- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Ya allah aşkına senn de karsına boyle bos bos konusmayı cok seven biri cıksında beni bi anla cekilmiyor. B saatten sonra emin ol !! Hersey hayatta toz pembe degil !! Ve brdaha bana boyle yorumlar yapma ! Boşanacagım dememişim etmemişim ne bu öfke ??
Ohhhh beee vallaaa yıldım surda derdimi anlatamıyorum şaka gbi burda bazıları ? Eğitim tabiki önemli tabiki daha iyi bir iş onemli ben kocama zaten destegim ama nedne daha iyisi olmasınkş ?Yaa yorumları okurken daraldım kadın bisey sormuş ve gayet açık.. Evet ben olsam soğurdum çünkü arada eğitim farkı var bu ciddi bi konu ayrıca evin geçimini kadına bırakan adamdan o an soğurum.(kısa sürekli durumlar olabilir ama burda adam yaymış gibi) boş konuşan adam hiç hazzetmem kaldı ki arkadaşlarınız da farkındadir kocanızın atıp tuttugunun bu sizi de küçük düşürür. Çok ciddi bir konuşma yaparım kendini bu konularda acilen düzelt yoksa sonuçları iyi olmayacak derim he düzeltmezse boşarım net.
Blmıyorum kendisinin dukkanı vardı tam tersine ailesi bizi asagılamıstı zamanında malınız varmı diye ama sonra isler bozuldu tabi ben hic br zaman basına kakmadım olur dedim olabilr ben varım ama adam ben varıma cok takıldı elini taşın altına koymuyor artıkEe niye evlendin lise mezunu adamla
Bilmiyor musun erkeklerin kuyruğu acır eğitim durumunda, ezik hissedip seni de eziklemeye çalışırlar
Tabi ki olsun da adam bunu anlamiyorsa... Bu büyük sorun.Ohhhh beee vallaaa yıldım surda derdimi anlatamıyorum şaka gbi burda bazıları ? Eğitim tabiki önemli tabiki daha iyi bir iş onemli ben kocama zaten destegim ama nedne daha iyisi olmasınkş ?
Blmıyorum kendisinin dukkanı vardı tam tersine ailesi bizi asagılamıstı zamanında malınız varmı diye ama sonra isler bozuldu tabi ben hic br zaman basına kakmadım olur dedim olabilr ben varım ama adam ben varıma cok takıldı elini taşın altına koymuyor artık
Ben lise mezunu bir adamla evliyim canım. Boş boş konuşsaydı bunları dile getirirdim adamı lise mezunu olmasıyla vurmazdım! Hani sen de eğitimlisin ya!
[/QUOTE lise mezunu adam kalkıyor benim arkadaşlarımın işine diyorki yapdıgı işte iş olsa mallar okuzler !! Siz olsanız evet canım haklısn mı dersin
İmladan geçtim kelimeleri anlamlandırmak için çabalatmasa ona da tamam diyeceğimYalnız sağlıkçı arkadaşım hatta belki meslektaşım lütfen imla kurallarına dikkat eder misin? Kaldı ki senin yazdığın şekilde yazmak kelimeleri daha zor TÜRKÇE ye bu eziyeti etme sonra karşıdakini hakir görürsün
Hayır şaka değiliz ! Bu yazım şeklini dilimize saygısızlık olarak görüyorum ve uyarmak her bilinçli insanın görevidir.Okumak başka şeydir kendini geliştirmek başka şey eşinizden önce kendinizin mükemmel olmadığını da anlarsanız belki eşinizi de anlayabilir ve ya kabullenebilirsinizYaaaa tovbe tovbeee buna takılma kardesim bu ne hızlı yazıyorum bebegim var uyanacak diye hay allahım yaaa şakamısınız ?
