Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

laf sokmak hoş bir tabir değil fikrimi söylüyor olmamı bu şekilde algılamayın lütfen.
ama algılarım, lütfen. kadınlıktan nasibini almamış demek, bir hakarettir, laf sokma derken yumuşattım ben. bu şekilde algılanmak istemiyorsanız, bence işe başkalarının fikirlerine hakaret etmeyerek başlayabilirsiniz.

tamam herkesin kendi seçimi kendi isteği vb de bence hiç doğru bir seçim değil

bide hamile olma durumu var korunsan bile hadi oldu da oldu eeee o çocuk kimin şimdi bide bu var.

yada eminsindir kocandan oldu çocuk 9 ay sonra çıkan çocuğun babayla ilgisi yok diyelim ki baba sarışın ama bebek baya esmer o zaman bu evli çift oturup düşünecek

bak hanım hani bundan 9 ay önce bodrumda ki esmer olmasın

yok kocacım bence o değil o boşalma sırasında çekti bence bu marmaristeki esmer hani şu karısı kızıl olupta seni çok tatmin edenin kocası beni galiba hamile bıraktı

ooo my gottt
Olur mu olur valla

benim çocuğuma vereceğim örneğin içinde karını/kocanı başkasıyla paylaşma olmaz mesela. açıkçası böyle bir öğüt vermek aklıma bile gelmez.
ben çocuğuma dürüst olmayı, insanlara yalan söylememeyi, çalmamayı, çırpmamayı, insanlara eşit ve adil davranmayı, insanları dillerine, dinlerine, dinsizliklerine, ırklarına, cinsel yönelimlerine bakmadan, kişilik özellikleriyle değerlendirmesi gerektiğini öğreteceğim.
cinsel hayatı 18 yaşından sonra çok istisnai durumlar olmadıkça benim karışmamam gereken bir alan olarak kalacak.

ben çocuğuma dürüst olmayı, insanlara yalan söylememeyi, çalmamayı, çırpmamayı, insanlara eşit ve adil davranmayı, insanları dillerine, dinlerine, dinsizliklerine, ırklarına, cinsel yönelimlerine bakmadan, kişilik özellikleriyle değerlendirmesi gerektiğini öğreteceğim. iş te bu alkışlarımm ama ben inancım gereği edepli olmayı başkasının karısına kocasına bakmamayı..kadınlığını seni seven ,sana kıymet birinle doyasıya yaşamasını.. yada erkekliğini.. kii dinimin gereği olan oku emrini okutmayı.. nasıl dünyevi olaylarda eğitim veriyorsam evladıma spordu,tiyatroydu . yüzmeydi.. işte ben dini eğitim de verebilmeyi isteyenlerdenim.. Kuran öğrenmek gibi islamı güzelce öğrenmesi için.. o eğitimi vermek isteyenlerdenim..

Allah emanet ederken bu sapkınlık duygusunu içlerine vermiyor. insanlar bunu kendileri tercih ediyor ama değil mi ? ben empati yaparak bir yorum yaptım BEN EMANET EDEMEM diyorum. kişisel tercihim karşımdaki insan böyle bir insansa eğer BEN etmem diyorum. sizin fikriniz benimle aynı olmayabilir elbette.

Fikrilerimiz aynı olsun diye konuşmuyoruz zaten. Aynı olması mümkün değil.

Ben onların çocuklarını kastederek yazdığını varsaydım. O şekilde yorum yaptım. Onların sahip olduğu çocuğu sen onlara emanet etmiyorsun zaten. Allah onları çocuk sahibi yapıyor. Allahla empati yapan insan. :KK70:

Bir şaşırtsaydın beni evet canım o haltı yapanlar iyi bir örnek değillerdir net.. çünkü ruhlarında dizginleme yoluna gitmiyorlar ooo benim aklımdan neler geçiyor hepsini yapmak istesem.. insan olmak edep ,haya, ve düzgün yaşamı gerektirir.. düzgün yaşayamayanlar güzel bir örnek olamazz..

Düzgün yaşamayanlar??? İnsanların cinsel hayatı ne zamandan beri bizi ilgilendirir oldu? Cinsel hayatlarında yaşadıklarıyla düzgün insanlar olmadıkları fikrine nasıl ulaşabiliriz? Belki çok yakın çevrende var böyle bir çift. Belki hayran olduğun kadınlardan biri böyle bir second life yaşıyor. Bilemezsin, yaftalayamazsın. Örnek olacak bir durum yok zaten gizli saklı yaşıyorlar. Kimseye örnek olmaya çalıştıkları yok.

