Eş dediğin nedir ? Sevgi herseye yetermi ?

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
31
Daha önce eşimle alakalı konu açmıstım hanımlar .. eşim cift karakterli surekli insanları eleştiren yargılayan kendinden baska kimseyi sevmeyen biridir haaa bana ve bebegine de cok deger verir sever kollar evden işe işten eve gelir kazancını saklamaz sevgisini gosterir Şimdi sizlere iki sorum olacak ?
1- Eşim ticaret yapıyor ve işleri iyi gtmıyor niaşndan beri boyle ben bırakmadım destek oldum evlendik b sekilde aylarca evi ven gecindrdiğim oldu snra isleri duzeldi guzel zmnlar gecirdik ama dgru duzgun para brktiremedik ve eşim yatırım da yapmak istemedi hic sevmez yatırımı cnku bırca grmekden ödü kopar / ve ben ev almak istiyorum kendim memurum 4 bin lira maasım var ve tokiye yazıldık ev cıkarsa ben maasımdan oduycem yoksada zaten eve cıkmak istiyorum artık eşimin aman dur bekle demelerinden bıkdım/ eşim bi kac yere kamuya basvuru yapdı sonuc beklıyoruz ıkı aya ya olucak ya olmuycak oda işini degstmek cok istiyor ama ekstra hic bir cabası yok yine sadece git gel yapıyor ben eve grsem eşim daha da salarmı kendini ? Nasılsa evde alındı ohhh eş ödüyor nasıl olss ben kendimi darlamayayım derse ben bu adamı nabayım ? Cnku cidden guvenmıyorum herşey sevgi aşk mı ?
2- adamın bir huyu var acaip boş konsuyor defalarca uyardım mesela asla dusunmedigi bir seyi dusunuyormus gbi akrabalarına anlatıp çapınca hava atıyor Dubaiye gdecekmiş işe girecekmiş dolarlar havada ucusacakmıs ki eşim lise mezunu... neden dıyorum boş yapıyorsun amannnnnn nolacak sanki onlar ole blsin dıyor arkadaslarım cok elit duzgun insanlar eşleride oyle bir araya gelıyoruz mesela evlere dagılıyoruz dıyorki ne mal arkadasların var hepsi bir adam etmez biz en iyisiyizz.. ki iclerinde en egitimsizi kendisi... ben artık bu durumdan coo sıkıldım adam vazgecmıyor bu huylarından sogumaya basladım aacaip ! Sizce bu insan kendini toparlarmı ? Okul oku ben arkandayım dıyorum olursa olur dıyor mesela ben daha fazla ne konusayım ki artık susmak istiyorum he deyip gecmek boylede evlilik nereye gider ?? Sizlere sorum bunlar hanımlar dert deil belki okdr ama ben basta bu adamı boyle tanımadım ekmegini taştan cıkartan her işe koşan herseydenn anlayan sevecen biriydi iyi kalpliydi ben mi safmısım goremedim ? Yoksa ne ? Tesekkurler

Eşiniz eğitimsiz, lise mezunu ok. Arkadaşlarınız elit, düzgün insanlar, eşleri de öyle ona da peki.
Belli ki siz de çok elit ve eğitimlisiniz ki (nabayım) diyorsunuz.
Peki siz evlenirken bu adam yüksek lisansını yapmıştı da evlenince mi lise mezunu oldu?

