• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş dediğin nedir ? Sevgi herseye yetermi ?

Millet lerde ne dertler var bence zaten otur şükret
Goruyorum brda okuyorumda ama demek şstediigm eşim dahada iyi bşr işim olsun ıstıyor kendi isim belli deil dıyor ama b cabası yok üni sınavına grmek istiyor mesela ama ders calısmıyor ben hep destekcinim de dıyorum bu gidişle hic brsey alamıycaz yanaşmıyor cunku ben napmalıyım bu durumda

Adamın parası yok nasıl ev almaya yanassın ki
Kendisi bicok acıdan kendini yetersiz gördügü icin kibirli biri imajına bürünmüş onada bu sekilde konusuyorsanız gayet normal bi durum
Normal evet ona gore nrmal bana gore deil bir insan istiyorsa ama cidden istiyorsa herseyi yapabilir inglizce kursuna gdebilir dil ogrenebilir universite okuyabilir atanabilirrr ki bnları o istiyor yapayım dıyor ama sııfr çabaa sıfır azim nereye kdr boyle devam eder ?

Valla bu adam degismez cunku hirs yok bi kere.. bosanmayi dusunursen o halde ev alip kredi cekmenin o kadar borcun altina girmenin mantigi yok. Skmdi ev alsan o zamanda diyeceksinki sayemde ev aldik sana kalsaydi falan filan
Hırs sıfır evet evini bizi gectim bana dıyorki mesela aaa keske doktor muhendis olsam bana ne cok yakısırdı dıyor eee olablrsn dıyorum mllet kac sene sonra okuyor yapablrsn dıyorum amannnnn kim ugrascak dıyor yani ben şaştım artık

Yok bacım senin eğitimin karşısında saygı ile eğiliyorum ben. Kibirli dediniz ya adama kibir hanginizde sence?
Bence siz boşanın en güzeli bu adam senin eğitimin karşısında eziliyor yazık. Elit olmak boşanmayı gerektirir bu durumda.
Kralın kızı mısın doğru söyle :P

Yok bacım senin eğitimin karşısında saygı ile eğiliyorum ben. Kibirli dediniz ya adama kibir hanginizde sence?
Bence siz boşanın en güzeli bu adam senin eğitimin karşısında eziliyor yazık. Elit olmak boşanmayı gerektirir bu durumda.
Ya allah aşkına senn de karsına boyle bos bos konusmayı cok seven biri cıksında beni bi anla cekilmiyor. B saatten sonra emin ol !! Hersey hayatta toz pembe degil !! Ve brdaha bana boyle yorumlar yapma ! Boşanacagım dememişim etmemişim ne bu öfke ??

Normal evet ona gore nrmal bana gore deil bir insan istiyorsa ama cidden istiyorsa herseyi yapabilir inglizce kursuna gdebilir dil ogrenebilir universite okuyabilir atanabilirrr ki bnları o istiyor yapayım dıyor ama sııfr çabaa sıfır azim nereye kdr boyle devam eder ?
Siz artık eşinizi sevmiyorsunuz belli ki
Kendiniz yazmıssınız lise eğitimini bile sizin sayenizde tamamlamış
Başta adamı böyle kabul etmişsiniz değiştiririm diye düşünmüşsünüz ancak değişmeyince nereye kadar gider diye sorgulayabiliyorsunuz
Bosanmanız her iki taraf icinde en hayırlısı olur

İş başvurusu yapmış haber bekliyormuş başka ne yapabilir mesela?

Kendini geliştirmiyor diyorsunuz bu adamın ne yapıp yapamayacağını az çok kestirmiş olmanız lazımdı evlenmeden önce. Liseyi sizin desteğinizle dışarıdan okumuş adamdan İngilizce kursu, üniveriste okumasını beklemeniz gerçekçi bir beklenti değil, bunu kabul etmeniz lazım. Çünkü içten gelir böyle şeyler, eş zoruyla olmaz..

Ev alma konusunda kendine maddi olarak güvenmiyor olabilir. Kimi insanlara yıllarca ev icin borcu ödemek mantıklı gelmeyebiliyor.

Siz artık eşinizi sevmiyorsunuz belli ki
Kendiniz yazmıssınız lise eğitimini bile sizin sayenizde tamamlamış
Başta adamı böyle kabul etmişsiniz değiştiririm diye düşünmüşsünüz ancak değişmeyince nereye kadar gider diye sorgulayabiliyorsunuz
Bosanmanız her iki taraf icinde en hayırlısı olur
Evet bastan kabul ettim degişir dedim cnku hırslı biriydi herseyi yapan bir yanı vardı dugunumzden once ıkı ay işten keyfe keder cıktı gezdi dolaştı bir kurus yokken kenarda yine ben destek cıkdım simdi zor oluyor işte insan sorguluyor neden diye

Yalnız sağlıkçı arkadaşım hatta belki meslektaşım lütfen imla kurallarına dikkat eder misin? Kaldı ki senin yazdığın şekilde yazmak kelimeleri daha zor TÜRKÇE ye bu eziyeti etme sonra karşıdakini hakir görürsün

Yaa yorumları okurken daraldım kadın bisey sormuş ve gayet açık.. Evet ben olsam soğurdum çünkü arada eğitim farkı var bu ciddi bi konu ayrıca evin geçimini kadına bırakan adamdan o an soğurum.(kısa sürekli durumlar olabilir ama burda adam yaymış gibi) boş konuşan adam hiç hazzetmem kaldı ki arkadaşlarınız da farkındadir kocanızın atıp tuttugunun bu sizi de küçük düşürür. Çok ciddi bir konuşma yaparım kendini bu konularda acilen düzelt yoksa sonuçları iyi olmayacak derim he düzeltmezse boşarım net.

Yalnız sağlıkçı arkadaşım hatta belki meslektaşım lütfen imla kurallarına dikkat eder misin? Kaldı ki senin yazdığın şekilde yazmak kelimeleri daha zor TÜRKÇE ye bu eziyeti etme sonra karşıdakini hakir görürsün
Yaaaa tovbe tovbeee buna takılma kardesim bu ne hızlı yazıyorum bebegim var uyanacak diye hay allahım yaaa şakamısınız ?

Ee niye evlendin lise mezunu adamla
Bilmiyor musun erkeklerin kuyruğu acır eğitim durumunda, ezik hissedip seni de eziklemeye çalışırlar

Back