- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Ne alakası var yukarda yazdıklaırmı iyice okudunzmu adam boş boş dubailerden bahsediyor onlar oyle bilsin dıyor bu nasıl saglıklı bi dusunce sizce ?! Keske yapablsede olsa neden daha iyisi olamasınkii evet tanıdım ama tam tanıyamamışım bana beraber yaparız sen bana destek ol dıyen adam smdi amannn olursa olur nabalım dıyor ne olacak boyle boyle iş yok guc yok ıkı uc ayda bir uc lira beş lira kazan gel eşinşn maasıyla dur evde sizce saglıklımı ?Konuşmalarını boş bulduğunuz adamın nesini sevdiniz, nasıl aşık oldunuz? Evlenmeden önce adamla hiç mi konuşmadınız?
Kusura bakmayın ama çok büyük ihtimalle şu an beğenmediğiniz adamla evlenmeden önce aynı frekanstaydınız.
Bunun öğrenim düzeyiyle bir ilgisi yok. Sohbetinden keyif almışsınız, anlaşmışsınız ki sevip evlenmişsiniz.
Adam gerilemiş olamayacağına göre ya siz ilerlediniz ya da etrafınızdaki çiftleri göre göre adamdan soğudunuz, kendinizden önce onu sorgulamaya başladınız.
Bence kendinizi de bir sorgulayın.
Eşiniz maddi açıdan güçlü olsa, para konusunda gözünüze batmasa boş muhabbetine pek takılmayacaksınız sanki.
Kral sen lisanslısın heralde konuşmalarına bakılırsa.
"Nabayım, acaiiiip" dediğine göre de lisansı baya yüksek bir mecradan almışsın. Helal!
Sizede alkışşş harika cumleler kurdugunuz ve beni bilgilendirdiginiz icin cok tesekkurlerOkumus bir kadinin asla 'nabayim' diye bir yazi stili gelisterecegini sanmiyorum.
O kelimeden itibaren konunun gercek olmadigini bile dusunuyorum.
Eger gercekse memur olurken sinavi nasil kazandiniz bizede anlatin faydalanalim.
Ay biri bile mi fark etmedi diye düşünüyordum :)
Neyse, eşinizi gömmüşsünüz ama o kadar kötü yazmışsınız ki gözlerim kanadı şahsen. 4 bin tl maaşı bu Türkçeyle almanızı tebrik ettim :)
Bence eşinize bu kadar takılmayın. Nişandan beri çalışmıyorsa, neden evlendiniz ki?
Keske kurabilsem harika cumleler.Sizede alkışşş harika cumleler kurdugunuz ve beni bilgilendirdiginiz icin cok tesekkurler
Düğünden iki ay önce,keyfe keder işten çıkarak sinyalin alasını vermiş aslında.Evet bastan kabul ettim degişir dedim cnku hırslı biriydi herseyi yapan bir yanı vardı dugunumzden once ıkı ay işten keyfe keder cıktı gezdi dolaştı bir kurus yokken kenarda yine ben destek cıkdım simdi zor oluyor işte insan sorguluyor neden diye
Siz evlenirken de lise mezunuydu. Evlenmeyecektiniz. Çok nadirdir erkeğin eğitim olarak altta olduğu mutlu evlilik. Sorunuza gelecek olursak paranız yoksa huzurunuz Da olmaz. Huzur olmayınca maddi sıkıntı da yaşayınca sevgiyi de yiyemeyeceğinize göre sevgi her şeye yetmez diyorumDaha önce eşimle alakalı konu açmıstım hanımlar .. eşim cift karakterli surekli insanları eleştiren yargılayan kendinden baska kimseyi sevmeyen biridir haaa bana ve bebegine de cok deger verir sever kollar evden işe işten eve gelir kazancını saklamaz sevgisini gosterir Şimdi sizlere iki sorum olacak ?
1- Eşim ticaret yapıyor ve işleri iyi gtmıyor niaşndan beri boyle ben bırakmadım destek oldum evlendik b sekilde aylarca evi ven gecindrdiğim oldu snra isleri duzeldi guzel zmnlar gecirdik ama dgru duzgun para brktiremedik ve eşim yatırım da yapmak istemedi hic sevmez yatırımı cnku bırca grmekden ödü kopar / ve ben ev almak istiyorum kendim memurum 4 bin lira maasım var ve tokiye yazıldık ev cıkarsa ben maasımdan oduycem yoksada zaten eve cıkmak istiyorum artık eşimin aman dur bekle demelerinden bıkdım/ eşim bi kac yere kamuya basvuru yapdı sonuc beklıyoruz ıkı aya ya olucak ya olmuycak oda işini degstmek cok istiyor ama ekstra hic bir cabası yok yine sadece git gel yapıyor ben eve grsem eşim daha da salarmı kendini ? Nasılsa evde alındı ohhh eş ödüyor nasıl olss ben kendimi darlamayayım derse ben bu adamı nabayım ? Cnku cidden guvenmıyorum herşey sevgi aşk mı ?
