunu olmasını kendisine kompleks yapacak olduğunu da hissetmişsiniz
yıllarımı verdim, çok seviyorum durumunuz da yok
zira aslında iyi olur gibi mantık evliliği modundasınız
önünüze başkaları da çıkar
üzmeyin kendinizi bu kişi için
Merhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. İki aydır görüştüğüm biri var 6-7ay içerisinde evlenmek istiyor. Ailesiyle tanıştım neşeli sıcak insanlar. Görüştüğüm kişiyle bazı problemlerimiz var, yüksek lisans mezunuyum ingilizce kursuna gidip kendimi geliştirmek istiyorum ancak o buna karşı çıkıyor. Bense her şeyde bana destek olmasını istiyorum ama olmuyor. Basit bir işte çalışmamı istiyor ve kendimi geliştirmemi istemiyor. Sigara dışında kötü alışkanlığı yok sosyal aktivite olarak doğa sporlarıyla ilgileniyor ve bunlarida erkek kardeşleri ve erkek arkadaşlarıyla yapıyor. Dürüst bir insan kötüde olsa her zaman doğruyu söylüyor , doğal samimi bir insan. Ancak beni kırdığında gönül almasını bilmiyor aksine kendisi küsüyor. Bu durumdan çok rahatsizim çaba göstersin istiyorum defalarca konuştum ama hatasını bile kabul etmiyor sen hatalısın diyor bana. Takıntıları var tartışırken yüksek sesle konuşsam kaldıramıyor şaka yapsam ciddiye alıyor meraklı davransam bunalıyor ama bunları kendisi yaptığında ve ben onu uyardığımda sinirlenip alınıyor. Erkeklik egosu biraz fazla, bazı konularda cinsiyetçilik yapıyor. Herzaman sahiplenici davranır aile ilişkilerine önem verir hastalansam hemen doktora götürmek ister gün içinde arar sorar herşeyimi merak eder.
Hanımlar bu adam 32 yaşında, zamanla değişirmi yoksa yaşı oturmuş artık bu şekilde devammı eder. Evli bir arkadaşım erkeklerin evlendiklerinde eşlerinden anlayış ve sevgi gördüğünde değiştiklerini ancak bunun hemen değilde zamanla olacağını söylüyor. Sizin fikirleriniz nedir ?