Yukardada belirttigim gbi işleri yolunda gtmesede ben onun hep yanndaydım destek oldum saydım onu hep o bişeyler istiyor yaoacagım dıye kendi soyluyor ama hep erteliyor surekli rahat takılıyor komk b sekilde baskalarını laf atıp olmamıs seyleri varmıs gbide gösteriyor ben nasıl bir yol izliycemi şaştım ev almayada yanaşmıyorrr eeee ben ne yapmalıyım dyorum zaten soruyorum size hem kendi isteyipp üni okuyam iyi işe greyim dyenn hemde sıfır caba ? Ben yoruldum artık basta evet boyle deildi cok saglam fikirleri vardı ama smdi ? Yuksek lisans yapsa ne alaka işe yaramadıktan sonra ayrıca

Kral sen lisanslısın heralde konuşmalarına bakılırsa.
"Nabayım, acaiiiip" dediğine göre lisansı baya yüksek bir mecradan almışsın. Helal!
Herseyi bıraktnda yazı seklimemi taktın hızlı yazıyorum bebeğimden dolayı ?? Ne olmuşş boş yorumm yapmayın en iyisi siz hic yorum yapmayın !!!

İyide eşiniz simdi mi böyle oldu
Arkadaslarınızla ilk defa mı tanısıyor yorum yapıyorda bos konusuyor diyorsunuz
Veya parası işi nişandan beridir yok diyorsunuz alışmış olmanız lazım

Evlilik bir olmak demektir eşinizin salacagını paranızla ev aldınız diye iyice elini ayagını cekecegini düşünüyorsanız zaten henüz hayat arkadası olmamıssınız karşılıklı

Bakın soyle soyledm zaten basta deildi nişanlıyke.çn harika bir profil cizdi evlennce herseye laf eden kibirli biri cıkdı karsıma ! Ayrıca ev almaya cidden yanasmıyor işi bir iyi bir kötü o yzden iş arıyor daha iyi sabit gelirli ama kendini geliştirmiyor hersey b anda olsun istiyor

Eşini aşağılaman? Nesin doktor mu? Ne okuyanlar var adam olamamış ayıp sen bencede boşan o kültürlü arkadaşlarınla vakit geçir. Ayıp valla.
Evet saglıkcıyım ve ble ble evlendim buna takılmadım ben hic adam kendini geliştirmşyor dıyorum ben ne dıyorum siz ne !!!!

Herseyi bıraktnda yazı seklimemi taktın hızlı yazıyorum bebeğimden dolayı ?? Ne olmuşş boş yorumm yapmayın en iyisi siz hic yorum yapmayın !!!
Ooo kızma reis sakin... Merak ettiğim konu küçümsemek neden ? Bu adamın lise mezunu olduğunu sonradan mı öğrendin ?
En zoru nedir biliyor musun? Eğitimli cahil olmak..

Ooo kızma reis sakin... Merak ettiğim konu küçümsemek neden ? Bu adamın lise mezunu olduğunu sonradan mı öğrendin ?
Lise mezunu bile deildi benim zorlamam ile okudu acıktan !! Bu birrr ve ben ble ble evlendim mesele egitim deil dedim kazanır yeriz iceriz evlilik onemli dedim evlendim ama adam akıllı okuuu !!! Hadsizlesmeyin ayrıca reis felan ne ya ?? Hayırdır siz ne zannedıyorsunuz kendinizi

Ve ben sizin işinizi cok merak ettim sanırım sizde hayatı toz pembe grenlerdensiznizzz !! Adam hic birseye yanasmıyor dıyorum ne ev almaya ne kendisi icin bseyler yapmaya ustune ustluk arkaaslarıma laf atoyor hepsi mal hepsi ökğz diyor ınsanlara !!

Niye bu kadar parladın? Ben onu anlamadım. Noluyor yav

Adamın parası yok nasıl ev almaya yanassın ki
Kendisi bicok acıdan kendini yetersiz gördügü icin kibirli biri imajına bürünmüş onada bu sekilde konusuyorsanız gayet normal bi durum

Zaten senerrce bekleriz ona kalsak ama ben artık bseyler sahibi olalım dyor um
Valla bu adam degismez cunku hirs yok bi kere.. bosanmayi dusunursen o halde ev alip kredi cekmenin o kadar borcun altina girmenin mantigi yok. Skmdi ev alsan o zamanda diyeceksinki sayemde ev aldik sana kalsaydi falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…