Şaşırmaman çok normal, çünkü görüşlerim belli. Bir öyle bir böyle değilim. Artık az çok tanıyorsunuz.

niye peki yanlış olan bir davranışı bu kadar olumlu bakmaya çalışıyoruz?"iyi senaryolar"yazıyoruz....belki şöyledir belki böyledir diye....
hadi diyelim çocuklar duymadı yalan haber....yarın bir gün içlerinden biri yan çizdiğinde ve ya çevrelerinde farkedildiklerinde herşey ortaya çıktığında o çocukların psikolojisi ne olacak.....
ama pardon onlar bizden daha çok düşünürler değil mi?.....
o zaman bdv de annesin babasını aldattığını yazan üye ye de "annen senin iyiliğini düşünmüştür" diyebilelim.....
valla sırf anlayışlı modern marjinal özgür görünmek için olaya böyle :KK37:bakamayacağım....

O kadar uç örnekler veriyorsunuz ki beni haksız çıkartmak için... O konuda anne çocuğunun gözünün önünde yapıyor ne yapıyorsa. Bu insanlardaysa her şey gizli.
Sizden çok düşünürler demedim, anne baba olarak muhakkak düşünüyorlardır çocuklarını dedim. İnsanların cinsel yaşamlarıyla çocuk yetiştirmeleri arasında bir bağlantı yok. Çocuklarına bunu yansıtmazlar. Duyulsa ne olur??? Karı koca bir karar vermiş, uygulamış. Bu başka kimi ilgilendirir? Bunu çocuğun duymasını sağlayan değil midir asıl ahlaksız olan?
Modern anlayışlı ya da marjinal olmaya çalışmıyorum. Sadece görüşlerimi yazıyorum. Bizi ilgilendirmez diyorum. Bir ara bdsm konusunda da bu tarz şeyler yazdığımda sadist ya da mazoist olduğumu yazmıştı bazı üyeler. Burda da swinger olurum şimdi.
Halbuki tek söylemek istediğim yetişkin iki insanın yaşadığı sadece onları ilgilendirir. Bu sapıklık değildir, tercihtir. Bunu çocuğa bağlamak, kötü çocuklar yetiştireceklerini ya da kendi çocuklarına halleneceklerini söylemek ajitasyondan, duygu sömürüsünden başka bişey değil. Kocaman bir kadın topluluğu olarak en hassas noktamız çocuklar ve her sıkıştığımuzda konuyu çocuğa getirip duygu sömürüyoruz. Halbuki konunun çocukla ilgisi yok...

Son düzenleme:
tamam herkesin kendi seçimi kendi isteği vb de bence hiç doğru bir seçim değil

bide hamile olma durumu var korunsan bile hadi oldu da oldu eeee o çocuk kimin şimdi bide bu var.

yada eminsindir kocandan oldu çocuk 9 ay sonra çıkan çocuğun babayla ilgisi yok diyelim ki baba sarışın ama bebek baya esmer o zaman bu evli çift oturup düşünecek

bak hanım hani bundan 9 ay önce bodrumda ki esmer olmasın

yok kocacım bence o değil o boşalma sırasında çekti bence bu marmaristeki esmer hani şu karısı kızıl olupta seni çok tatmin edenin kocası beni galiba hamile bıraktı

ooo my gottt
:KK70::KK70::KK70::KK70:güldürdün beni depresifim her yönden sapıklık.. ve bu insanlık ziyandadır ziyanda..

yok yapmıyorlarmış:KK53:..onlarla yapana başka terimler kullanılıyor.:cool:bunlar swinger..ama neticede iki grupta sapık gözümde

O anlamda demedim zaten:KK48:anasını babası,bacısını kocası başka adamlarla ortak kullanıyor mu:KK53:

Kakao yani bazen öyle yorumlar yapıyorsun ki beynim yanıyor iki gözüm önüme aksın.
ohoooo sen çay değil nescafe içen adama bile marjinal diyorsun, biz de ne anlatmaya uğraşıyoruz. baştan desene şunu bacım, elimiz nasır tuttu.
napamm aklıma onu örnek vermek geldi bu sabah işe başlayan kıza ifrit oldumdaa.. ve öyle demaa bu şekil davrananlar çok.. ula çay bu çay içilmezmii..ee hadi biri içmez ikisi içmez biri deyince öbürüde aynısını diyor abi.. ayyy nerden geldi bu konu çayaa.. :KK53::KK53:

be
Düzgün yaşamayanlar??? İnsanların cinsel hayatı ne zamandan beri bizi ilgilendirir oldu? Cinsel hayatlarında yaşadıklarıyla düzgün insanlar olmadıkları fikrine nasıl ulaşabiliriz? Belki çok yakın çevrende var böyle bir çift. Belki hayran olduğun kadınlardan biri böyle bir second life yaşıyor. Bilemezsin, yaftalayamazsın. Örnek olacak bir durum yok zaten gizli saklı yaşıyorlar. Kimseye örnek olmaya çalıştıkları yok.

Şaşırmaman çok normal, çünkü görüşlerim belli. Bir öyle bir böyle değilim. Artık az çok tanıyorsunuz.