2- adamın bir huyu var acaip boş konsuyor defalarca uyardım mesela asla dusunmedigi bir seyi dusunuyormus gbi akrabalarına anlatıp çapınca hava atıyor Dubaiye gdecekmiş işe girecekmiş dolarlar havada ucusacakmıs ki eşim lise mezunu... neden dıyorum boş yapıyorsun amannnnnn nolacak sanki onlar ole blsin dıyor arkadaslarım cok elit duzgun insanlar eşleride oyle bir araya gelıyoruz mesela evlere dagılıyoruz dıyorki ne mal arkadasların var hepsi bir adam etmez biz en iyisiyizz.. ki iclerinde en egitimsizi kendisi... ben artık bu durumdan coo sıkıldım adam vazgecmıyor bu huylarından sogumaya basladım aacaip ! Sizce bu insan kendini toparlarmı ? Okul oku ben arkandayım dıyorum olursa olur dıyor mesela ben daha fazla ne konusayım ki artık susmak istiyorum he deyip gecmek boylede evlilik nereye gider ?? Sizlere sorum bunlar hanımlar dert deil belki okdr ama ben basta bu adamı boyle tanımadım ekmegini taştan cıkartan her işe koşan herseydenn anlayan sevecen biriydi iyi kalpliydi ben mi safmısım goremedim ? Yoksa ne ? Tesekkurler
Yazdıklarınızı okudum yorumlarida şimdi evlilikte denklik diye bişey var dinimzdede evlilik kimle nasıl yapılır diye bı konu var ilahiyatçı bı arkadaş falan varsa belki aydnlatr siz bu insanla statü olarak farklisinz tmm inanmssnz değişir azimli yapar demissnz ancak çelişiyor herşey inandığımız adam liseyi aciktan sizin ittrmenzle bitirmiş, oysa sizin anlattgnz adam ( istekliydi diyorsunzya) canla başla bitirmeli ardından bı üniv okumalydi açıktan da olsa, düğüne 2 ay kala bu adam işinden çıkıp gezip tozuyor sorumsuzluğn böylesi ee hani tutuğuni koparan adam ekmeğini taştan çıkaran adam Kusura bakmayın ama sizin eşiniz bence hep aynıymış hep rahatmis anlayacağınız belki o zaman ki ruh haliniz belki de gereksiz inancnz öyle olmadığını düşünmüşsnz şimdi ise öyle olduğunu görüyorsnz ve kabullenemiyor değişmesini istiyorsunz dünyanın en zor şeyi birini degistirmek heleki açık değilse değişime üstüne birde çocuk yapmssnz şimdi ise şikayet ediyorsunuz bile bile lades deyince sonra kendi içinnzde cevaplar ariyorsunz sorularinza kısaca ya bu deveyi böyle kabul edip gudeceksin yada bu diyardan gidecek.Daha önce eşimle alakalı konu açmıstım hanımlar .. eşim cift karakterli surekli insanları eleştiren yargılayan kendinden baska kimseyi sevmeyen biridir haaa bana ve bebegine de cok deger verir sever kollar evden işe işten eve gelir kazancını saklamaz sevgisini gosterir Şimdi sizlere iki sorum olacak ?
1- Eşim ticaret yapıyor ve işleri iyi gtmıyor niaşndan beri boyle ben bırakmadım destek oldum evlendik b sekilde aylarca evi ven gecindrdiğim oldu snra isleri duzeldi guzel zmnlar gecirdik ama dgru duzgun para brktiremedik ve eşim yatırım da yapmak istemedi hic sevmez yatırımı cnku bırca grmekden ödü kopar / ve ben ev almak istiyorum kendim memurum 4 bin lira maasım var ve tokiye yazıldık ev cıkarsa ben maasımdan oduycem yoksada zaten eve cıkmak istiyorum artık eşimin aman dur bekle demelerinden bıkdım/ eşim bi kac yere kamuya basvuru yapdı sonuc beklıyoruz ıkı aya ya olucak ya olmuycak oda işini degstmek cok istiyor ama ekstra hic bir cabası yok yine sadece git gel yapıyor ben eve grsem eşim daha da salarmı kendini ? Nasılsa evde alındı ohhh eş ödüyor nasıl olss ben kendimi darlamayayım derse ben bu adamı nabayım ? Cnku cidden guvenmıyorum herşey sevgi aşk mı ?
