Eş dediğin nedir ? Sevgi herseye yetermi ?

Kız ağzını hayra aç
Bende aslında temel düşünce olarak onu yansıtmak istemiştim ama mune ablam kesin yanlış anlayacak beni
Arkadaşlar hanımefendinin küçük gördüğü fln yok.Hanımefendi dert anlatıyo siz neleri seçiosunuz.Gazeteciler gibi olaydan farklı anlamlar çıkarıosunuz.Hanımefendi dioki hırs yok dio.Çaba yok dio.Uzerıne bide eşim kimseyı beğenmiyor dio.Dert anlatıo.Biz hemcinslerımıze neden yardımcı olmak yerine bu sekılde tavırlar sergılıosunuz.Bu şiddet nedir anlamadım .Hepimiz destek olmalıyız bırbırımıze.

Esiniz yanasmiyorsa siz cabalayin geleceginiz icin elbet birgun farkina varacak iyi ki yapmisiz diyecek eminim. Diger konularda da cok takilacak bisey goremedim ben tabi ortamda atip tutmasi hos degil ama duzgun bi dille yaptiginin yanlis oldugunu soyleyebilirsiniz anlamazsa da yapcak bisey yok kocaman adam degistiremezsiniz ki.

Ufak bi nokta yakalasak da konu sahibinin uzerine çullansak diye bekleyen bi güruh var malesef burda. Fikir beyan etmenin de bi üslubu var katiliyorum size.

Eşinizin yapmayacağı, yapamayacağı bir şeyi olacak gibi konuşması tabiki hata. Onunla bu şekil konuşuyorsanız eziklenme psikolojisiyle yapıyor. Gerçekten çok üstten bakan bir tavrınız var ama bu ne yazınıza ne uslubunuza yansımış. Bence onu hirslandirmak yerine neden Türkçe konusunda hirslanmiyorsunuz ya da neden doktor mühendis olmak için siz cabalamiyorsunuz. Adama oku diyorsunuz bir yaştan sonra o kadar kolay değil. Beklentiniz hep karşıdan.

Eşinizin rahatlığı , sallaması ve kendine bakmadan başkalarını küçümsemesi gözünüze batmış canınızı sıkmış galiba. Bence düzgün bir işi olsa bu kadar kafaya takmayacaktınız. Hepimiz zaman zaman kafaya takacak birşeyler buluruz . Ortada duran çorabı bile ona gıcık olmamız için bile yetebilir. Oysa nice güzel huyları da vardır. Duygu durumunuzu yoklayın bence. Bu hisler geçici mı yoksa hep kafaya takacağınız türden mı? Ben ortada çok da büyük bir sorun göremedim. Ayrıca eşiniz eğlenceli birine de benziyor. Olumlu bakın güzel olsun. En kısa zamanda düzenli bir işi de olur inşallah.

Ohhhh beee vallaaa yıldım surda derdimi anlatamıyorum şaka gbi burda bazıları ? Eğitim tabiki önemli tabiki daha iyi bir iş onemli ben kocama zaten destegim ama nedne daha iyisi olmasınkş ?
Oncellıkle eşınız sizin çocuğunuz degil onu yetıstırme düşüncesinden vazgecıp oldugu gıbı kabullenın bence. Ev alma konusunda da kendını salar mo dıye düşünüyorsunuz ama nasıl salsın sızın maasın çoğubelkı hepsı ev borcuna gıderse evı esınız geçindirecek daha rahatlaması degılsıkıntıya gırmesı lazım.

Her işi onun yerine çözüp önünü açıyorsanız adam neden çabalasın ki bence rahata alışmış sayenizde caka satıyor.

Başlıkta "sevgi herşeye yetermi?"demissiniz de siz sevmiyorsunuz ki..sevseniz elit arkadaşlarınızla kıyaslamaz adami lise mezunu diye gömmezdiniz..saygıda yok üstelik..

Ben utandım okurken eşiniz bunları bilse ne hissederdi acaba?

Lisans mezunu bir insanın bu kadar imla hatası yapmasına ne demeli? Eşinizle lise mezunu olduğunu bile bile evlendiniz sonuçta. Şimdi bununla dertlenmenizin bir anlamı yok ki. Kıyaslamayı bırakın daha mutlu olursunuz.

Milletin icinde " hele ziya once sen bir liseyi bitir" de bak bakayim bidaha atabiliyomu. Dubaiye gitcekmis sen once havaalanina bir gec vizelerden de.

Bence evi kendi uzerinize alin

Eşinizle ilgili düşünceleriniz çok kırıcı. Belli ki saygı duymuyorsunuz artık bu sevgiyi de bitirir.
Benim eşimin hayali de evde çocukları büyütüp yemek yapmak, yaşlanınca torunlarına bakmak. Eğer mutlu olacaksa sonuna kadar destekliyorum. Şirketini kapatıp ev erkeği olacak ve onun kararı ben sadece elimden geldiğince çalışıp maddi olarak fark hissettirmemeye çalışırım.

Ben çalışıp para getiriyorum moduna girmemek lazım o eşiniz. Burda önemli nokta evde iş bölümü olmalı. Size yardımcı değil, ortak olmalı. Sizi sömürdüğünü düşünüyor gibisiniz. Eğer böyle düşünüyorsanız evliliğinizde sorumluluk dağılımı haksız ise bu yükü taşımayın. Konuşup netleştirin.
Bebeğim var dediniz lohusa olduğunuz için daha hassas olabilir misiniz? Bu dönemlerde herşey daha çok göze batabilir.
Arkadaşlarınızın yanında aşağılık kompleksine girmiştir. Belki tavrınızdan hissetmiştir. Yaptığı çok yanlış ama konuşarak aşabilirsiniz.

Her açtığınız konuda aşırı fevrisiniz.Uslubunuz itici hem de çok istemıyorsanız boşanın boşa kürek çekmeyin ama ben hani adamın aşırı boşanmaya gidecek kadar yanlıs hareketını göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…