Hayır sevgiliyken derdiki hep uc iş bulur gene yaparım yaoacagımı kimseye muhtac olmayız smdi isleri bozulunca adam depresyona grıyor ve hatta bana dıyorki işi braksam sole bi kendime zaman ayırsam baska bi yere bakarım sonra diyor mesela eee benim maaşa guvenıyor ama. Bu dogrumuSen başına kakma zaten de genelde benim gördüğüm erkekler sindiremiyor daha az maaş almayı/daha az eğitim almış olmayı
Sevgiliyken belli etmedi mi hiç
Alkış sana bayan dil kurumuHayır şaka değiliz ! Bu yazım şeklini dilimize saygısızlık olarak görüyorum ve uyarmak her bilinçli insanın görevidir.Okumak başka şeydir kendini geliştirmek başka şey eşinizden önce kendinizin mükemmel olmadığını da anlarsanız belki eşinizi de anlayabilir ve ya kabullenebilirsiniz
Hayır sevgiliyken derdiki hep uc iş bulur gene yaparım yaoacagımı kimseye muhtac olmayız smdi isleri bozulunca adam depresyona grıyor ve hatta bana dıyorki işi braksam sole bi kendime zaman ayırsam baska bi yere bakarım sonra diyor mesela eee benim maaşa guvenıyor ama. Bu dogrumu
Yani bende oyle dusunuyorum evet arkadaslarım calısan işinde gcuunde iyi insanlar birde eşime boyle bisey soyleme hakkı dogmuyor zaten hic bir sekilde birde yapamayacagı seyleri konusuyor beni kücük dusuruyor evet dubaiye gdeblse calıssa keske ama sadece soyluyor sonrada onlar oyle bilsin dıyor yani ben de şaşırdım artık teşekkürler sizeeYani bana göre kadının erkeği ve erkeğin kadını ekonomik olarak desteklemesi arasında bir fark yok.
Eğer bir taraf diğerini kullanmaya çalışmıyorsa ve çabalıyorsa tabii ki yardım edin.
Ama arkadaşlarınıza gerizekalı demesini falan hiç hoş bulmadım.
Yani bende oyle dusunuyorum evet arkadaslarım calısan işinde gcuunde iyi insanlar birde eşime boyle bisey soyleme hakkı dogmuyor zaten hic bir sekilde birde yapamayacagı seyleri konusuyor beni kücük dusuruyor evet dubaiye gdeblse calıssa keske ama sadece soyluyor sonrada onlar oyle bilsin dıyor yani ben de şaşırdım artık teşekkürler sizee
Evet sistem kolesi oluyoruz bi anda nedense şaka gibi .. insanlar bir tuhaf egiitm hersey demek insan bilgiyle yücelir ya tamam egitimli olan ama cok fena kişiliklerde var ama neden daha iyisi olmasın ? Sadece konusmak ustelik boş konusmak yanii haklısnızz ..Eşin özgüvensiz biri belli ki
Benim de vardı lise mezunu sevgilim, ben bi' kere lafını yapmadım ama sürekli beni, mesleğimi falan ezikliyordu ben kaldıramadım çünkü çok sinir bozucu aynı böyle bol keseden atıyordu o da kendisi çok üstünmüş falanmış filanmış da ben sistemin kölesiymişim, okullar hapishaneymiş ay
Oncelikle tesekkurler ..Ben sizi anladım.Evet boşanmak için değil ama sinir olmak için sebepleriniz var bence.Burada saydığınız iki örnek dışında da illa ki size batan bu tür davranışları vardır eşinizin.Belki konuşmalisiniz.Ama ne denir, nasıl denir bilemiyorum.
Keşke benim de tek derdim senin anlattığın gibi olsaydı inan çaresizlik kimsesizlik bunlar daha zorGoruyorum brda okuyorumda ama demek şstediigm eşim dahada iyi bşr işim olsun ıstıyor kendi isim belli deil dıyor ama b cabası yok üni sınavına grmek istiyor mesela ama ders calısmıyor ben hep destekcinim de dıyorum bu gidişle hic brsey alamıycaz yanaşmıyor cunku ben napmalıyım bu durumda
Keşke benim de tek derdim senin anlattığın gibi olsaydı inan çaresizlik kimsesizlik bunlar daha zor
Keşke benim de tek derdim senin anlattığın gibi olsaydı inan çaresizlik kimsesizlik bunlar daha zor
Allah yardımcınızz olsun ..Keşke benim de tek derdim senin anlattığın gibi olsaydı inan çaresizlik kimsesizlik bunlar daha zor
Amma saçmalamışsınız
Kadın bosanmaktan bahsetmemiş, eşini hor da görmemiş. Eğitimsiz diye tüü kaka yapmamış. Daha iyi eğitim alsın istiyor, insanların içinde bos boş konusmasindan rahatsız, insanlarin arkasindan hakaret etmesinden rahatsiz, bir şeyleri hem isteyip hem cabalamamasindan şikayetçi, iş konusunda azimli olmasını istiyor. Cozum ariyor. Yanı bir kadının bir adamdan bunları beklemesi gayet doğal, nesini abarttınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?