Daha önce eşimle alakalı konu açmıstım hanımlar .. eşim cift karakterli surekli insanları eleştiren yargılayan kendinden baska kimseyi sevmeyen biridir haaa bana ve bebegine de cok deger verir sever kollar evden işe işten eve gelir kazancını saklamaz sevgisini gosterir Şimdi sizlere iki sorum olacak ?
1- Eşim ticaret yapıyor ve işleri iyi gtmıyor niaşndan beri boyle ben bırakmadım destek oldum evlendik b sekilde aylarca evi ven gecindrdiğim oldu snra isleri duzeldi guzel zmnlar gecirdik ama dgru duzgun para brktiremedik ve eşim yatırım da yapmak istemedi hic sevmez yatırımı cnku bırca grmekden ödü kopar / ve ben ev almak istiyorum kendim memurum 4 bin lira maasım var ve tokiye yazıldık ev cıkarsa ben maasımdan oduycem yoksada zaten eve cıkmak istiyorum artık eşimin aman dur bekle demelerinden bıkdım/ eşim bi kac yere kamuya basvuru yapdı sonuc beklıyoruz ıkı aya ya olucak ya olmuycak oda işini degstmek cok istiyor ama ekstra hic bir cabası yok yine sadece git gel yapıyor ben eve grsem eşim daha da salarmı kendini ? Nasılsa evde alındı ohhh eş ödüyor nasıl olss ben kendimi darlamayayım derse ben bu adamı nabayım ? Cnku cidden guvenmıyorum herşey sevgi aşk mı ?
2- adamın bir huyu var acaip boş konsuyor defalarca uyardım mesela asla dusunmedigi bir seyi dusunuyormus gbi akrabalarına anlatıp çapınca hava atıyor Dubaiye gdecekmiş işe girecekmiş dolarlar havada ucusacakmıs ki eşim lise mezunu... neden dıyorum boş yapıyorsun amannnnnn nolacak sanki onlar ole blsin dıyor arkadaslarım cok elit duzgun insanlar eşleride oyle bir araya gelıyoruz mesela evlere dagılıyoruz dıyorki ne mal arkadasların var hepsi bir adam etmez biz en iyisiyizz.. ki iclerinde en egitimsizi kendisi... ben artık bu durumdan coo sıkıldım adam vazgecmıyor bu huylarından sogumaya basladım aacaip ! Sizce bu insan kendini toparlarmı ? Okul oku ben arkandayım dıyorum olursa olur dıyor mesela ben daha fazla ne konusayım ki artık susmak istiyorum he deyip gecmek boylede evlilik nereye gider ?? Sizlere sorum bunlar hanımlar dert deil belki okdr ama ben basta bu adamı boyle tanımadım ekmegini taştan cıkartan her işe koşan herseydenn anlayan sevecen biriydi iyi kalpliydi ben mi safmısım goremedim ? Yoksa ne ? Tesekkurler