O kadar uç örnekler veriyorsunuz ki beni haksız çıkartmak için... O konuda anne çocuğunun gözünün önünde yapıyor ne yapıyorsa. Bu insanlardaysa her şey gizli.
Sizden çok düşünürler demedim, anne baba olarak muhakkak düşünüyorlardır çocuklarını dedim. İnsanların cinsel yaşamlarıyla çocuk yetiştirmeleri arasında bir bağlantı yok. Çocuklarına bunu yansıtmazlar. Duyulsa ne olur??? Karı koca bir karar vermiş, uygulamış. Bu başka kimi ilgilendirir? Bunu çocuğun duymasını sağlayan değil midir asıl ahlaksız olan?
Modern anlayışlı ya da marjinal olmaya çalışmıyorum. Sadece görüşlerimi yazıyorum. Bizi ilgilendirmez diyorum. Bir ara bdsm konusunda da bu tarz şeyler yazdığımda sadist ya da mazoist olduğumu yazmıştı bazı üyeler. Burda da swinger olurum şimdi.
Halbuki tek söylemek istediğim yetişkin iki insanın yaşadığı sadece onları ilgilendirir. Bu sapıklık değildir, tercihtir. Bunu çıcuğa bağlamak, kötü çocuklar yetiştireceklerini ya da kendi çocuklarına halkeneceklerini söylemek ajitasyondan, duygu sömürüsünden başka bişey değil. Kocaman bir kadın topluluğu olarak en hassas noktamız çocuklar ve her sıkıştığımuzda konuyu çocuğa getirip duygu sömürüyoruz. Halbuki konunun çocukla ilgisi yok...
Yazdıklarımın hiçbiri uç değil aksine olabilecek ihtimaller....
hangi çocuktur ki bu ilişkileri öğrenip, takılın ya siz falan desin....
diyorum ve son noktayı koyuyorum...güzel bi r tartışmaydı tsk ederim...ama sen iyi ben kötü yanından baktığımız sürece bir yere varamayacağız...:KK53:

canım çok güldüm ya :) haklısın umarım herşey gönlünce olur

napamm aklıma onu örnek vermek geldi bu sabah işe başlayan kıza ifrit oldumdaa.. ve öyle demaa bu şekil davrananlar çok.. ula çay bu çay içilmezmii..ee hadi biri içmez ikisi içmez biri deyince öbürüde aynısını diyor abi.. ayyy nerden geldi bu konu çayaa.. :KK53::KK53:

Hah çay konusunda da marjinalmişim ne hoş. Çay da içmem nescafe de. Ordan yırtar mıyım acaba? Sadece bitki çayı içen bir marjinalim ben.

ben çocuğuma dürüst olmayı, insanlara yalan söylememeyi, çalmamayı, çırpmamayı, insanlara eşit ve adil davranmayı, insanları dillerine, dinlerine, dinsizliklerine, ırklarına, cinsel yönelimlerine bakmadan, kişilik özellikleriyle değerlendirmesi gerektiğini öğreteceğim. iş te bu alkışlarımm ama ben inancım gereği edepli olmayı başkasının karısına kocasına bakmamayı..kadınlığını seni seven ,sana kıymet birinle doyasıya yaşamasını.. yada erkekliğini.. kii dinimin gereği olan oku emrini okutmayı.. nasıl dünyevi olaylarda eğitim veriyorsam evladıma spordu,tiyatroydu . yüzmeydi.. işte ben dini eğitim de verebilmeyi isteyenlerdenim.. Kuran öğrenmek gibi islamı güzelce öğrenmesi için.. o eğitimi vermek isteyenlerdenim..
yani son yazdıklarınıza yorum yapamam, çünkü benim için "edep" kavramıyla dine göre edep kavramı farklı. o yüzden ikimiz de edep adap verecek olsak da çocuklarımıza bunlar farklı bir edep kavramı olacak.
örneğin bana göre edep kavramının, namus kavramının içinde evlilik öncesi cinsel ilişkinin yasak olması yokken size göre olabilir.
bu bana göre doğru değildir, ama kalkıp kendimde bunu nasıl yaparsın, o çocuk size emanet edilmemelidir gibi bir yorum getirmiyorum, hakkım yok çünkü.
aslında bu konuda yazacak, verilecek daha çok örnek var ama konu dine kaymasın diye yazmıyorum.

O anlamda demedim zaten:KK48:anasını babası,bacısını kocası başka adamlarla ortak kullanıyor mu:KK53:
aklıma ne gelkdi biliyonmu bi odadalar anası başka biriyle babası başka.. kendisi başka biriyle, karısı başka biriyle,,, vee ayy kızzz sizdemi burdasınızzz.. ve....gerisini yazarsam mune beni cımbızlar..:KK53::KK53:

haa bide anlamadığım; bdv'de koca sanalda kadını aldatır ve kadın çaresi konu açar napayım.aldatıldım...cevapların %90'ı boşan o pislik heriften ..sanalda olsa aldatıldın..yada adam çoluklu çocukluysa owww yapılan yorumlar daha fena..
buraya gelince neden normalleşiyoruz onu anlamadım ben..yoksa karı koca anlaşmalı yaptığı için mi bu kadar rahatız.tercihse tercihtir yani bu mantıkla

X