Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Arkadaşlar konunun başındaki yorumlar ne kadarda tahrik edici ne istiyorsunuz gelip kavga tartışmamı olsun yani bu konu bencede iğrenç ama aklı başında yetişkin insanlar banane ne yaparla yapsınlar saygı duymak budur yoksa bunu yapıyorlar diye kimseyi ayakta alkışlamıyoruz

ve norwegian a kesinlikle katışıyorum bu yazı biçimin hiç güzel değil dikine çok rahatsız edici okurken hep sölicektim aklımdaydı norwe sağolsun sölemiş

Bize ne ise bu hanım kızımız niye boşuna araştırma yapmış,niye yayınlanmış,hatta burada niye konu olarak açılmış,kapansın en iyisi...Bu ve buna benzer konularında"bizi ilgilendirmeyeceğinden" açılması da yasak olsun madem.
Yahu bu forumda amaç açılan konulara fikir beyan etmek değil mi,e millet yorum yapıyor işte.İsteyen sapıkça bulur,isteyen normal karşılar.Ben bunu sapkınlık olarak görüyorsam bunu söyleyeceğim elbette.Uyuşturucu kullanan herhangi bir ünlü konusu açılsa,onuda yanlış bulduğumu söylerim "ben kullanmam ama,banane canım kendi bedeni,kendi kararı" demem mesala,yada ensest haber yapılsa onunda sapıkça olduğunu söylerim " ben yapmam ama,zorlama yoksa problem yok bize ne " demem yani. "Bize ne canım " diyeceksek,Nur Yerlitaş'ın gıdı konusundan başlayıp bi çok konuyu kapatmamız gerek,zira burada açılan konuların çoğu bizi doğrudan ilgilendirmiyor.

Nehyetmek sakindirmak,alikoymak anlamında. .yanlış olmasın ..ben kendi anladigim şekliyle yazdım çokta yanlış olmamış :) benden de saygilar..

Hay ağzın bal yesin.. Tam alintilayip düzeltme isteyecektim ki gerek kalmadı..
iyiliği emret-kötülüğe yaklaşma (uzak dur)
burda da kimse saygı duyuyorum başımın üzerlerinde yeri var demiyor ki canım benim.. herkez kendi işine baksın deniyor aksine..
Yoksa ben mi yanlış anladım.. neyse polemiğe dönüşmeden.. hayırlı sahurlar..

Hay ağzınıza sağlık.alan kişiyle veren kişinin ilişki boyutu ensest dolaylarında olsa bizene kardesim alan memnun veren memnun diyecekler mi.gerci onada bana zararı yok isteyen yapabilir diyenler çıkacaktır

Sabah beri kkya girip cikip bakiyorum, hep ayni konu.. Iki tarafi da okudum, iki taraf da hakli.. Diyecek birsey bulamadim ve yazmadim acikcasi.. Kimse "ben de yaparim" demiyor.. Ote yandan bir taraf yadirgarim diyor, bir taraf bana ne karismam, ozel hayati onu ilgilendirir diyor. Iki ucu b..lu degnek.. Toplum kurallarina, edep kurallarina aykiri mi? Evet, aykiri.. Oyle olmasa idi bu insanlar bunu gizli gizli yapmak zorunda hissetmezlerdi.. Ote yandan, bu insanlar yetiskin insanlar mi? Evet.. Ensest degil, tecavuz degil, "olsaydi, etseydi" diyerek bunlardan ornek vermek de yanlis, bu eylem bir takim yetiskin bireylerin kendi ozgur iradeleri ile isteyerek bilerek keyif alarak yaptiklari bir eylem.. Aleni olarak degil, gizli tanisma toplantilari duzenleyerek kapali kapilar ardinda yaptiklari bir eylem.. Oyle ki bu gazeteci ille de comak sokup aralarina gizlice girmeyi basaramasa idi belki bircogumuzun bundan haberi bile olmayacakti.. Bu ulkede haberimiz olmadan yapilan daha neler vardir kimbilir.. Kimsenin yatak odasina girme hakkimiz yok.. Bize, ailemize ilismedikten sonra mahremini sorgulamaya da hakkimiz yok. Bu gazeteci kadinin yaptigi tam olarak da bu. Mevzu ahlak ise, once burdan baslamak lazim o zaman..
Saygi meselesine gelince.. Inanmadigim birseyi ne soylerim, ne yazarim. Bu sekilde bir iliski bireylerin kendi tercihidir, ancak bana aykiridir, toplumun genelinin kulturune, gelenegine ve de ahlak anlayisina aykiridir. Kendime asla yakistiramadigim, hatta igrenerek baktigim bir olayin musebbihleri karsima ciksa saygi duymam. Yapiyorlarsa da akilli olsunlar, gizli yapsinlar, kimliklerini ortaya dokup kimsenin agzina sakiz olmasinlar.