2- adamın bir huyu var acaip boş konsuyor defalarca uyardım mesela asla dusunmedigi bir seyi dusunuyormus gbi akrabalarına anlatıp çapınca hava atıyor Dubaiye gdecekmiş işe girecekmiş dolarlar havada ucusacakmıs ki eşim lise mezunu... neden dıyorum boş yapıyorsun amannnnnn nolacak sanki onlar ole blsin dıyor arkadaslarım cok elit duzgun insanlar eşleride oyle bir araya gelıyoruz mesela evlere dagılıyoruz dıyorki ne mal arkadasların var hepsi bir adam etmez biz en iyisiyizz.. ki iclerinde en egitimsizi kendisi... ben artık bu durumdan coo sıkıldım adam vazgecmıyor bu huylarından sogumaya basladım aacaip ! Sizce bu insan kendini toparlarmı ? Okul oku ben arkandayım dıyorum olursa olur dıyor mesela ben daha fazla ne konusayım ki artık susmak istiyorum he deyip gecmek boylede evlilik nereye gider ?? Sizlere sorum bunlar hanımlar dert deil belki okdr ama ben basta bu adamı boyle tanımadım ekmegini taştan cıkartan her işe koşan herseydenn anlayan sevecen biriydi iyi kalpliydi ben mi safmısım goremedim ? Yoksa ne ? Tesekkurler
Bence sizi asıl rahatsız eden eşinizin karakteri. Eşinizin davranışlarının nedenini eğitimin durumuna bağlıyorsunuz ama bence bununla alakalı değil. Eşinizin palavravari söylemleri, insanların arkasından konuşması gibi davranışları size ters geliyor. Sizi ondan uzaklaştıran asıl sebep bu. Belki kendinizi ifade ederken yanlış kelime ve cümleler seçmiş olabilirsiniz. Arkadaşlar da onlara takılmış lakin ben sizi anladım. Siz eşinizin kendine güvenli, dürüst ve gelişime açık biri olmasını istiyorsunuz. Ama emin olun bu sadece eğitimle olmuyor. Doktora mezunu olup insaniyetten nasibini alamamış insan da var, ilkokul mezunu olup insanlık dersi veren de.Daha önce eşimle alakalı konu açmıstım hanımlar .. eşim cift karakterli surekli insanları eleştiren yargılayan kendinden baska kimseyi sevmeyen biridir haaa bana ve bebegine de cok deger verir sever kollar evden işe işten eve gelir kazancını saklamaz sevgisini gosterir Şimdi sizlere iki sorum olacak ?
Hakkayen ya konuyu trollemişler resmen. Çok ayıp. Konu dikkatinizi çekmiyorsa katılmayın arkadaşlar. Yorum yapacağım diye insanlarla dalga geçmeyin. Kimse size zorla yorum yaptırmıyor.Amma saçmalamışsınız
Kadın bosanmaktan bahsetmemiş, eşini hor da görmemiş. Eğitimsiz diye tüü kaka yapmamış. Daha iyi eğitim alsın istiyor, insanların içinde bos boş konusmasindan rahatsız, insanlarin arkasindan hakaret etmesinden rahatsiz, bir şeyleri hem isteyip hem cabalamamasindan şikayetçi, iş konusunda azimli olmasını istiyor. Cozum ariyor. Yanı bir kadının bir adamdan bunları beklemesi gayet doğal, nesini abarttınız?
Malesef böyle adam(!)lar var ya.. Çok üzgünüm.. Kendilerini öyle bi pazarlıyolar ki hani iş yapsalar ticaret falan hakkaten iyi de kazanırlar ama fos işte.. Bunlar palavradan konuşmayı insanları küçümseyerek kendilerini tatmin etmekten hoşlanıyolar.. Begenmedikleri üst statüdeki kişileri saçma sapan eleştirip kendilerini rahatlatıyolar böyle bitanesinden boşanmaya çalışıyorum canınızı sıkmak istemiyorum tabii ama kolay gelsin demeye geldim.. Yalnızca fazla güvenmeminizi tavsiye ederim zira söz verip türlü bahanelerle tutmamak tam da bunlara göre..ama ben basta bu adamı boyle tanımadım ekmegini taştan cıkartan her işe koşan herseydenn anlayan sevecen biriydi iyi kalpliydi ben mi safmısım goremedim ? Yoksa ne ?
Cinnet banlanacaksınOoo kızma reis sakin... Merak ettiğim konu küçümsemek neden ? Bu adamın lise mezunu olduğunu sonradan mı öğrendin ?
En zoru nedir biliyor musun? Eğitimli cahil olmak..
Kız ağzını hayra açCinnet banlanacaksın
Ama yazdıklarına katılmamak elde değil.
Bu adam dün öyleydi bugün böyle olmadı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?