Eş boşanma çocuk

Kesinlikle ayrilmalisin bence zaten içinde aşk sevgi yok. Eşin de karakteri olgunluğu oturmamış bir kişilik belli. Kendine yazık etme ne kadar güzel eğitimini tamamlamişsin. Ailene gelecek olursak aileler hep öyle millet ne der düşünür kendi kızı goz onunde erir haberi olmaz. Ailenle net konuş. Bitirecegini soyle ama normal değil kararlı ve net olduğunu hissettir. Ha hemen bitirmek istemiyorsan Eşin gelince çok net ve 1 kere konuş her şeyi anlat baktın kavgaya yol açıyor güle güle de gitsin. Hiç gencligini hayatını boşu boşuna mahvetme.

İlk başta olmaması gereken evlilik olmuş. Aylık bir miktar belirle bana şu kadar para gönder ben senden sürekli para istemeyim de. Onun maaşı 20 bin civarı vardır diye düşünüyorum

Felan felan 45 defa,gözüm kanadı.
Gerçekten okumuş kadın mısınız? İnanılmaz.

Zaten adamla öylesine evlenmişsiniz. Anneniz sizi itelemiş gidin evlenin bir an önce diye. Bu da size ders olsun,bir daha sevmediğiniz adamla sırf o sizin peşinizde koşuyor diye evlenmezsiniz.

Bu yaziyi nasil okuyupta yorum yapalım ki? Bitiremedim... Ya neden paragraflara ayirip rahat okumamizi sağlamıyorsunuz?
Hakikaten soruyorum, cok mu zor?

Insanlarin karakteri yazidan bile anlasiliyor bence, burada bile karmakarisik bir durumda kendinizi anlatamazken, reelde farklı bir sey beklemiyorum ben

Annen, elalem ile birlikte otursun kına yaksın, yakmışlar başını.
Kendi hayatını elalem ne der diye yaşarsan, sonuç bundan farklı olmaz.
Zararın neresinden dönersen kardır, boşan ve kendi hayatını kur.

YouTube de dilbilgisi dersleri var, noktalama işaretleri olan dersleri dinlemenizi tavsiye ediyorum.

Bile bile lades. Buna çanak tutmuş bilmiş bir anne. Erkek düzenin içinde savrulan kadın. Ben zaten bir kızın peşinde yıllarca dolanıp onu mutlu eden de görmedim. Takıntılı iste. Elde edince de bitmiş.
Boşanmaya kararliysan uzatma. O çok bilmiş annenle kararlı ve net konuş. Onun elalem düşkünlüğü sebebiyle göz göre göre hataların içine sürüklendiğini anlat. Boşan, kızına annen baksın sen calis.

Ayy canım sen boşan. Ailen hata etmis . Sen de o kavgadan sonra 6 ay sonra bebek yaparak hata etmissin.. nerden donsen kar. Ailen de sacmalamasın..hem size düşkunlermiş uzaga yollayamazlarmiş hem de kizlarinı bu sacma evlilikte tutuyorlar. Aileniz normal degil. Bosanmakta diretin mecbur kabul ederler

Kayınpederiniz ablanızın üstüne yürümüş.Anneniz hemen üstünü kapatıp sizi zorla geri göndermiş.Üstelik neredeyse ite kaka zorla sizi evlendirmeye çalışmış.Siz niye etkisinde kaldınız ki?Biraz pasifsiniz.Nasıl bir anne kendine sığınmış kızını zorla geri gönderir.Anlayamıyorum.Boşanmak isterseniz annenizden destek beklemeyin bence.O sizi ateşe atmış,elalem ne der derdinde.
Bu arada konu sahibi nerde?

Ne dicegimi bilemiyorum aslında bosan demek geliyo içimden ama bebek de yazık çok küçük.. Gerçi büyüse de böyle Bi ailede büyümesi ne kadar mantıklı?.. Bence apar topar evlenmek tek hatan.. Sonuçta ailen seni zorla verecek değildi konussaydin keşke daha hayırlı Bi kısmetin olurdu. Ama olan olmuş artık geçmişi değiştiremeyiz. Bu evliliğin tek artısı güzel yavrun bence Eşinle oturup sakince konuş derim ben. Belli ki konuşup sorunları çözme problemi var ondan böyle kavgalar oluyor. Bak bebegimiz var onun için daha iyi Bi yuva sevgi dolu Bi hayat hazırlayabiliriz beraber diye konuş. Çocuk büyük sorumluluk bunu idrak edip olgun davranması gerekir. Umarım duzelirsiniz anı karar verme bence..

Sen keske o yurtdisinda isteyenle evlenseydin be bacım bilmiyorum tam akrabalık var mı yani çocuk olsaydi ondan sakat olur muydu ama hayatın kurtulurdu bak turkiyede evlilikler bitmis artik

Annen senin basini yakmis halada yakmaya devam ediyor annenizi dinlemeyin onu beni apar topar bana sormadan evlendirirken dusunecektin bosaniyorum diyin kocaniz yillarca ulasamadigi icin sizi gozunde cok buyutmua elde edincede cocuk falan iste degeriniz kalmamis yani yanlis anlamayin klasik turk erkegi sizde sorun yok kocaniz adam degil ayrilin isiniz gucunuz var kendiniz bakarsiniz bu ruh hastalariyla ugrasmaya degmez anneniz etrafi dusunecegine kizinin mutlulugunu dusunsun

Neden herkes dil, anlatım dersi vermeye kalkıyor, neden bazıları keşke evlenmeseydin diyor, kadın sadece akıl almak istemiş insana yardım edeceğinize eleştiri yapıyorsunuz, buraya yazacak kadar zor durumda demek. Size gelince arkadaşım hayat sizin hayatınız, evliliğinize kimin vesile olduğu önemli değil, bundan sonrası mühim; ayrılmak için önce iş bulun sonra ayrılın derim, bazı şeyler rayından çıktığı zaman düzelmiyor maalesef, ayrıca ayrılma niyetinizin ciddi olduğunu görürse eşiniz belki düzelir( can çıkmadan huy çıkmaz ama)

Bir insan hem işletme okuduğunu iddia edip ( eşit ağırlık bölümünden giriliyor diye biliyorum), hem de dil bilgisinden nasıl bu kadar yoksun olabilir?

Üniversite okuduğunuza ikna olmadım nedense veya işletme değil 2 yıllık bir basit bir bölüm sanırım. Lütfen biraz kitap okuyun yahu.

Felan diye bir kelime yok! Morel diye de yok!

Burada sadece sizi dinleyerek hak vermek yanlış bence, eminim sizin de hatalarınız vardır. Bunları düzeltmeye ve yapıcı olmaya özen gösterin. En ufak şeyde boşanıyorum gidiyorum denmez. Biraz sabır, biraz anlayış, biraz tatlı dil güler yüz. Hep memnuniyetsiz olmaz...

Konu sahibi üyelik iptali yapmış. Belki dışarıdan okursunuz. Neredeyse 10 ay önce yazmışsınız. Ne yaparsanız yapın ama o annenizden akıl almayın. Her verdiği akıl zarar ya. Hatta o ne derse tersini yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…