- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
niye peki yanlış olan bir davranışı bu kadar olumlu bakmaya çalışıyoruz?"iyi senaryolar"yazıyoruz....belki şöyledir belki böyledir diye....Adanadaki olay sadece biri. Ne kadar doğru olduğunu, o çocukların orda gerçekten bulunup bulunmadığını bilmiyoruz. Ki türkiye şartlarında medyaya ya da sosyal medyaya ne kadar güvenilir tartışılır. Hadi olmuş, çocuklar orda bulunmuş varsayalım. Bu bütün swinger çiftlerin kötü anne baba olduğunu mu gösterir? Nasıl genelleyebiliriz ki çocuklarını düşünmedikleri şeklinde? Belki sizin bizim çocuklarımızdan daha ahlaklı, daha düzgün, daha başarılı, topluma daha faydalı çocuklar yetiştiren insanlar vardır aralarında.
ne bileyim tatlım her yönden özgürlüğü savunuyordundaa.. en azından yorumlarından öyle anladım..Neye sasirdin acaba kakao ?
marjinal takılmalar bunlar cafecim..modamıdır nedir ayol..niye peki yanlış olan bir davranışı bu kadar olumlu bakmaya çalışıyoruz?"iyi senaryolar"yazıyoruz....belki şöyledir belki böyledir diye....
hadi diyelim çocuklar duymadı yalan haber....yarın bir gün içlerinden biri yan çizdiğinde ve ya çevrelerinde farkedildiklerinde herşey ortaya çıktığında o çocukların psikolojisi ne olacak.....
ama pardon onlar bizden daha çok düşünürler değil mi?.....
o zaman bdv de annesin babasını aldattığını yazan üye ye de "annen senin iyiliğini düşünmüştür" diyebilelim.....
valla sırf anlayışlı modern marjinal özgür görünmek için olaya böylebakamayacağım....
bundan zevk alabilen insanı normal mi buluyorsunuz. eleştiryorum ve sapkın buluyorum. kocası karısını biriyle beraber olurken izlemekten zevk alabilecek bir adama ki mezhebinin genişliğini düşünürseniz çocuk emanet edemem. bu da benim görüşüm.
evet kim olaylara daha geniş bakıyor yarışıyoruz mubarek...ve yarışırken aile toplum yapısını unutuyoruz...marjinal takılmalar bunlar cafecim..modamıdır nedir ayol..
canım muziplik olsun diye yazdım kiii bunun tam tersi olup oy attığım partilerede veren var..kakaom canım benim partiyle ne ilgisi var.
bunun terbiyesizle karşılık saygısızlıkla hatta sevgisizlikle ilgisi var.
yani o aklındaki partideki herkes böyle mi yaşıyor.
benim çocuğuma vereceğim örneğin içinde karını/kocanı başkasıyla paylaşma olmaz mesela. açıkçası böyle bir öğüt vermek aklıma bile gelmez.Bir şaşırtsaydın beni evet canım o haltı yapanlar iyi bir örnek değillerdir net.. çünkü ruhlarında dizginleme yoluna gitmiyorlar ooo benim aklımdan neler geçiyor hepsini yapmak istesem.. insan olmak edep ,haya, ve düzgün yaşamı gerektirir.. düzgün yaşayamayanlar güzel bir örnek olamazz..
ya bunu kibleyecektim, vazgeçtim.bunu savunan kadınlar ne kadarda kadınlıktan yoksunlar aldatılmak yada aldatmak bir değer değil onlarda..
bu neye benziyor biliyormusun.. hani işyerine biri başlar çay zamanı gelir hadi dersin çay içelim.. oda ayyy ben çay sevmemmm .. nescafeyi severimmmmm...derler bakarsın onlara böyleevet kim olaylara daha geniş bakıyor yarışıyoruz mubarek...ve yarışırken aile toplum yapısını unutuyoruz...
Kakao yani bazen öyle yorumlar yapıyorsun ki beynim yanıyor iki gözüm önüme aksın.bu neye benziyor biliyormusun.. hani işyerine biri başlar çay zamanı gelir hadi dersin çay içelim.. oda ayyy ben çay sevmemmm .. nescafeyi severimmmmm...derler bakarsın onlara böylesonra devamını getirir . işte bitki çaylarını ,işte şu markaları.. teee allahım dersin.. aha buda onlardan.. bu farklı gözükme isteği,, bakın ben ne kadar modernim deme isteği.. Ulaa rezillik iştee varmı ötesi. hemde sapına kadar rezillik.. yahu o insanı yaradan ki verdiği kanunlarda hayasız işlerden uzak durun diyor ...ama biz marjinaliz ..esneğiz.her haltız yani..
bunu normal görmeyenlerde küçük birer yobaz...toplumumuzda normalleştirilmeye çalışılıyor gibi geldi bana
bide bunu aileler duysa kızlarını biriyle evlendirmişler ama kocası sandıkları adam kızlarını başka adamlarla paylaşıyor.
bide tanıdığa falan gelsen bu durumda
yok yok bu bence sapıklık ya baya bildiğiniz sapıklık
kusicimmmmmmmmmmmmm leğen varmıtamam herkesin kendi seçimi kendi isteği vb de bence hiç doğru bir seçim değil
bide hamile olma durumu var korunsan bile hadi oldu da oldu eeee o çocuk kimin şimdi bide bu var.
yada eminsindir kocandan oldu çocuk 9 ay sonra çıkan çocuğun babayla ilgisi yok diyelim ki baba sarışın ama bebek baya esmer o zaman bu evli çift oturup düşünecek
bak hanım hani bundan 9 ay önce bodrumda ki esmer olmasın
yok kocacım bence o değil o boşalma sırasında çekti bence bu marmaristeki esmer hani şu karısı kızıl olupta seni çok tatmin edenin kocası beni galiba hamile bıraktı
ooo my gottt