Hah püf noktayı bulmuşsunuz.o gazeteci bu haberi yapmasa gizli kalacaktı değilmi. Ama bu haberi yapması eşeğin aklına karpuz kabuğü düşürmekten başka birşey değil.yaptıkları şey bu iğrençliği normalleştirmeye çalışmak.öyle olmasa kapalı kapılar ardında yapılan birşeyin neden haberini yapsınlar ki.

Ama gazeteciliğin gereği budur. Gizli kapılar ardında yapılan ya da topluma ilginç gelen her şeyi haber yapabilirler. Ki bu konu da oldukça ilgi çeken bir konu görüldüğü üzere. Bu gizli yapılan köpek dövüşleri de olabilir,bir ünlünün özel hayatı da, bir siyasetçinin yolsuzluğu da.

Haber elbette yapılsın.bi haberi yapar gecersiniz.ama bunu gazetede yazı dizisi yapmaya kalkışırsanız amaç değişir.bi ara yanilmiyorsam bir gazetede aldatan kadınlar diye bir yazı dizisi hazırlanıyordu.eşlerini aldatan kadınlar nasıl aldattıklarını anlatıyorlardı.tepki çekince kaldırdılar.şu an yayınlanıyormu bilmiyorum

Ayşe arman bu tip konularda milyon tane yazı dizisi yaptı yanılmıyorsam. Yazı dizisi yapmak da haberciliğin bir şekli. Gazeteyi ya da süreli yayını okunur kılmak, bağlı okur kitlesi kazanmak için yapılır.
Aldatan kadınlar çok uzun süre devam etti sanıyorum.

dik yazi diye okumadim ama 30 sayfa konusulmus çok merak ettim ayrintili ne yazdiigni
gidip google amca dan okuyum bari ..

Bende herşeyi okur ve yayınlarım ki kadınların zihni açık kalsın dünya mutfak yemek çocuktan ibaret değil ,oku,oku,oku ufkumuz genişlesin bu demek değil ki ben onaylıyorum veya onaylamıyorum bakın neler var haberiniz olsun , uyanık olun herkes başka,veya farklı

Okur kazanmak için yapılan herşey mübah mıdır tartışılır.ama dediğiniz gibi olsun hadi bakalım

Okur kazanmak için yapılan herşey mübah mıdır tartışılır.ama dediğiniz gibi olsun hadi bakalım
Gazetecilikte her şey mübahtır. Bizim ülkemizde pek yok ama gelişmiş ülkelerde basın bağımsızdır mesela. Her türlü haberi yapabilirler. Dünyada kabul gören budur, gayriahlaki de olsa, gayri ahlaki yollardan da yapılsa haber haberdir.

okurken tuylerim diken diken oldu, yine de hepsine banane diyebilirim, ama kadin mekanizmasi bastan asagi duygusal bir varlik degil mi ya, insan tanimadigi, asik olmadigi bir adamla nasil zevk alarak sevisiyor ?
boyle konular okurken hep bu kisminda takili kaliyorum

Hayır , bütün kadınlar duygusal değil , bütün erkekler de böyle önüne gelenle sevişemez. İnsanlar türlü türlü işte

Seks için birini sevmeye ya da bişeyler hissetmeye gerek yok. Ten uyumunu yakalayabildiğin her erkekle sevişebilirsin moda girdiğinde. Bunu tercih etmezsin o ayrı mesele. Ama cinsellik duygulara bağlı bişey değildir çoğu zaman.

saçma bir konu.. tabiki ilgi çeker çünkü normal değil. ahlaksızlık ve sapkınlık. insanlar istedikleri herşeyi elde edince doyumsuzlaşıyorlar. zor şartlarda yaşayıp hayatını zar zor idame ettiren ailelerin aklına gelir mi swingerlık. dünyadaki önemli sorunları umursamayıp da böyle şeyleri haber yapanlara da gazeteci diyorlar ve gazeteci herşeyi haber yapabilir deniyor iyi bari

yine de oyle bisey olmasa guzel olurdu degil mi?
mesela hayvanlardan bir farkimiz olsaydi.

gelişmiş ülkelerde ne yapılıyorsa biz de yapmak zorundayız onların doğrusu doğrudur diye birşey yok. onlar da 3. dünya ülkelerini sömürüyor biz de sömürelim mi o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…